2019 Kasim anneleri buraya:)

Herkesin şartları kendine hanimefendi,hepimiz siz dün gece o msji atınca panik olduk endiselendik.
Gece en az 3 kez girdim baktım acaba sizden haber varmı diye,sabahta aynı msjlari görünce yok artik dedim...
6 saat nedir ayrıca,ben 60 saat beklemeye razı olurdum ondan gelecek iyi bir haber için...
Neyse allaha emanetsiniz ikinizde onemli olan ıyi olmanız,yoksa sizi ve şartlarınızı eleştirmek gibi bir derdim yok.ayrica neden olsun ???

Allah razı olsun merak ettiniz yorum yaptınız ben sizin sadece dalga geçiyorsunuz cümlenize kırıldım ben 2 aşılama ile 2 sene sonra hamile kaldim kolay olmadi yani ama burda acilde bana niye geldin diye yorum yaptılar daha önce önemsemiyorlar ayrıcaen az 6 saat orda beklemek inanın hiç kolay değil sağlıklı olan yavrunuzu bile kaybedersiniz eşim durumu bildiği için gitmeyelim dedi ama icim rahat etmediği için buraya yazıyorum sürekli daha önce belki yaşayan sağlıkla devam eden vardır die bi umut yani umursamazlık nasıl olsun belki bi tavsiye alirim die anlayışınız için teşekkürler ve kendi ülkenizde kendi dilinizle derdinizi anlatıyor olabilmek daha da güzel burda her canım istediğinde gidip bebeği girmeiyorum randevu alamıyorum bilgi veren yok acildeki doktorlar zaten naptigini bilmiyor özel hastanede yok yoksa şimdiye kadar 10 kez acilde bulurdum kendimi

Bizde 3 yil kadar uğraştık tam tüp bebek yapılacagi ay bir mucize oldu ben hamile kaldigimi öğrendim,galiba bu yüzden bu konuda fazla hassas davrandim...
Sizi kırdıysam bende özür dilerim,tabiki bizden daha çok düşünürsünüz evladinizi ama yine aynı tepkiyi verirdim sanırım boğa burcu damarım tuttu
O zman acile değilse normal bir kadın doğumdan randevu alsanız çünkü progesteron kullanmanızda fayda var sanırım.
Gözünü seveyim bizim doktorlarin hastanelerin ne zman istesek şak diye bakiyorlar

Kızlar ben 6+6yim inanilmaz halsiz iştahsızım ve inanılmaz canim sıkılıyor her şeye midem bulanıyor elim bile kendime kokuyor gibi geliyor sizlerde de var mı boyle seyler
Bende 7 haftadayım ama iştahım fazla açık,şimdiden kilo aldım sanki.
Gram mide bulantisida yok,aslında arada istemiyor da değilim biraz midem bulansa diye

Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacam inşallah. O kadar kötüyüm ki iki gündür özellikle bu gün midebulantısı şişkinlik gaz beni mahvetti. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebisler nasip etsin inşallah

Sormaa ya ,bana kalsa ordan çıkıp özele gidecektim de eşim acele etme bekle dedi.Boş gebelik olduğu zaman çok sık sık gitmiştim hastaneye..Geçen seferde acele ettin,bu kez sabret dedi.Ona uydum bende
İyi yapmışsın aslında... Bekleyelim biraz daha heyecanla. Pazartesi netleşir her sey insallah. Benim carsamba günü bhcg 34400 cıktı (baska labratuar) bu degere gore kalp atışı duyulmalıymış ama duyamadık... şimdi yine sonuç bekliyorum.

Maşallah değerin güzel gidiyor,bu kez duyacaksınız bence

Sıkma canını hemen,bu değerler çok ilginç.Belli bi yükseklikten sonra iki günde bir iki katına çıkmıyor zaten.
Yani evet haklısın o da doğru... zaten bana 34418 cok anormal gelmişti. Çok acayip hızlı arttı degerlerim ben de anlayamıyorum bugün 6+4 bu deger cok sacma aslında... ayyyy bir yarın olsaydııı

Yani evet haklısın o da doğru... zaten bana 34418 cok anormal gelmişti. Çok acayip hızlı arttı degerlerim ben de anlayamıyorum bugün 6+4 bu deger cok sacma aslında... ayyyy bir yarın olsaydııı
Kaçta randevun?

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…