2019 Kasim anneleri buraya:)

Yani evet haklısın o da doğru... zaten bana 34418 cok anormal gelmişti. Çok acayip hızlı arttı degerlerim ben de anlayamıyorum bugün 6+4 bu deger cok sacma aslında... ayyyy bir yarın olsaydııı
Canim sıkma canını benimki dediğim gibi benimki 40102 idi,aile hekime sordum acaba kaç haftalık diye oda belli olmaz ilk once hormonlar kat kat yükselir sonrada yavaş yavaş düşer.yükselme evresini yoksa düşme evresimi o ultrasonda belli olur demişti

Yani evet haklısın o da doğru... zaten bana 34418 cok anormal gelmişti. Çok acayip hızlı arttı degerlerim ben de anlayamıyorum bugün 6+4 bu deger cok sacma aslında... ayyyy bir yarın olsaydııı
Çok takılma canım değere. Belli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra. İnşallah yarın iyi haberler alırsın

3 gun once ozele gitmistim bugun devlete gittim 6. Haftadayim embriyo gorunmeyince gideyim dedim zaten cagirmislardi karindan baktilar kese var ama cift gibi kanamada olabilir dedi vajinal baktilar coook agrida boyle bi agri yok yani uterusum gerideymis baya bi ve bu canimi acitabilirmis bi daha zor durumda kalmadikca asla baktirmam vajinadan.

Acaba kacken duyulmuştu kalp atışları bebişinin?

Öyle gerçekten ama en azından alternatif olması harika bişey burası avrupa ülkesi ama malesef ordan daha beter bi halde inşallah saide bende sağlıkla.kucagima almak nasip olur ve benim inanılmaz zor geciyor bulantılarım fazla ne yesem çıkarıyorum zayıfladım yüzüm içine çöktü gözlerimde herkes neyin var çok zayıflamışsın diye soruyor erken olduğu için henüz kimseyide soylemedim

Ben yaptirdigimda 40102 ydi canim,2 gun sonra doktora gittik direkt duyuldu zaten kalp atışları.tam 6+ 2 gunluktuk ❤❤
Ayyy içim rahatladı. Bugün kanı alan asistan kız çarşamba günü (6+2) bhcg 34418 cıktıgı için kalp atışı gorulmeliydi deyip beni huzursuz etti. Ardından da 53572 cıkınca bugün haberi vermek için aradı Dr Hanım tam istedigimiz artış olmamış ama yine de artış var yarın kontrolde detaylı bakarız dedi dedi. Ben de kuruyorum direk 2 kaybım var diye...

Doktorlar hep en kötüsünü söylemeyi huy edindiler canım içini ferak tut,inşallah yarın duyacaksın kalp atışlarını ❤ rabbime emanetiniz

6+0 da bende de kalp atışı duyulmadı. İlk çocuğumda 6+5 te duymuştuk

İnşallah cnm. Ben de yarın özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Ben başından beri özele gidiyorum, en azından müdehale vb gerekirse vakit kaybetmeyiz. Hem istedigimiz her seyi sorabiliyoruz. Her şey yoluna girince devlet hast. takip ettirebilirim diye düşünüyorum.

Kizlar bende almanyadayim ama burda kalp atisi duymuyoruz sadece ekranda kalp atisini gösteriyor doktor. Ben hafta olarak 6+5 te idim ama bebek 5+5 ve 5+1 diye not almisti hamilelik defterime ve ben bu tarihlerde bebegimin kalbinin attigini gördüm. Cok erken degil mi

Hanımlar dikkat ettim de sizlerin doktoru sürekli kan mı istiyor beta için yoksa aiz sağlık ocağına gisip kendiniz mi yaptırıyorsunuz merak edip..? Çünkü benim doktorum ilk gittiğimde tahlil istedi.. Kafasında hesap yaptı dedi ki iki gün sonra şu kadar olur, sonraki iki günde şu kadar olsa haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım demişti.. Gititk perşembe kese göründü.. Sonra da dedi şu kadar gün sonra kalp atışını duyalım falan filan.. Salı gidicem tekrar kalp atışını duymak için.. Velhasıl beta ya baktırmalı mıyım mesela? Kafamda deli sorular... Bu arada doktoruma güvenirim.. Oğlum da 9 ay boyunca takibimi o yapmıştı.. İyidir.. Ama şimsi siz betaları yazınca sormadan edemedim.. Çünkü ben mesela betam şu an kaç bilmiyorum...

Ben başından beri özele gidiyorum, en azından müdehale vb gerekirse vakit kaybetmeyiz. Hem istedigimiz her seyi sorabiliyoruz. Her şey yoluna girince devlet hast. takip ettirebilirim diye düşünüyorum.
Açıkçası ilk çocuğumda 8 ay özele gittim. Son ay devlete gittim ve doğumu devlette yaptım. Özel odalar tek kişilik ve yeni yapılan bir devlet hastanesi olduğu için özellerden daha rahat idim. Bu sefer başka bir yerde direkt devlet hastanesine gitmeye başlamıştım fakat doktor kalp atışını bile duyma merakında olmadığı için özele gitme kararı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…