Canim sıkma canını benimki dediğim gibi benimki 40102 idi,aile hekime sordum acaba kaç haftalık diye oda belli olmaz ilk once hormonlar kat kat yükselir sonrada yavaş yavaş düşer.yükselme evresini yoksa düşme evresimi o ultrasonda belli olur demiştiYani evet haklısın o da doğru... zaten bana 34418 cok anormal gelmişti. Çok acayip hızlı arttı degerlerim ben de anlayamıyorum bugün 6+4 bu deger cok sacma aslında... ayyyy bir yarın olsaydııı
Çok takılma canım değere. Belli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra. İnşallah yarın iyi haberler alırsınYani evet haklısın o da doğru... zaten bana 34418 cok anormal gelmişti. Çok acayip hızlı arttı degerlerim ben de anlayamıyorum bugün 6+4 bu deger cok sacma aslında... ayyyy bir yarın olsaydııı
niyet hayır akıbet hayır. yarın sonuçları alınca olan mutluluğunu düşün bunları düşüneceğine :)
AminnnÇok takılma canım değere. Belli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra. İnşallah yarın iyi haberler alırsın
Arkadaslar doktor degerlerin cok yukselmemis bi gebelik var gorunuyor ama bu ic gebelikte olabilir dis gebelikte olabilir pazartesi gel tekrar test yapalim ona gore degerlendirelim dedi moralim cok bozuldu
[/QUOTE
Hiiiç moralini bozma bana da ilk gittigimde dr 3 alternatif söylemişti. Degerim adetten sınraki gün 92ydi düşük bulmuştu. Sonraki hafta keseyi gördük 4 gün sonra da bebegi. Hiç boşuna üzme kendini.
Ben de euthyrox 25mg kullanıyorum haftasonları 50mg kullanıyorum gebelikte fırladıgı için.Hangi ilacı kullanıyorsun canım?
Acaba kacken duyulmuştu kalp atışları bebişinin?Canim sıkma canını benimki dediğim gibi benimki 40102 idi,aile hekime sordum acaba kaç haftalık diye oda belli olmaz ilk once hormonlar kat kat yükselir sonrada yavaş yavaş düşer.yükselme evresini yoksa düşme evresimi o ultrasonda belli olur demişti
Öyle gerçekten ama en azından alternatif olması harika bişey burası avrupa ülkesi ama malesef ordan daha beter bi halde inşallah saide bende sağlıkla.kucagima almak nasip olur ve benim inanılmaz zor geciyor bulantılarım fazla ne yesem çıkarıyorum zayıfladım yüzüm içine çöktü gözlerimde herkes neyin var çok zayıflamışsın diye soruyor erken olduğu için henüz kimseyide soylemedimBizde 3 yil kadar uğraştık tam tüp bebek yapılacagi ay bir mucize oldu ben hamile kaldigimi öğrendim,galiba bu yüzden bu konuda fazla hassas davrandim...
Sizi kırdıysam bende özür dilerim,tabiki bizden daha çok düşünürsünüz evladinizi ama yine aynı tepkiyi verirdim sanırım boğa burcu damarım tuttu
O zman acile değilse normal bir kadın doğumdan randevu alsanız çünkü progesteron kullanmanızda fayda var sanırım.
Gözünü seveyim bizim doktorlarin hastanelerin ne zman istesek şak diye bakiyorlar
Ben yaptirdigimda 40102 ydi canim,2 gun sonra doktora gittik direkt duyuldu zaten kalp atışları.tam 6+ 2 gunluktuk ❤❤Acaba kacken duyulmuştu kalp atışları bebişinin?
Ayyy içim rahatladı. Bugün kanı alan asistan kız çarşamba günü (6+2) bhcg 34418 cıktıgı için kalp atışı gorulmeliydi deyip beni huzursuz etti. Ardından da 53572 cıkınca bugün haberi vermek için aradı Dr Hanım tam istedigimiz artış olmamış ama yine de artış var yarın kontrolde detaylı bakarız dedi dedi. Ben de kuruyorum direk 2 kaybım var diye...Ben yaptirdigimda 40102 ydi canim,2 gun sonra doktora gittik direkt duyuldu zaten kalp atışları.tam 6+ 2 gunluktuk ❤❤
Doktorlar hep en kötüsünü söylemeyi huy edindiler canım içini ferak tut,inşallah yarın duyacaksın kalp atışlarını ❤ rabbime emanetinizAyyy içim rahatladı. Bugün kanı alan asistan kız çarşamba günü (6+2) bhcg 34418 cıktıgı için kalp atışı gorulmeliydi deyip beni huzursuz etti. Ardından da 53572 cıkınca bugün haberi vermek için aradı Dr Hanım tam istedigimiz artış olmamış ama yine de artış var yarın kontrolde detaylı bakarız dedi dedi. Ben de kuruyorum direk 2 kaybım var diye...
6+0 da bende de kalp atışı duyulmadı. İlk çocuğumda 6+5 te duymuştukAyyy içim rahatladı. Bugün kanı alan asistan kız çarşamba günü (6+2) bhcg 34418 cıktıgı için kalp atışı gorulmeliydi deyip beni huzursuz etti. Ardından da 53572 cıkınca bugün haberi vermek için aradı Dr Hanım tam istedigimiz artış olmamış ama yine de artış var yarın kontrolde detaylı bakarız dedi dedi. Ben de kuruyorum direk 2 kaybım var diye...
Ben de yarın duyarım inşallah6+0 da bende de kalp atışı duyulmadı. İlk çocuğumda 6+5 te duymuştuk
İnşallah cnm. Ben de yarın özel hastaneye gitmeyi düşünüyorumBen de yarın duyarım inşallahHepimizin güzel haberleri olsun
Ben başından beri özele gidiyorum, en azından müdehale vb gerekirse vakit kaybetmeyiz. Hem istedigimiz her seyi sorabiliyoruz. Her şey yoluna girince devlet hast. takip ettirebilirim diye düşünüyorum.İnşallah cnm. Ben de yarın özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Açıkçası ilk çocuğumda 8 ay özele gittim. Son ay devlete gittim ve doğumu devlette yaptım. Özel odalar tek kişilik ve yeni yapılan bir devlet hastanesi olduğu için özellerden daha rahat idim. Bu sefer başka bir yerde direkt devlet hastanesine gitmeye başlamıştım fakat doktor kalp atışını bile duyma merakında olmadığı için özele gitme kararı aldım.Ben başından beri özele gidiyorum, en azından müdehale vb gerekirse vakit kaybetmeyiz. Hem istedigimiz her seyi sorabiliyoruz. Her şey yoluna girince devlet hast. takip ettirebilirim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?