- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
Özele gittiğinde muayene nasıl gerçekleşiyorBen başından beri özele gidiyorum, en azından müdehale vb gerekirse vakit kaybetmeyiz. Hem istedigimiz her seyi sorabiliyoruz. Her şey yoluna girince devlet hast. takip ettirebilirim diye düşünüyorum.
Hanımlar dikkat ettim de sizlerin doktoru sürekli kan mı istiyor beta için yoksa aiz sağlık ocağına gisip kendiniz mi yaptırıyorsunuz merak edip..? Çünkü benim doktorum ilk gittiğimde tahlil istedi.. Kafasında hesap yaptı dedi ki iki gün sonra şu kadar olur, sonraki iki günde şu kadar olsa haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım demişti.. Gititk perşembe kese göründü.. Sonra da dedi şu kadar gün sonra kalp atışını duyalım falan filan.. Salı gidicem tekrar kalp atışını duymak için.. Velhasıl beta ya baktırmalı mıyım mesela? Kafamda deli sorular... Bu arada doktoruma güvenirim.. Oğlum da 9 ay boyunca takibimi o yapmıştı.. İyidir.. Ama şimsi siz betaları yazınca sormadan edemedim.. Çünkü ben mesela betam şu an kaç bilmiyorum...
Doktorlar hep en kötüsünü söylemeyi huy edindiler canım içini ferak tut,inşallah yarın duyacaksın kalp atışlarını ❤ rabbime emanetiniz
Teşekkür ederimBenim ilk gittigimde beta 67 doktor cok dusuk yukselmesi lazim 2 gun sonra yap gel demisti. En son gittigim baska ve statusu daha iyi olan doktorsa neden kan verip durdun gebesin iste zaten kendiliginden artacak deyip dedigin gibi hesapladi su tarihte gel bidahada kan verip kafani ona takma dedi
Canım benım degerim salı günü 44.000 cıktı kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi bu degerle görünmesi lazımdı demedi ben stres ediyorum asistanıda degerin çokk güzel artmış bu iyi birsey dedi 2 hafta bekleyemem salı günü yine gidicem inşallahİyi yapmışsın aslında... Bekleyelim biraz daha heyecanla. Pazartesi netleşir her sey insallah. Benim carsamba günü bhcg 34400 cıktı (baska labratuar) bu degere gore kalp atışı duyulmalıymış ama duyamadık... şimdi yine sonuç bekliyorum.
Günaydın bende şuan aynı taktikle ilerliyorum,hatta kafamdaki soruları yada tahlil sonuçlarını ikisine birden hemen msj atıp rahatlıyorumBen ilk bebeğimi kaybettiğim için çok tedirgindim kızımda iki ayrı özel doktora gidip 4 aydan sonra birine devam etmiştim. Şimdi de aynı mantıkla başladım. Bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım
Aynen öyleyiz demekki. Ama ne yapalım içimiz öyle rahat ediyor.Günaydın bende şuan aynı taktikle ilerliyorum,hatta kafamdaki soruları yada tahlil sonuçlarını ikisine birden hemen msj atıp rahatlıyorum
iyce evhamlı,pimpirikli bir anne olacağım galiba
Kizlarcacilden ciktim şimdi doktor baktı muanedeküçük bi kan geldi normal dedi bi sorun yokmuş şükür çok sagolun
Hangi şehirdesin?Açıkçası ilk çocuğumda 8 ay özele gittim. Son ay devlete gittim ve doğumu devlette yaptım. Özel odalar tek kişilik ve yeni yapılan bir devlet hastanesi olduğu için özellerden daha rahat idim. Bu sefer başka bir yerde direkt devlet hastanesine gitmeye başlamıştım fakat doktor kalp atışını bile duyma merakında olmadığı için özele gitme kararı aldım.
Ben özel hastaneye degil de özel muayenehaneye gidiyorum. Tabi aslında bence bu özel devlet falan degil aslında sanırım doktora baglı. İlk dr senin bişi bilmene gerek yok her sey yolunda bunu bil yeter mantıgındaydı ben ise bununla yetinen bir insan olmadıgım için dr degistirdim. Her seyi anlatıyor söylüyor.Özele gittiğinde muayene nasıl gerçekleşiyor
2 kez çoğu semtde şubesi bulunan çok büyük bir özel hastaneye gittim .muayenesi devletten daha kısa sürüyor adeta üstelik arkamda başka bekleyen olmadığı halde.
İlk gittiğimde tekrar kan ver diyip yolladı.bugün gittiğimde ultrason ile bakıp haftaya tekrar gel dedi
Haftaya neden gel dediğini açıklaması mesela
Beni hasta olarak değil de müşteri olarak görüyor gibi
Sende nasıl geçiyor canım muayene Dr nelerden bahsediyor mesela
Al benden de o kadar :)) işin garibi gögüs acısı da gitti... hayırlısı!Günaydın kızlar nasılsınız. ben bu ara hiç hamile değil gibiyim acaba bişeymi olduda rahatım diye rahatlık bile rahatsız ediyor.bende pazartesi sağlık ocagında tüm tahlillerimi yaptırayım diyorum cuma doktora gidince elimde hazır olur. cuma vajınal bakarız dedi doktor .
Aminn. Hayırlı olsun inşallah.Merhaba hanımlar. Bu tatlı bekleyişe ilk 2016 ekim annelerinde başlamıştım. Bir kızım var 2 buçuk yaşında. Rabbim nasip ederse ikinci kez anne olacağım. İkinci kez anne olmanın vermiş olduğu mutluluk birazda kaygılar bakalım ne olacak. Sanki ilk kez hamileymişim gibi de garip bir his. Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Al benden de o kadar :)) işin garibi gögüs acısı da gitti... hayırlısı!
Endişe ve bilinmezlik hep bu hareketlerin sebebi. Ben bugün 14.00 te gidicem bakalım belli olur haber veririm.Böyle zamanlardada koşa koşa doktora gitmek istiyorum çok abartıyorum sanırım. İlk gebeliğimde her hafta illa o bebegi görcem ultrasonda. hastanede çalıştıgım için devamlı başka başka doktora girip bakıyodum hiç doğru değil aslında :/
Merhaba hanımlar. Bu tatlı bekleyişe ilk 2016 ekim annelerinde başlamıştım. Bir kızım var 2 buçuk yaşında. Rabbim nasip ederse ikinci kez anne olacağım. İkinci kez anne olmanın vermiş olduğu mutluluk birazda kaygılar bakalım ne olacak. Sanki ilk kez hamileymişim gibi de garip bir his. Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Endişe ve bilinmezlik hep bu hareketlerin sebebi. Ben bugün 14.00 te gidicem bakalım belli olur haber veririm.
Endişe ve bilinmezlik hep bu hareketlerin sebebi. Ben bugün 14.00 te gidicem bakalım belli olur haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?