2019 Kasim anneleri buraya:)

Ben başından beri özele gidiyorum, en azından müdehale vb gerekirse vakit kaybetmeyiz. Hem istedigimiz her seyi sorabiliyoruz. Her şey yoluna girince devlet hast. takip ettirebilirim diye düşünüyorum.
Özele gittiğinde muayene nasıl gerçekleşiyor
2 kez çoğu semtde şubesi bulunan çok büyük bir özel hastaneye gittim .muayenesi devletten daha kısa sürüyor adeta üstelik arkamda başka bekleyen olmadığı halde.
İlk gittiğimde tekrar kan ver diyip yolladı.bugün gittiğimde ultrason ile bakıp haftaya tekrar gel dedi
Haftaya neden gel dediğini açıklaması mesela
Beni hasta olarak değil de müşteri olarak görüyor gibi
Sende nasıl geçiyor canım muayene Dr nelerden bahsediyor mesela

Benim ilk gittigimde beta 67 doktor cok dusuk yukselmesi lazim 2 gun sonra yap gel demisti. En son gittigim baska ve statusu daha iyi olan doktorsa neden kan verip durdun gebesin iste zaten kendiliginden artacak deyip dedigin gibi hesapladi su tarihte gel bidahada kan verip kafani ona takma dedi

Doktorlar hep en kötüsünü söylemeyi huy edindiler canım içini ferak tut,inşallah yarın duyacaksın kalp atışlarını ❤ rabbime emanetiniz

Sorma ya hic demiyorlar hevesli bunlar nasil zorluklarla oldu falan dusunmeden carpiyolar yuzune olumsuz yorumlari bende denk geldim oyle bi cinse.

Teşekkür ederim

Canım benım degerim salı günü 44.000 cıktı kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi bu degerle görünmesi lazımdı demedi ben stres ediyorum asistanıda degerin çokk güzel artmış bu iyi birsey dedi 2 hafta bekleyemem salı günü yine gidicem inşallah

Ben ilk bebeğimi kaybettiğim için çok tedirgindim kızımda iki ayrı özel doktora gidip 4 aydan sonra birine devam etmiştim. Şimdi de aynı mantıkla başladım. Bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım

Günaydın bende şuan aynı taktikle ilerliyorum,hatta kafamdaki soruları yada tahlil sonuçlarını ikisine birden hemen msj atıp rahatlıyorum
iyce evhamlı,pimpirikli bir anne olacağım galiba

Merhaba hanımlar. Bu tatlı bekleyişe ilk 2016 ekim annelerinde başlamıştım. Bir kızım var 2 buçuk yaşında. Rabbim nasip ederse ikinci kez anne olacağım. İkinci kez anne olmanın vermiş olduğu mutluluk birazda kaygılar bakalım ne olacak. Sanki ilk kez hamileymişim gibi de garip bir his. Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Günaydın kızlar nasılsınız. ben bu ara hiç hamile değil gibiyim acaba bişeymi olduda rahatım diye rahatlık bile rahatsız ediyor. bende pazartesi sağlık ocagında tüm tahlillerimi yaptırayım diyorum cuma doktora gidince elimde hazır olur. cuma vajınal bakarız dedi doktor .

Hangi şehirdesin?

Ben özel hastaneye degil de özel muayenehaneye gidiyorum. Tabi aslında bence bu özel devlet falan degil aslında sanırım doktora baglı. İlk dr senin bişi bilmene gerek yok her sey yolunda bunu bil yeter mantıgındaydı ben ise bununla yetinen bir insan olmadıgım için dr degistirdim. Her seyi anlatıyor söylüyor.

Al benden de o kadar :)) işin garibi gögüs acısı da gitti... hayırlısı!

Aminn. Hayırlı olsun inşallah.

Al benden de o kadar :)) işin garibi gögüs acısı da gitti... hayırlısı!

Böyle zamanlardada koşa koşa doktora gitmek istiyorum çok abartıyorum sanırım. İlk gebeliğimde her hafta illa o bebegi görcem ultrasonda. hastanede çalıştıgım için devamlı başka başka doktora girip bakıyodum hiç doğru değil aslında :/

Endişe ve bilinmezlik hep bu hareketlerin sebebi. Ben bugün 14.00 te gidicem bakalım belli olur haber veririm.

bende haziran 2016 annelerindeydim. :) dediğin gibi sanki ilk gebelik gibi aynı heyecan aynı korkular. sanki hiç bişe bilmiyormuşum gibi yine araştırmalar :) bu topiklerin öyle güzel faydaları, bilgi paylaşımı oluyorki. Annelerin birbirine desteği muhteşem. Sağlıcakla kucaklayalım hepimiz

Endişe ve bilinmezlik hep bu hareketlerin sebebi. Ben bugün 14.00 te gidicem bakalım belli olur haber veririm.

ben bu sefer kararlıyım cumaya kadar bekleyeğim hcg artış konuları çok yıprattı benı çünkü cumaya kadar anca keseyi görüp rahatlamak istiyorum birazda olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…