2019 Kasim anneleri buraya:)

Ben sanki sizi hatırladım bende 2016 haziran annelerindeydim hamileliğimin ilk haftaları çok giriyodum sayfaya ve sizin adınızı hatırladım görünce

Ben sanki sizi hatırladım bende 2016 haziran annelerindeydim hamileliğimin ilk haftaları çok giriyodum sayfaya ve sizin adınızı hatırladım görünce☺

O zamanlarda panik oldugum icin paylasmim cok olurdu yinemi ayni doneme denk geldik ne kadar guzel

Hangi şehirdesin?
Antalya da yaşıyorum ilçesinde sadece devlet hastanesi var. Özele denizliye geldim memleketime. Çok şükür kalp atışı duyuldu. Perşembe günü alttan bakan doktor kalp atışı yok demişti. Bugün üstten doktor kalp atışını duydu ve gösterdi

cok sevindimmm

Evet kızım 28 haziran 2016 şimdi de tahmini doğum 20 kasım ne guzel ya sanki dışarıda tanıdığın biriyle karşılaşırsın ya öyle hissettim❤

Bende :) benımkıde 22 hazıran doğumlu buda 22 kasım görünüyor ama sezeryan olacagı çin daha erken alılar sanırım

Kızlar ya 10 kasım olsun yada 29 ekim olsun istiyorum son sat 1 şubat benım saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah benimkide sezeryan

Son düzenleme:
Kızlar benimde kızım sezaryanla dünyaya gelmisti suni sancı sırasında benim korkum bebegimin kalbini durdurmuştu cok sükür kızım 9 yaşına girecek 2010 da sezaryan olmuştum bu bebegimide saglıkla büyürse bende sezaryen olurum degilmi belli bi sureden sonra normal dogum yapılabiliyormus diye cok korktum yani dogumdan degil bebegime bisey olur korkusu

Benim kızım da 7 yaşında sezeryan oldum. Bu da sezeryan olur. Ama bildiğim kadarıyla istenirse normal olabilir

yanlız değilsiniz benimde 7+5 bende tedirginim 5 gündür sanki hamile değilim gibi yemek yiyemiyorum ondan mı bilmiyorum Bi karnımda sertleşme gitti sanki ayyy çok sıkıntılı dönemler yaaa
÷

Ben yaptirdigimda 40102 ydi canim,2 gun sonra doktora gittik direkt duyuldu zaten kalp atışları.tam 6+ 2 gunluktuk ❤❤
Bende 6+2 iken duymuştum ve 7+5 im senin gibi aynı zamanlarda doğum yapacaz kısmetse sana birşey sorabilir miyim bende ağrı falan kalmadı gerginlik hissi gitti hamile değil gibiyim haftaya özel birşey mi sende durumlar nasıl acaba

Evet ayniyiz canım bende bugün 7+5
Ve kesinlike bendede hicbir ağrı sızı yok,ilk zamanlar kasık ağrısı oluyordu arada bacak ağrısı falan onlarda bitti
Zaten mide bulantısı,kusma hiçbirşey olmadı bu güne kadar yani sanki hamile gibi değilim biz hamilelik balayını erken yaşıyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…