Ben sanki sizi hatırladım bende 2016 haziran annelerindeydim hamileliğimin ilk haftaları çok giriyodum sayfaya ve sizin adınızı hatırladım görüncebende haziran 2016 annelerindeydim. :) dediğin gibi sanki ilk gebelik gibi aynı heyecan aynı korkular. sanki hiç bişe bilmiyormuşum gibi yine araştırmalar :) bu topiklerin öyle güzel faydaları, bilgi paylaşımı oluyorki. Annelerin birbirine desteği muhteşem. Sağlıcakla kucaklayalım hepimiz
Ben sanki sizi hatırladım bende 2016 haziran annelerindeydim hamileliğimin ilk haftaları çok giriyodum sayfaya ve sizin adınızı hatırladım görünce☺
Antalya da yaşıyorum ilçesinde sadece devlet hastanesi var. Özele denizliye geldim memleketime. Çok şükür kalp atışı duyuldu. Perşembe günü alttan bakan doktor kalp atışı yok demişti. Bugün üstten doktor kalp atışını duydu ve gösterdiHangi şehirdesin?
Bence de geriyoruz kendimizi saçma sapanben bu sefer kararlıyım cumaya kadar bekleyeğim hcg artış konuları çok yıprattı benı çünkü cumaya kadar anca keseyi görüp rahatlamak istiyorum birazda olsa.
Evet kızım 28 haziran 2016 şimdi de tahmini doğum 20 kasım ne guzel ya sanki dışarıda tanıdığın biriyle karşılaşırsın ya öyle hissettimO zamanlarda panik oldugum icin paylasmim cok olurduyinemi ayni doneme denk geldik ne kadar guzel
Antalya da yaşıyorum ilçesinde sadece devlet hastanesi var. Özele denizliye geldim memleketime. Çok şükür kalp atışı duyuldu. Perşembe günü alttan bakan doktor kalp atışı yok demişti. Bugün üstten doktor kalp atışını duydu ve gösterdi
Sağol cnmcok sevindimmm
Evet kızım 28 haziran 2016 şimdi de tahmini doğum 20 kasım ne guzel ya sanki dışarıda tanıdığın biriyle karşılaşırsın ya öyle hissettim❤
Evet benimki de sezaryen olacak inş sağ salim kucağımıza almak nasip olurBende :) benımkıde 22 hazıran doğumlu buda 22 kasım görünüyor ama sezeryan olacagı çin daha erken alılar sanırım
Evet benimki de sezaryen olacak inş sağ salim kucağımıza almak nasip olur
Kızlar ya 10 kasım olsun yada 29 ekim olsun istiyorum son sat 1 şubat benım saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Benim kızım da 7 yaşında sezeryan oldum. Bu da sezeryan olur. Ama bildiğim kadarıyla istenirse normal olabilirKızlar benimde kızım sezaryanla dünyaya gelmisti suni sancı sırasında benim korkum bebegimin kalbini durdurmuştu cok sükür kızım 9 yaşına girecek 2010 da sezaryan olmuştum bu bebegimide saglıkla büyürse bende sezaryen olurum degilmi belli bi sureden sonra normal dogum yapılabiliyormus diye cok korktum yani dogumdan degil bebegime bisey olur korkusu
yanlız değilsiniz benimde 7+5 bende tedirginim 5 gündür sanki hamile değilim gibi yemek yiyemiyorum ondan mı bilmiyorum Bi karnımda sertleşme gitti sanki ayyy çok sıkıntılı dönemler yaaaBöyle zamanlardada koşa koşa doktora gitmek istiyorum çok abartıyorum sanırım. İlk gebeliğimde her hafta illa o bebegi görcem ultrasonda. hastanede çalıştıgım için devamlı başka başka doktora girip bakıyodum hiç doğru değil aslında :/
Bende 6+2 iken duymuştum ve 7+5 im senin gibi aynı zamanlarda doğum yapacaz kısmetse sana birşey sorabilir miyim bende ağrı falan kalmadı gerginlik hissi gitti hamile değil gibiyim haftaya özel birşey mi sende durumlar nasıl acabaBen yaptirdigimda 40102 ydi canim,2 gun sonra doktora gittik direkt duyuldu zaten kalp atışları.tam 6+ 2 gunluktuk ❤❤
Evet ayniyiz canım bende bugün 7+5Bende 6+2 iken duymuştum ve 7+5 im senin gibi aynı zamanlarda doğum yapacaz kısmetse sana birşey sorabilir miyim bende ağrı falan kalmadı gerginlik hissi gitti hamile değil gibiyim haftaya özel birşey mi sende durumlar nasıl acaba
Ne kadarlık oldun canim bende meraktayim acaba basliycakmi diye,birazda heves ediyorum galibaMide bulantısı başladı yaa. Bu defa belki olmaz demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?