2019 Kasim anneleri buraya:)

Birşey olmasında yeterki önemli değil hiç bişey insan birkere duyunca kalp atışını telaşa giriyor birşey olursa diye

Birşey olmasında yeterki önemli değil hiç bişey insan birkere duyunca kalp atışını telaşa giriyor birşey olursa diye
Olmaz inşllah canım ya bende o kadar pimpirikli oldum ki,allah korusun 2 gece düşük yaptığımı gördüm ağlayarak uyandım
Bilinçaltı rüyası diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum,allah'a emanet evlatlarımız bizim gücümüz yetmez onlari kotumaya

Bende görmüştüm bir iki kere psikolojik o rüyalar

Bu gece ben de tuhaf rüyalar gördüm. Sonuç Allah'tan canım. Bilinçaltı rüyaları çoğu. Korkularımız, şeytan vesvesesi bazıları da.

Canım senin som adet tarihin ne zaman

Kızlar nihayet kalp atışını duyduk 103 cıktı dakikada haftaya persembe 130 civarı olması gerek dedi tekrar cagırdı. Salı yine bhcg ve progesteron ölcülecek. Benim iki düşüğüm olduğu için bu kadar tedirginiz. Ama bugün cok rahatladım Darısı tüm isteyenlerin başına. Sağlıkla devam eder inşallah.

Çok sevindim canım. . Ben de pazartesi gideceğim bakalım.

Kizlar midede sislik karina ufak ufak kramplar ve beyaz akıntı olan varmı ara ara hep oldu bende ama bugun sanki daha yogun bu 3 sikayet simdi acile gitsem biz daha kese kalp atisi duymadik ya cekiniyorum sikayetlerimi anlatmaya ama normal degilse bu yasadiklarim tabiki hemen giderim sizde olan varmi internette hep normal diyo

Buarada pazartesi beklemek çok stresli ve çok zor inşallah degerlerim güzel tükselmistir ve doktor hamile degilsin muamelesi yapmaz yine

Benim de 2 düşük. O yüzden heyecan çok. Devlette tahlilleri yaptım. Salı da kendi doktoruma gideceğim. Heyecan yapma diyorum kendi kendine ama tedirginlik çok

Ben panikten sormadım kanama için acile gitmiştim özele muayne oldum ne zaman görünmem gerek 1 ay sonramı dedim 2 hafta sonra gel dedi bi sorun yok demek mi bu acaba 6+3 tüm o zaman

Benim de 2 düşük. O yüzden heyecan çok. Devlette tahlilleri yaptım. Salı da kendi doktoruma gideceğim. Heyecan yapma diyorum kendi kendine ama tedirginlik çok
Düşüğünü kaç haftalık yaptın canım benimde bir düşüğüm oldu şu an bişey olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…