5+3. Çok erken başladı. Benim diğer hamileliklerde de çok fenaydı. Belki bu defa olmaz dedim. Aman heves etmeNe kadarlık oldun canim bende meraktayim acaba basliycakmi diye,birazda heves ediyorum galiba
Birşey olmasında yeterki önemli değil hiç bişey insan birkere duyunca kalp atışını telaşa giriyor birşey olursa diyeEvet ayniyiz canım bende bugün 7+5
Ve kesinlike bendede hicbir ağrı sızı yok,ilk zamanlar kasık ağrısı oluyordu arada bacak ağrısı falan onlarda bitti
Zaten mide bulantısı,kusma hiçbirşey olmadı bu güne kadar yani sanki hamile gibi değilimbiz hamilelik balayını erken yaşıyoruz galiba
Olmaz inşllah canım ya bende o kadar pimpirikli oldum ki,allah korusun 2 gece düşük yaptığımı gördüm ağlayarak uyandımBirşey olmasında yeterki önemli değil hiç bişey insan birkere duyunca kalp atışını telaşa giriyor birşey olursa diye
Ne güzel tecrübeli annesin sen5+3. Çok erken başladı. Benim diğer hamileliklerde de çok fenaydı. Belki bu defa olmaz dedim. Aman heves etme
Bende görmüştüm bir iki kere psikolojik o rüyalarOlmaz inşllah canım ya bende o kadar pimpirikli oldum ki,allah korusun 2 gece düşük yaptığımı gördüm ağlayarak uyandım
Bilinçaltı rüyası diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum,allah'a emanet evlatlarımız bizim gücümüz yetmez onlari kotumaya
Çok sağol canim:)sevindim :)
İlk bebeğimi kaybettim canım. Bir de 7 yaşında kızım var. Aslında unuttum bir çok şeyi. Ama bulantı işi zorduNe güzel tecrübeli annesin sen,inşllah çar cabuk atlatırsın bu günleri canim.
Bu gece ben de tuhaf rüyalar gördüm. Sonuç Allah'tan canım. Bilinçaltı rüyaları çoğu. Korkularımız, şeytan vesvesesi bazıları da.Olmaz inşllah canım ya bende o kadar pimpirikli oldum ki,allah korusun 2 gece düşük yaptığımı gördüm ağlayarak uyandım
Bilinçaltı rüyası diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum,allah'a emanet evlatlarımız bizim gücümüz yetmez onlari kotumaya
Canım senin som adet tarihin ne zamanEvet ayniyiz canım bende bugün 7+5
Ve kesinlike bendede hicbir ağrı sızı yok,ilk zamanlar kasık ağrısı oluyordu arada bacak ağrısı falan onlarda bitti
Zaten mide bulantısı,kusma hiçbirşey olmadı bu güne kadar yani sanki hamile gibi değilimbiz hamilelik balayını erken yaşıyoruz galiba
Progestan ilacı yapıyor bende o hissiyanlız değilsiniz benimde 7+5 bende tedirginim 5 gündür sanki hamile değilim gibi yemek yiyemiyorum ondan mı bilmiyorum Bi karnımda sertleşme gitti sanki ayyy çok sıkıntılı dönemler yaaa
÷
28 ocak canimCanım senin som adet tarihin ne zaman
Çok sevindim canım.Kızlar nihayet kalp atışını duyduk 103 cıktı dakikadahaftaya persembe 130 civarı olması gerek dedi tekrar cagırdı. Salı yine bhcg ve progesteron ölcülecek. Benim iki düşüğüm olduğu için bu kadar tedirginiz. Ama bugün cok rahatladım Darısı tüm isteyenlerin başına. Sağlıkla devam eder inşallah.
Benim kafam karıştıda azıcık bu gün olayına bende 7+3 :)28 ocak canim
Benim de 2 düşük. O yüzden heyecan çok. Devlette tahlilleri yaptım. Salı da kendi doktoruma gideceğim. Heyecan yapma diyorum kendi kendine ama tedirginlik çokKızlar nihayet kalp atışını duyduk 103 cıktı dakikadahaftaya persembe 130 civarı olması gerek dedi tekrar cagırdı. Salı yine bhcg ve progesteron ölcülecek. Benim iki düşüğüm olduğu için bu kadar tedirginiz. Ama bugün cok rahatladım Darısı tüm isteyenlerin başına. Sağlıkla devam eder inşallah.
Ben panikten sormadım kanama için acile gitmiştim özele muayne oldum ne zaman görünmem gerek 1 ay sonramı dedim 2 hafta sonra gel dedi bi sorun yok demek mi bu acaba 6+3 tüm o zamanKızlar nihayet kalp atışını duyduk 103 cıktı dakikadahaftaya persembe 130 civarı olması gerek dedi tekrar cagırdı. Salı yine bhcg ve progesteron ölcülecek. Benim iki düşüğüm olduğu için bu kadar tedirginiz. Ama bugün cok rahatladım Darısı tüm isteyenlerin başına. Sağlıkla devam eder inşallah.
Düşüğünü kaç haftalık yaptın canım benimde bir düşüğüm oldu şu an bişey olacak diye korkuyorumBenim de 2 düşük. O yüzden heyecan çok. Devlette tahlilleri yaptım. Salı da kendi doktoruma gideceğim. Heyecan yapma diyorum kendi kendine ama tedirginlik çok
Güzel haberlerini beklicemBenim de 2 düşük. O yüzden heyecan çok. Devlette tahlilleri yaptım. Salı da kendi doktoruma gideceğim. Heyecan yapma diyorum kendi kendine ama tedirginlik çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?