- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
Canım sen gönlünü ferah tut.Buarada pazartesi beklemek çok stresli ve çok zor inşallah degerlerim güzel tükselmistir ve doktor hamile degilsin muamelesi yapmaz yine
Valla bende çok anlamıyorum canım normalde bizde 7+5 olduk ama 2. Ultrason kağıdına göre 4 gün geride görünüyorBenim kafam karıştıda azıcık bu gün olayına bende 7+3 :)
Olur kuzum merak etme bizimkide ilk duyulduğunda 118 di,5gun sonra gittiğimizde 148 olmuştu bileKızlar nihayet kalp atışını duyduk 103 cıktı dakikadahaftaya persembe 130 civarı olması gerek dedi tekrar cagırdı. Salı yine bhcg ve progesteron ölcülecek. Benim iki düşüğüm olduğu için bu kadar tedirginiz. Ama bugün cok rahatladım Darısı tüm isteyenlerin başına. Sağlıkla devam eder inşallah.
Kizlar midede sislik karina ufak ufak kramplar ve beyaz akıntı olan varmı ara ara hep oldu bende ama bugun sanki daha yogun bu 3 sikayet simdi acile gitsem biz daha kese kalp atisi duymadik ya cekiniyorum sikayetlerimi anlatmaya ama normal degilse bu yasadiklarim tabiki hemen giderim sizde olan varmi internette hep normal diyo
Olmaz inşllah canım ya bende o kadar pimpirikli oldum ki,allah korusun 2 gece düşük yaptığımı gördüm ağlayarak uyandım
Bilinçaltı rüyası diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum,allah'a emanet evlatlarımız bizim gücümüz yetmez onlari kotumaya
Aralık ayında kürtaj oldum.simdi hamileyim çok şükür27şubatt kürtaj oldum bebeğimin 8haftalıkken kalbi durmuş çok üzüldüm acaba tekrar hamlie kalabilirmiyim bilmiyorum kürtaj olupta hamlie kalan varmı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin Allah banada herkese nasip etsinAralık ayında kürtaj oldum.simdi hamileyim çok şükürbende senin gibi korkuyordum ama 1-2ay korunduk sonra bıraktık hemen oldu şükür
Maşallah canım kalp atısı duyuldumu5 haftalikkızlar millet bu görüntü ile kız erkek tahmini yapıyormuş anlayan var mı acaba?çok inanmıyorum da merak var işte simdiden
Canım bende keseyi gördüm kalp atısına 2 hafta sonra gel dmeşşti hcg 44.000cıktı boş gebelik nasıl oluyor hcg mi düşüyor leke kanmı geliyor bilgi verirmisinHerkese merhaba...
İnşallah herkes sağsalim kucağına alır.
Allah'ın izniyle benimde Kasım görünüyor. Düşük tehlikesi var. Yatıyorum bir haftadır . Progestn kullanıyorum. Bir boş gebelik yaşadığım için bir korku var içimde .
Hafif lekelerin devam ediyor ağrım falan yok.
Acaba sizde de böyle kahverengi lekeler oluyor mu bazen .
Canım bende keseyi gördüm kalp atısına 2 hafta sonra gel dmeşşti hcg 44.000cıktı boş gebelik nasıl oluyor hcg mi düşüyor leke kanmı geliyor bilgi verirmisinHerkese merhaba...
İnşallah herkes sağsalim kucağına alır.
Allah'ın izniyle benimde Kasım görünüyor. Düşük tehlikesi var. Yatıyorum bir haftadır . Progestn kullanıyorum. Bir boş gebelik yaşadığım için bir korku var içimde .
Hafif lekelerin devam ediyor ağrım falan yok.
Acaba sizde de böyle kahverengi lekeler oluyor mu bazen .
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin Allah banada herkese nasip etsin
peki adet düzeniniz nasıldı yani kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuzAralık ayında kürtaj oldum.simdi hamileyim çok şükürbende senin gibi korkuyordum ama 1-2ay korunduk sonra bıraktık hemen oldu şükür
Bende yaşadım bilgi vereyim sana.Hcg düzenli artmıyor.Yani ilk zamanlar iki katına çıkıyor,sonra daha az artmaya başlıyor.Kese ve yolk sac oluyor ama bebek olmuyor.Kese büyümeye devam ediyor.15-18 mm arası hâlâ embriyo yoksa boş gebelik diyolar.Ben 9.haftaya kadar bi umut beklemistim,sonra kendiliğinden düşük oldu.Dusukten 2gün önce falan lekelenmeler başlıyorCanım bende keseyi gördüm kalp atısına 2 hafta sonra gel dmeşşti hcg 44.000cıktı boş gebelik nasıl oluyor hcg mi düşüyor leke kanmı geliyor bilgi verirmisin
Boş gebelik normal gebelik gibi ilerler. Bir çok belirtisi aynıdır. Hatta aşerme olur falan. Kese gelişiyor ama bebek olmuyor. Yolk sac denilen kese için kese olmuyor. Ben bet hcg değerimi takip etmemiştim. 11. Haftada kürtaj oldum. Yani öyle bir şüphe olsaydı söylerdi doktorunuz. Ama demek keseniz sağlıklı o ihtimal olsaydı emin ol doktor direk söylüyorCanım bende keseyi gördüm kalp atısına 2 hafta sonra gel dmeşşti hcg 44.000cıktı boş gebelik nasıl oluyor hcg mi düşüyor leke kanmı geliyor bilgi verirmisin
Yolk sac oluyor boş gebelikte.Bizzat yaşadımBoş gebelik normal gebelik gibi ilerler. Bir çok belirtisi aynıdır. Hatta aşerme olur falan. Kese gelişiyor ama bebek olmuyor. Yolk sac denilen kese için kese olmuyor. Ben bet hcg değerimi takip etmemiştim. 11. Haftada kürtaj oldum. Yani öyle bir şüphe olsaydı söylerdi doktorunuz. Ama demek keseniz sağlıklı o ihtimal olsaydı emin ol doktor direk söylüyor
Doktor kan aldırdı hcg cok artmıs tı iyi degerlerin dedi kalp atısınıda duyarsak tamam dedi kalp atısını duymadan rahat edrmicem korkuyorum birazcanım sagolBoş gebelik normal gebelik gibi ilerler. Bir çok belirtisi aynıdır. Hatta aşerme olur falan. Kese gelişiyor ama bebek olmuyor. Yolk sac denilen kese için kese olmuyor. Ben bet hcg değerimi takip etmemiştim. 11. Haftada kürtaj oldum. Yani öyle bir şüphe olsaydı söylerdi doktorunuz. Ama demek keseniz sağlıklı o ihtimal olsaydı emin ol doktor direk söylüyor
Bende bizzat yaşadım. Hatta iki kesenin birinde var birinde yoktu. Bu bir kıstas değil bence. Embriyo oluşmuyor boş gebe de. Yani kese oluşumundan sonraki tüm evreler sağlıksız gelişiyor. Yolk sac olması olmaması değil de embriyonun oluşup oluşmaması tanıyı koyarYolk sac oluyor boş gebelikte.Bizzat yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?