2019 Kasim anneleri buraya:)

Buarada pazartesi beklemek çok stresli ve çok zor inşallah degerlerim güzel tükselmistir ve doktor hamile degilsin muamelesi yapmaz yine
Canım sen gönlünü ferah tut.
Çok ünlü bir Dr aylarca kuzenime sen kendini psikolojik olarak hamile hissediyorsun kafanı boşalt dedi adet söktürücü verdi soğan kürleri vs. Kuzenim hostes görevine de devam etti sonra öğrendik ki hamileymis.suan 5 aylık dünyalar güzeli bir çocuğu var
İçini ferahlatayim biraz takılma Dr tavirlarina

Olur kuzum merak etme bizimkide ilk duyulduğunda 118 di,5gun sonra gittiğimizde 148 olmuştu bile
Hadi gözün aydın,darısı diğer besleyenlerin başına

Kızlar ben bugün gittim doktora.gecen hafta cumartesi beta 756 idi.1 hafta bekledim gidince direk kese göreyim diye.cok şükür kese göründü 5 haftalık hamileyim.insallah sağlıklı devam eder gebeliğim.20 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum.

5 haftalikkızlar millet bu görüntü ile kız erkek tahmini yapıyormuş anlayan var mı acaba?çok inanmıyorum da merak var işte simdiden

Eklentiler

• IMG-20190323-WA0001.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 33

Bende tam o durumdayim sabah ara ara oliyo sabah hic bise yoktu cok rahattim ogleden sonra yine basladi be suan oyle siski karnim agrida var biraz. Beyaz akintim hep oluyor benim

Ruyada dusuk yapmanin anlami guzelmis canim vende aynisi i gorup cok korkup internetten baktim cok guzel seyler yaziyordu. Morelini bozma hersey guzel olacak bu defa insallah

Herkese merhaba...
İnşallah herkes sağsalim kucağına alır.
Allah'ın izniyle benimde Kasım görünüyor. Düşük tehlikesi var. Yatıyorum bir haftadır . Progestn kullanıyorum. Bir boş gebelik yaşadığım için bir korku var içimde .
Hafif lekelerin devam ediyor ağrım falan yok.

Acaba sizde de böyle kahverengi lekeler oluyor mu bazen .

27şubatt kürtaj oldum bebeğimin 8haftalıkken kalbi durmuş çok üzüldüm acaba tekrar hamlie kalabilirmiyim bilmiyorum kürtaj olupta hamlie kalan varmı

27şubatt kürtaj oldum bebeğimin 8haftalıkken kalbi durmuş çok üzüldüm acaba tekrar hamlie kalabilirmiyim bilmiyorum kürtaj olupta hamlie kalan varmı
Aralık ayında kürtaj oldum.simdi hamileyim çok şükür bende senin gibi korkuyordum ama 1-2ay korunduk sonra bıraktık hemen oldu şükür

Canım bende keseyi gördüm kalp atısına 2 hafta sonra gel dmeşşti hcg 44.000cıktı boş gebelik nasıl oluyor hcg mi düşüyor leke kanmı geliyor bilgi verirmisin

Canım bende keseyi gördüm kalp atısına 2 hafta sonra gel dmeşşti hcg 44.000cıktı boş gebelik nasıl oluyor hcg mi düşüyor leke kanmı geliyor bilgi verirmisin

Bende yaşadım bilgi vereyim sana.Hcg düzenli artmıyor.Yani ilk zamanlar iki katına çıkıyor,sonra daha az artmaya başlıyor.Kese ve yolk sac oluyor ama bebek olmuyor.Kese büyümeye devam ediyor.15-18 mm arası hâlâ embriyo yoksa boş gebelik diyolar.Ben 9.haftaya kadar bi umut beklemistim,sonra kendiliğinden düşük oldu.Dusukten 2gün önce falan lekelenmeler başlıyor

Boş gebelik normal gebelik gibi ilerler. Bir çok belirtisi aynıdır. Hatta aşerme olur falan. Kese gelişiyor ama bebek olmuyor. Yolk sac denilen kese için kese olmuyor. Ben bet hcg değerimi takip etmemiştim. 11. Haftada kürtaj oldum. Yani öyle bir şüphe olsaydı söylerdi doktorunuz. Ama demek keseniz sağlıklı o ihtimal olsaydı emin ol doktor direk söylüyor

Yolk sac oluyor boş gebelikte.Bizzat yaşadım

Doktor kan aldırdı hcg cok artmıs tı iyi degerlerin dedi kalp atısınıda duyarsak tamam dedi kalp atısını duymadan rahat edrmicem korkuyorum birazcanım sagol

Yolk sac oluyor boş gebelikte.Bizzat yaşadım
Bende bizzat yaşadım. Hatta iki kesenin birinde var birinde yoktu. Bu bir kıstas değil bence. Embriyo oluşmuyor boş gebe de. Yani kese oluşumundan sonraki tüm evreler sağlıksız gelişiyor. Yolk sac olması olmaması değil de embriyonun oluşup oluşmaması tanıyı koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…