Sagol canım benim hcg 2katından fazla artmıstı keseden sorna lan aldırdı bakto 2 kattan fazla nerdeyse 4 kat artmıs iyi dedi ama kalp atısını duymadan rahat edemicem sanırımBende yaşadım bilgi vereyim sana.Hcg düzenli artmıyor.Yani ilk zamanlar iki katına çıkıyor,sonra daha az artmaya başlıyor.Kese ve yolk sac oluyor ama bebek olmuyor.Kese büyümeye devam ediyor.15-18 mm arası hâlâ embriyo yoksa boş gebelik diyolar.Ben 9.haftaya kadar bi umut beklemistim,sonra kendiliğinden düşük oldu.Dusukten 2gün önce falan lekelenmeler başlıyor
Morelinzi yüksek tutun.bizde kanama var diye gidip kalp atışı duyduk.ama hftya daha net duyarız dedi. Tedirgin olmayınDoktor kan aldırdı hcg cok artmıs tı iyi degerlerin dedi kalp atısınıda duyarsak tamam dedi kalp atısını duymadan rahat edrmicem korkuyorum birazcanım sagol
Gözün aydın canım allah esirgesin bebişlerimiziMorelinzi yüksek tutun.bizde kanama var diye gidip kalp atışı duyduk.ama hftya daha net duyarız dedi. Tedirgin olmayın
Amin amin canım. Sende bolca dua et. Morelini yüksek tut. Herşey olcagına varıyor. Evet çok zor süreçler ama dik durmak olumlu düşünmek zorundayız. Kalbi atmıyor hemen alalım anneyi zehirler dedikleri yeğenim 9 yaşında ve ilde derece yapacak kadar akıllı mşllah . Hiç belli olmaz. O yüzden sen olumlu düşün.Gözün aydın canım allah esirgesin bebişlerimizi
Bu arada bende cuma verdiğim kan 340 çıkmıştı pazartesi 1740 çıktı. Bende korktum nasıl böyle arttı diye. Ama doktor diyor her gebelik farklıdır ortalama iki kat artması fazlada artabilir. Sen hiç korkma sabırla bekleyen. Güzelce beslen dinlen. Duyacaksın inşallah. Kanama olmasıydı bende geç gidecektim doktora. Sırf bu bekleme stresi olmasın diye.Sagol canım benim hcg 2katından fazla artmıstı keseden sorna lan aldırdı bakto 2 kattan fazla nerdeyse 4 kat artmıs iyi dedi ama kalp atısını duymadan rahat edemicem sanırım
Bendede 1 gün yanlış değilsemValla bende çok anlamıyorum canım normalde bizde 7+5 olduk ama 2. Ultrason kağıdına göre 4 gün geride görünüyor
Sagol canım salı günü doktora gittim doktor 4 haftalık demişti ama sat 1 şubat bundan itibaren sayılırsa haftası daha yüksek doktor 4 haftalık 2 hafta sonra kalp atısına bakalım defi kan degerin iyi dedi ama 4 kat artmıştı degeri duyan ikizmi diyo 4.haflık bebek 44.000 nasıl olur eşimin anneannesi ikiz dogum yaparmıs onun haricinde yoktur kalp atısını duyayımda hayırlısıyla inşallah sagol canım moral olduAmin amin canım. Sende bolca dua et. Morelini yüksek tut. Herşey olcagına varıyor. Evet çok zor süreçler ama dik durmak olumlu düşünmek zorundayız. Kalbi atmıyor hemen alalım anneyi zehirler dedikleri yeğenim 9 yaşında ve ilde derece yapacak kadar akıllı mşllah . Hiç belli olmaz. O yüzden sen olumlu düşün.
İkiz var mı ailende. İkizde de değerler dört kat artıyor. Kalp geç duyulabliyor .
Bak 9. 10. Hafta da duyanlar var .
Ben nasıl duydum hala hayret ediyorum daha 6 olmamıştı hftam.
Bi boş gebeden sonra insan daha da korkuyor. Bu stres bile düşüğe sebep olurmuş. Lekelere rağmen ben morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum
Doktor sorun var demedi hatta kan degerim yüksek cıktı baya iyi dedi 2 hafta sonra dedi haftaya inşllah kalp atısı duyulur da rahatlarız canım sagolBu arada bende cuma verdiğim kan 340 çıkmıştı pazartesi 1740 çıktı. Bende korktum nasıl böyle arttı diye. Ama doktor diyor her gebelik farklıdır ortalama iki kat artması fazlada artabilir. Sen hiç korkma sabırla bekleyen. Güzelce beslen dinlen. Duyacaksın inşallah. Kanama olmasıydı bende geç gidecektim doktora. Sırf bu bekleme stresi olmasın diye.
Bak komşunun dördüncü ayında aşırı kanaması olmuş havlular koyarak acile gitmiş bebek yok demişler. Kürtaj demişler. Başka doktor bir iğneyle kanamayı durdurmuş. Çocuk anasınıfına gidiyor. Dünya da rızkı varsa her şeye rağmen doğar
Çok kişiden duyuyorum,"yolk kesesi varsa korkma artık,bebekte vardır" diyorlar ya o sebeple özellikle belirttim.Yani 'yolk kesesi var artık boş gebelik olmaz' diye bişey yok.Bunu söylemek istedim.İnşallah sağ salim alırız kucaklarımıza bebeklerimiziBende bizzat yaşadım. Hatta iki kesenin birinde var birinde yoktu. Bu bir kıstas değil bence. Embriyo oluşmuyor boş gebe de. Yani kese oluşumundan sonraki tüm evreler sağlıksız gelişiyor. Yolk sac olması olmaması değil de embriyonun oluşup oluşmaması tanıyı koyar
Ben yedim sancılanmıştım sonra da kanamam oldu.. Sen gönlünü ferah tut inşallah bir kere ile birsey olmaz çünkü progestan kullandım 2 hafta geçti bebeğin kalp atışını 2 kere gördük üzerinden bir hafta sonra durdu kürtaj oldum. Demem o ki çiğköfte etki etse idi o An olurdu devamında sağlıklı idi. Ama yine de dikkat edersen için rahat olur..Arkadaslar annemlere gittim etli cig kofte yapmislar dayanamadim bi kac tane yedim simdi cok pismanim ama bu hamileliktenmidir nedir kendime engel olamadim of umarim birsey olmazdaha once yemis var mi aranizda.
Cok teşekkür ederim yani yediğime yiyecegime pisman oldum insallah birsey olmaz.Ben yedim sancılanmıştım sonra da kanamam oldu.. Sen gönlünü ferah tut inşallah bir kere ile birsey olmaz çünkü progestan kullandım 2 hafta geçti bebeğin kalp atışını 2 kere gördük üzerinden bir hafta sonra durdu kürtaj oldum. Demem o ki çiğköfte etki etse idi o An olurdu devamında sağlıklı idi. Ama yine de dikkat edersen için rahat olur..
Bisey olmayacak inşallahCok teşekkür ederim yani yediğime yiyecegime pisman oldum insallah birsey olmaz.
10 Şubat'ta benim sat.Sagol canım salı günü doktora gittim doktor 4 haftalık demişti ama sat 1 şubat bundan itibaren sayılırsa haftası daha yüksek doktor 4 haftalık 2 hafta sonra kalp atısına bakalım defi kan degerin iyi dedi ama 4 kat artmıştı degeri duyan ikizmi diyo 4.haflık bebek 44.000 nasıl olur eşimin anneannesi ikiz dogum yaparmıs onun haricinde yoktur kalp atısını duyayımda hayırlısıyla inşallah sagol canım moral oldu
Evet olması da olmaması da bir kıstas olmamalı. Doktorun biri bana demişti bu kadar araştırmayınn sizene yolk sac kesesinden.Çok kişiden duyuyorum,"yolk kesesi varsa korkma artık,bebekte vardır" diyorlar ya o sebeple özellikle belirttim.Yani 'yolk kesesi var artık boş gebelik olmaz' diye bişey yok.Bunu söylemek istedim.İnşallah sağ salim alırız kucaklarımıza bebeklerimizi
Günüm değişti tabiki 35 40 gün felan sonra oldumpeki adet düzeniniz nasıldı yani kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz
Yok canım 20 gün sonra gel dedi o zaman bakcaz of 20 gün de geçmez çok geç bir zamanMaşallah canım kalp atısı duyuldumu
İnşallah canım inaşallah10 Şubat'ta benim sat.
İkizlik kadınla alakalı demişti doktor. Sen canını sıkma. Geç döllenme olabilir. Erken döllenme olabilir. Mesela arkadaşa 7 hafta demiş o imkansız diyor sata göre.
Her gebelik farklı ilerler. Morel çok önemli. Ferah tut kalbini. Hepimiz hayırlı haberler alırız gelecek haftalar da inşallah . Bir bakmışsın doğum çantası telaşındayız
Banada günler geçmiyor ben salı günü gidicem yine stres var birazY
Yok canım 20 gün sonra gel dedi o zaman bakcaz of 20 gün de geçmez çok geç bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?