2019 Kasim anneleri buraya:)

Arkadaşlar doktora gittim bugün. 4027 beta hcg sonucum geldi. Acaba düşük mü derken sürpriz birşey oldu. Vajinal ultrason ile 2 tane kese göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm ☺

Hayirli olsun, sag salim gelsinler insallahh

Arkadaşlar doktora gittim bugün. 4027 beta hcg sonucum geldi. Acaba düşük mü derken sürpriz birşey oldu. Vajinal ultrason ile 2 tane kese göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm ☺
Ayy harika bir haber ilk ögrendiginizde kaçtı ve reglin kacıncı günü ögrendiniz?

Ayy harika bir haber ilk ögrendiginizde kaçtı ve reglin kacıncı günü ögrendiniz?
Beklenen Adetten 1 gün sonra 879 çıktı. 5 gün sonra bugün 4027 çıktı. 4+6 da yani. Doktor henüz ultrasonda görülmez haftaya bakalım dedi. Vajinal ultrasonda bakabiliriz deyince herkes vajinal ultrason istemiyor diye sormamıştım dedi. Ben haftaya kadar sabredemem en azından kese var mı bakalım dedim. Önce üstten ultrason ile baktı 5.5 mm kese görünüyor dedi. Bi de alttan bakalım deyince 2 kese de göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm birbirine yakın ve ikisinde de yolc sac var dedi. Haftaya çarşamba tekrar gideceğim

Oyyy maşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…