Arkadaşlar doktora gittim bugün. 4027 beta hcg sonucum geldi. Acaba düşük mü derken sürpriz birşey oldu. Vajinal ultrason ile 2 tane kese göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm ☺
Teşekkür ederim inşallah. Rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin tek duamHayirli olsun, sag salim gelsinler insallahh
Teşekkür ederim inşallah Rabbim kolaylığını da nasip eder ☺Ayyy masallahhh..Ne guzel.Gozunuz aydin.)
İnşallah bugün kime söylesem şaşkınRabbim kolaylığını verir. İyi düşünün. Tadını çıkarın İnşallah.
İnşallah teşekkür ederim ☺Hayirli olsun, sag salim gelsinler insallahh
Teşekkürler ☺Tebrikler
Ayy harika bir haberArkadaşlar doktora gittim bugün. 4027 beta hcg sonucum geldi. Acaba düşük mü derken sürpriz birşey oldu. Vajinal ultrason ile 2 tane kese göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm ☺
Beklenen Adetten 1 gün sonra 879 çıktı. 5 gün sonra bugün 4027 çıktı. 4+6 da yani. Doktor henüz ultrasonda görülmez haftaya bakalım dedi. Vajinal ultrasonda bakabiliriz deyince herkes vajinal ultrason istemiyor diye sormamıştım dedi. Ben haftaya kadar sabredemem en azından kese var mı bakalım dedim. Önce üstten ultrason ile baktı 5.5 mm kese görünüyor dedi. Bi de alttan bakalım deyince 2 kese de göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm birbirine yakın ve ikisinde de yolc sac var dedi. Haftaya çarşamba tekrar gideceğimAyy harika bir haberilk ögrendiginizde kaçtı ve reglin kacıncı günü ögrendiniz?
Oyyy maşallah ❤Beklenen Adetten 1 gün sonra 879 çıktı. 5 gün sonra bugün 4027 çıktı. 4+6 da yani. Doktor henüz ultrasonda görülmez haftaya bakalım dedi. Vajinal ultrasonda bakabiliriz deyince herkes vajinal ultrason istemiyor diye sormamıştım dedi. Ben haftaya kadar sabredemem en azından kese var mı bakalım dedim. Önce üstten ultrason ile baktı 5.5 mm kese görünüyor dedi. Bi de alttan bakalım deyince 2 kese de göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm birbirine yakın ve ikisinde de yolc sac var dedi. Haftaya çarşamba tekrar gideceğim
Gözün aydın canım insallah,sağ salim kucağınıza alırsınız❤3 yilin sonunda dün idrar testim pozitif cikti. Kan verdim beta degerim 61 cikti :) o kadar tedaviden sonra tedavisiz geldi yavrum. Ben ne zaman dogururum a dostlar. Doktor daha coook yeni dedi
Oy maşallah gözün aydın olsun inşallah3 yilin sonunda dün idrar testim pozitif cikti. Kan verdim beta degerim 61 cikti :) o kadar tedaviden sonra tedavisiz geldi yavrum. Ben ne zaman dogururum a dostlar. Doktor daha coook yeni dedi
Tesekkürler :)Oy maşallah gözün aydın olsun inşallahsağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim
Tesekkürler :)Gözün aydın canım insallah,sağ salim kucağınıza alırsınız❤
Gözünüz aydın3 yilin sonunda dün idrar testim pozitif cikti. Kan verdim beta degerim 61 cikti :) o kadar tedaviden sonra tedavisiz geldi yavrum. Ben ne zaman dogururum a dostlar. Doktor daha coook yeni dedi
Ilk kez mi gidecektin??Iyi haberlerle gelirsin insallah..Ben de yarin gidecegim.Keseyi gormek icin insallah..Yarın hastaneye gidicem kızlar
İnşallah hayırlısı ile keseyi görürsünüz. Ben dün gittim kese görmeye. 1 tane beklerken 2 tane kese gördükIlk kez mi gidecektin??Iyi haberlerle gelirsin insallah..Ben de yarin gidecegim.Keseyi gormek icin insallah..
Ayy ne güzel ya,çifte mutluluk ❤ Degerleriniz 3-4 katı mı arttı?Çoğul gebeliklerde öyle oluyormuşİnşallah hayırlısı ile keseyi görürsünüz. Ben dün gittim kese görmeye. 1 tane beklerken 2 tane kese gördükben şok doktor benden de şok.
Evet ilk kez gidicem 6+1 oldu bugünIlk kez mi gidecektin??Iyi haberlerle gelirsin insallah..Ben de yarin gidecegim.Keseyi gormek icin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?