Ben panikten sormadım kanama için acile gitmiştim özele muayne oldum ne zaman görünmem gerek 1 ay sonramı dedim 2 hafta sonra gel dedi bi sorun yok demek mi bu acaba 6+3 tüm o zaman
Olur kuzum merak etme bizimkide ilk duyulduğunda 118 di,5gun sonra gittiğimizde 148 olmuştu bile
Hadi gözün aydın,darısı diğer besleyenlerin başına
Muhtemelen sorun yok diye 2 hafta sonra cagırmıstır. Benim öncesinde 2 düşük oldugu için bu kadar ugrasıyoruz. Bugün 6+5 kalp atışı duyuldu (vajinal)Ben panikten sormadım kanama için acile gitmiştim özele muayne oldum ne zaman görünmem gerek 1 ay sonramı dedim 2 hafta sonra gel dedi bi sorun yok demek mi bu acaba 6+3 tüm o zaman
Anladım canım bende duydum :)Muhtemelen sorun yok diye 2 hafta sonra cagırmıstır. Benim öncesinde 2 düşük oldugu için bu kadar ugrasıyoruz. Bugün 6+5 kalp atışı duyuldu (vajinal)
Kanamanız nasıldı. Progestn mı yazdı sadece sizeAnladım canım bende duydum :)
Demek ki iki hafta sonra kalp atışları 150-160 ı bulacak mı diye bakacakAnladım canım bende duydum :)
Sizlerinde belinde agrı oluyor mu kızlar
Sabırsızlanıyorum normalde 1 hafta nasıl geçecek :)Demek ki iki hafta sonra kalp atışları 150-160 ı bulacak mı diye bakacak
Benim de cuma ince kılcal gibi vardı önemsemedim sonra olmadı. Önemli değildir inşallahGünaydın kızlar dün yediğim bişey bana dokundu sanırım karnım çok ağrıdı. şimdi wc de minacık kan gibi bişe vardı şeffaf akıntı ile karışıkbişe olmamıştır inşallah. nasıl beklerim cumaya kadar ya
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalımMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 4haftalk hamileyim Allahın izni ile6mart da transfer oldum ilk denememizde tuttu çok şükür
Koyu renkti de canım benim galiba kendimi çok kasınca stres yapınca geliyor progestan yazdı çok az dı zaten ama kullanamadım ben yan etki yaptı çok senin kanaman mı varKanamanız nasıldı. Progestn mı yazdı sadece size
Allahümme aminnn inşAllah canmBenim de cuma ince kılcal gibi vardı önemsemedim sonra olmadı. Önemli değildir inşallah
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Benim de cuma ince kılcal gibi vardı önemsemedim sonra olmadı. Önemli değildir inşallah
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Canım benim hala belirtim yok sadece dolgunluk oldu bende bide bel ağrısı yaşadım şuan 7+4 üm düşünKızlar ben geçen pazartesi gittim doktora 5 haftalıkti fakat belirtim yok gibi. Daha doğrusu göğüslerde hiç koyulasma yok öyle aman aman dolgun falanda değil. 4 kaybım var diye korkuyorum da. Sizlerin nasıl durum
Aynen bendede öyle canım bugun cok agrıyor dün hafiftibenim bel ağrım geçmiyor resmen bazen hafifliyor ama bazende fena şiddetleniyr
Kızlar bende 5+3 deyim ama hala karnında adet olucakmisim gibi ağrı devam ediyor . Dün kese göründü bu normal bir ağrı mı ? Yaşayanlar var mı ?
Evet o agrılar arada oluyor bendede bel agrım daha cok amaKızlar bende 5+3 deyim ama hala karnında adet olucakmisim gibi ağrı devam ediyor . Dün kese göründü bu normal bir ağrı mı ? Yaşayanlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?