- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Evet ya. Önce kırmızı oldu sonra adet gibi pıhtı koyu renk oldu. Progestandn sonra kahverengi lekeye döndü ve azaldı. Yan etkisi fazla ama doktor yazdıysa kullanın bence. Birde fitil gibi alttan alınca yan etki olmuyormuş. Ama ben beceremedim öyle almayıKoyu renkti de canım benim galiba kendimi çok kasınca stres yapınca geliyor progestan yazdı çok az dı zaten ama kullanamadım ben yan etki yaptı çok senin kanaman mı var
Aynen bendede öyle canım bugun cok agrıyor dün hafifti
Benim direk kahverengi kanama geldi Oda 2 damla filan geliyorEvet ya. Önce kırmızı oldu sonra adet gibi pıhtı koyu renk oldu. Progestandn sonra kahverengi lekeye döndü ve azaldı. Yan etkisi fazla ama doktor yazdıysa kullanın bence. Birde fitil gibi alttan alınca yan etki olmuyormuş. Ama ben beceremedim öyle almayı
Benim ilk gebeliğimde 19. Haftaya kadar kanamam oldu ama şakır şakır oğlum şimdi 2.5 yaşındaAmin amin canım. Sende bolca dua et. Morelini yüksek tut. Herşey olcagına varıyor. Evet çok zor süreçler ama dik durmak olumlu düşünmek zorundayız. Kalbi atmıyor hemen alalım anneyi zehirler dedikleri yeğenim 9 yaşında ve ilde derece yapacak kadar akıllı mşllah . Hiç belli olmaz. O yüzden sen olumlu düşün.
İkiz var mı ailende. İkizde de değerler dört kat artıyor. Kalp geç duyulabliyor .
Bak 9. 10. Hafta da duyanlar var .
Ben nasıl duydum hala hayret ediyorum daha 6 olmamıştı hftam.
Bi boş gebeden sonra insan daha da korkuyor. Bu stres bile düşüğe sebep olurmuş. Lekelere rağmen ben morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum
Çok haklısın ama okadar evhamlı ve karamsar bir insan oldumki aklıma hep kötü şeyler geliyorKızlar stres yapmayın ben çok stres yaptım ilk gebelikte sürekli araştırdım durdum herşeyi keşke herşeyi akışına bıraksaydım nasipte varsa doğar büyür zaten
Teşekkür ederim içim rahatladı :) benimde 21 kaşım dogum dedi doktor :) aynı tarihlere denk geliyorevet bazen bendede oluyor canım
Düşüğünü kaç haftalık yaptın canım benimde bir düşüğüm oldu şu an bişey olacak diye korkuyorum
Inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı. Çok saol...Güzel haberlerini beklicem
Teşekkür ederim içim rahatladı :) benimde 21 kaşım dogum dedi doktor :) aynı tarihlere denk geliyor
İnşallah canım neden olmuş peki sorun neymiş11 haftalıkti. Herşey çok normaldi kontrole gittiğimde kalbi durmuştu. Kürtaj oldum sonra..... allah hayırlısıyla bunları kucagimiza almayi basil etsin.
Inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı. Çok saol...
Internette hamilelikte bel kuvvetlendiren hareketler var,sandalyede oturarark yapılıyor.Sizlerinde belinde agrı oluyor mu kızlar
Belim, karnım ağrımıyor ama sağ kasık ağrım sık sık tekrar ediyor.Özellikle gece dinlenirken..Bazen bacağıma bile vuruyor.Daha kese falan görmedim,pazartesi görücem inşallah..Bu ağrı"acaba dış gebelik mi"sorusunu aklıma getiriyor
Canım şimdi yapamam ki doktor kese arkasında kanama gördü yat dinlen hep dedi agır iş yok vs. Vs. Uzanıyorum korkuyorum kalp atısını duyarsam rahatlarım inşallah kan degerim 4 kat artmış kan degerin iyi dediInternette hamilelikte bel kuvvetlendiren hareketler var,sandalyede oturarark yapılıyor.
Özellikle ilk trimesterde yararlı oluyormuş ilerisi için,ben 1 haftadır yavaş yavaş yapıyorum.
Dene istersen canım rahatlatır,güçlendirmek lazım omurları
Ilk zmanlar bendede oyleydi canim,sol kasigim ve devamında bacağım ağrılar içindeydi 7 ve 8.ci haftalara girince geçer demisti doktorum.Belim, karnım ağrımıyor ama sağ kasık ağrım sık sık tekrar ediyor.Özellikle gece dinlenirken..Bazen bacağıma bile vuruyor.Daha kese falan görmedim,pazartesi görücem inşallah..Bu ağrı"acaba dış gebelik mi"sorusunu aklıma getiriyor
Anladim canim o zman sen bol bol dinlen en azından ilk 3 ay,kan degerin iyi artıyorsa zaten en kısa zamanda duyar rahatlayacaksin insllahCanım şimdi yapamam ki doktor kese arkasında kanama gördü yat dinlen hep dedi agır iş yok vs. Vs. Uzanıyorum korkuyorum kalp atısını duyarsam rahatlarım inşallah kan degerim 4 kat artmış kan degerin iyi dedi
İnşallah canımAnladim canim o zman sen bol bol dinlen en azından ilk 3 ay,kan degerin iyi artıyorsa zaten en kısa zamanda duyar rahatlayacaksin insllah
Benim de yaklaşık üçer kat yükseliyodu iki kese gördüler geçen hafta canımKızlar ayın 18 inde yani 4 gün önce gece beta hgc 155,63 dü şim cıkan sonucum 448,67 2 kat yükselmemiş galiba doktorda öğle arasına cıktı korkmalımıyım sizce degerim düsükmü nolur yardım
Ay içim rahatladı biraz. Bu korkuyla yaşamak çok zor. Bize de nasip etsin Allah. Size bağışlasın oğlunuzudaBenim ilk gebeliğimde 19. Haftaya kadar kanamam oldu ama şakır şakır oğlum şimdi 2.5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?