2019 Kasim anneleri buraya:)

Koyu renkti de canım benim galiba kendimi çok kasınca stres yapınca geliyor progestan yazdı çok az dı zaten ama kullanamadım ben yan etki yaptı çok senin kanaman mı var
Evet ya. Önce kırmızı oldu sonra adet gibi pıhtı koyu renk oldu. Progestandn sonra kahverengi lekeye döndü ve azaldı. Yan etkisi fazla ama doktor yazdıysa kullanın bence. Birde fitil gibi alttan alınca yan etki olmuyormuş. Ama ben beceremedim öyle almayı

Son düzenleme:
Benim direk kahverengi kanama geldi Oda 2 damla filan geliyor

Benim ilk gebeliğimde 19. Haftaya kadar kanamam oldu ama şakır şakır oğlum şimdi 2.5 yaşında

Kızlar stres yapmayın ben çok stres yaptım ilk gebelikte sürekli araştırdım durdum herşeyi keşke herşeyi akışına bıraksaydım nasipte varsa doğar büyür zaten

Kızlar stres yapmayın ben çok stres yaptım ilk gebelikte sürekli araştırdım durdum herşeyi keşke herşeyi akışına bıraksaydım nasipte varsa doğar büyür zaten
Çok haklısın ama okadar evhamlı ve karamsar bir insan oldumki aklıma hep kötü şeyler geliyor öğreneli bir hafta oldu sürekli dış gebelik mıdır kimyasal gebelik mıdır diye araştırıyorum psikolojim şimdiden bozuldu kalan 8 ay nasıl geçecek bilmiyorum

Düşüğünü kaç haftalık yaptın canım benimde bir düşüğüm oldu şu an bişey olacak diye korkuyorum

11 haftalıkti. Herşey çok normaldi kontrole gittiğimde kalbi durmuştu. Kürtaj oldum sonra..... allah hayırlısıyla bunları kucagimiza almayi basil etsin.

Güzel haberlerini beklicem
Inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı. Çok saol...

İnşallah canım neden olmuş peki sorun neymiş

Sizlerinde belinde agrı oluyor mu kızlar
Internette hamilelikte bel kuvvetlendiren hareketler var,sandalyede oturarark yapılıyor.
Özellikle ilk trimesterde yararlı oluyormuş ilerisi için,ben 1 haftadır yavaş yavaş yapıyorum.
Dene istersen canım rahatlatır,güçlendirmek lazım omurları

Belim, karnım ağrımıyor ama sağ kasık ağrım sık sık tekrar ediyor.Özellikle gece dinlenirken..Bazen bacağıma bile vuruyor.Daha kese falan görmedim,pazartesi görücem inşallah..Bu ağrı"acaba dış gebelik mi"sorusunu aklıma getiriyor

hemen kötüyü düşünmekte üstümüze yok bende aynıyım. kötü bitşey yoktor aynı agrılar bende ve birçok gebede var bırak gebeyi psikolojik olarak gebe kalmak isteyenlerde bile var içini rahat tut canım.

Canım şimdi yapamam ki doktor kese arkasında kanama gördü yat dinlen hep dedi agır iş yok vs. Vs. Uzanıyorum korkuyorum kalp atısını duyarsam rahatlarım inşallah kan degerim 4 kat artmış kan degerin iyi dedi

Ilk zmanlar bendede oyleydi canim,sol kasigim ve devamında bacağım ağrılar içindeydi 7 ve 8.ci haftalara girince geçer demisti doktorum.
Valla 7.haftaya girince bıçak gibi kesildi yerleşme ve yuvarlaklar kas ağrılarıymış onlar canım.
Duş cok iyi geliyordu bana,ayaginada sıcak su torbasi koy iyi gelir inşallah icini ferah tut

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladim canim o zman sen bol bol dinlen en azından ilk 3 ay,kan degerin iyi artıyorsa zaten en kısa zamanda duyar rahatlayacaksin insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…