2019 Kasim anneleri buraya:)

Ben de öyleydim ama kalp atışını duyduktan sonra sakinledim

Demek ki iki hafta sonra kalp atışları 150-160 ı bulacak mı diye bakacak
Arkadaşlar 2. Gebeliğim olmasına rağmen iki bebekte de sadece kalp atışının olmasına dikkat etti doktorlar.sizin doktorlar dakikada şu kadar atıyor, şu kadar atması lazım diye bilgi vermelerinvermelerine açıkçası şaşırdım.

Ben 2 doktora gittim ikside hem dakikada kalp atışını hem boyunu,hem gelişen ve gelişmekte olan organlarını soyledi.
bende sizinkikerin söylememesine şaşırıyorum.
Sonuçta her seferinde o kadar para veriyoruz tüm detayları bilmek istiyor insan

İlk çocukta da şimdi de hem özelde hem de devlette doktorlara göründüm. Kalp atışını duydurdular. Herşey çok güzel anormal bir durum yok dediler. Fakat mükemmel olan bu durumda bebeğin kalp atışının 150 olması gerektiği ile ilgili bir bilgi vermediler. Merak ettiğim kısmı şu ki 5 yıl önce de yine bu forumlarda olan birisi olarak bu bilgi yeni verilmeye başlanan bir bilgi sanırım. Ben şaşıyorum derken doktorlar size bilgi vermesin anlamında söylemedim. Daha önce karşılaşmadım anlamında söyledim. İlk bebekte insan doktorun ağzından ne kadar çok şey duyarsa içi o kadar rahat ediyor merakı gidiyor. Fakat bazen doktorların ayrıntılı bilgi vermesi karşıda endişe uyandırabilir. Mesela benimki 130 muş neden 150 değil gibisinden.

kesinlikle sonuna kadar haklısın,gunlerce biz onu göreceğimiz iyi haberini alacağımız 2 dakikanın hayalini kuruyoruz
Ama bildiğim kadarıyla kalp atışı haftalara bağlı canım,ben 6+1 iken kalp atışı 118 idi doktor doktor çok normal haftaya gümbür gümbür atar dedi.7+1 iken gittiğimizde ise 148 olmuştu zaten ❤
Sen kaçıncı haftandasın bence normal,anormal bir durum olsa mutlaka söylerdi doktor diye düşünüyorum

Ben 6+3 teyim bugün. Hafta içi ayrıntılı tahlil isteyecek doktor. Kalp atışını duymadan ayrıntılı tahlil istemiyoruz demişti. Kalp atışı da duyulunca çok şükür tahlil yaptırması kaldı.

Eeeee gayet iyin o zman canım meraklanma,bemimki 6. Haftada118 di cok iyi demişti seninki bide 130 muş ❤ daha ne olsun annesi.
allah evlatlarımızı sağlıkla sağ sağlim kucağımiza almayı nasip etsin.
Onlar gelene kadar bitmeyecek bu endişe

Yok cnm ben 130 demedim. Bana hiç bir sayı söylemedi. Söylemek istediğim şey, şayet söyleseydi neden bu kadar, neden bu kadar değil telaşı başlardı bi de.

kızlar keseyi ne zaman gördünüz 5+4 te gitsem görünürmü dersiniz

Yok cnm ben 130 demedim. Bana hiç bir sayı söylemedi. Söylemek istediğim şey, şayet söyleseydi neden bu kadar, neden bu kadar değil telaşı başlardı bi de.
Aynen aynen çok şey bilmemekte lazım,ama bilmekte istiyor insan
Amannnnnnn şarteller yandi bende

Kızlar eltimin hamileliginde miğde bulantısı icin doktoru zencefilli şeker önermis ben aldım gercekten ise yaradı migdem bulaninca atiyom ağzıma hafifliyo cok tatlı diil hafif acılıgıda var bu a101 bimlerde satılıyo miğde sikayeti olanlar denesin isterse

Canım benimki riskli gebelik de o yüzden...

Ha evet ben de bu konuda seninle aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…