Adı nedir acaba hiç gözüme çarpmadı da ondan soruyorumKızlar eltimin hamileliginde miğde bulantısı icin doktoru zencefilli şeker önermis ben aldım gercekten ise yaradı migdem bulaninca atiyom ağzıma hafifliyo cok tatlı diil hafif acılıgıda var bu a101 bimlerde satılıyo miğde sikayeti olanlar denesin isterse
En sağlıklısı 2 günde bir olcturmen canim iki gund3 bir olcturmeye bak ama 5000 olunca karından kese görünür vajinal da görünebilir su an. Istersen salo ya da çarşamba keseye baktır icin daha rahat eder. Zaten en az 2 kati diyorlar 2den fazla da artış olabilir benim de hep 2.5a yakin artmistiKizlar selamlar hepimiz yavrularimizi saglikla alalim kucagimiza insallah..19unda kan vermistm 367 cikmisti 24u bugun 3061 cikti deger..bi sikinti yk demi biraz fazla mi yukselmis yorumlarinizi bekliyrm kizlar hic bir bilgm yk bu degerlerle ilgili
Anladm kuzum..dr.un hemsiresi dun vermemi soylemisri bugun verdm artk ilk ogrendigim deger 153 sonra 367 smdi 3061 olms..yarin arayip degeri soylucm cagirirlar sanirim artk gormek icin..ck tslr edermm cevbn icin cnmEn sağlıklısı 2 günde bir olcturmen canim iki gund3 bir olcturmeye bak ama 5000 olunca karından kese görünür vajinal da görünebilir su an. Istersen salo ya da çarşamba keseye baktır icin daha rahat eder. Zaten en az 2 kati diyorlar 2den fazla da artış olabilir benim de hep 2.5a yakin artmisti
İlk aylarda kilo verilebiliyor. Bebek ihtiyacı olanı bizim vücudumuzdan alıyor ilk dönemde ondan yana endişe etme yani. 3.aydan sonra almaya başlarsınKızlar ben iki haftada 2 kilo verdim ya hic bisi yiyemiyorum bu normal bir durum değil dimi
Canim normaldir bende panik yapmıştım hatırlasın daha fazlaydı benimGünaydın kızlar dün yediğim bişey bana dokundu sanırım karnım çok ağrıdı. şimdi wc de minacık kan gibi bişe vardı şeffaf akıntı ile karışıkbişe olmamıştır inşallah. nasıl beklerim cumaya kadar ya
Ya kendimi surekli ac hissediyorum ama hiç bisi yiyemiyorum sönüm hayrolaİlk aylarda kilo verilebiliyor. Bebek ihtiyacı olanı bizim vücudumuzdan alıyor ilk dönemde ondan yana endişe etme yani. 3.aydan sonra almaya başlarsın
Benim var canım uyurken bile agriyorSizlerinde belinde agrı oluyor mu kızlar
Bendede bazen hafif bazem artıyor evde iş yapsam biraz dolansam agrı giriyor belime hemenBenim var canım uyurken bile agriyor
Galiba normal sonra geçecek heralde inşallah ben yürüken ağrıyor bazen otururken uyurkenBendede bazen hafif bazem artıyor evde iş yapsam biraz dolansam agrı giriyor belime hemen
Bende öyle sürekli bişiler yemek istiyorum ama midemi hiç memnun edemiyorum sürekli bi bulantı hali. Kızımda her sabah kusardım bi kaç ay sonra geçiyo yani inşYa kendimi surekli ac hissediyorum ama hiç bisi yiyemiyorum sönüm hayrola
Hayırlı olsun ❤❤Merhaba kızlar bende kısmetse kasım annesiyim .. Sizler kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ben keseyi cumartesi günü gördüm keseye göre 5+4 dedi doktorum kalp için 5 nisana randevu verdi tam 8. Haftaya
Guzel haberlerle gel cnm bnm insallah :)Günaydın kızlar ❤❤❤
Bugün ilk ultrason randevum var.Bakalım içerde neler oluyor.2 kaybım olduğu için sanırım kalbim yerinden çıkacak heyecandan.Yada korkudan bilemiyorum..Dualarinizi eksik etmeyin
ben 5+3 te kalp atışlarını da görmüştüm canımkızlar keseyi ne zaman gördünüz 5+4 te gitsem görünürmü dersiniz
Dualarımız seninleGünaydın kızlar ❤❤❤
Bugün ilk ultrason randevum var.Bakalım içerde neler oluyor.2 kaybım olduğu için sanırım kalbim yerinden çıkacak heyecandan.Yada korkudan bilemiyorum..Dualarinizi eksik etmeyin
Benim 6+2 de (vajinal) bebegi gorduk, 6+5 te kalp atışını duyduk. Bence gorursunuz ama goremeseniz de sorun yok burda 8. Haftada kalp atışı duyanları okudum. Her bebegin gelişimi farklı sanırım. Benimki de 5 gün geriden geliyor...Kizlar merhaba.Benim de 6+4 oldu.Cuma gunu cagirdi beni.2 hafta once keseyi gorduk ama bebegi gorememistik.Cuma gorurmuyuz acaba??Bir de kalp atislari duyulur mu?Bir de benim agzimda cok kotu bir tat var.Yediklerimden tat alamiyorum.Sizde de var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?