2019 Kasim anneleri buraya:)

Adı nedir acaba hiç gözüme çarpmadı da ondan soruyorum

Kizlar selamlar hepimiz yavrularimizi saglikla alalim kucagimiza insallah..19unda kan vermistm 367 cikmisti 24u bugun 3061 cikti deger..bi sikinti yk demi biraz fazla mi yukselmis yorumlarinizi bekliyrm kizlar hic bir bilgm yk bu degerlerle ilgili

Kizlar selamlar hepimiz yavrularimizi saglikla alalim kucagimiza insallah..19unda kan vermistm 367 cikmisti 24u bugun 3061 cikti deger..bi sikinti yk demi biraz fazla mi yukselmis yorumlarinizi bekliyrm kizlar hic bir bilgm yk bu degerlerle ilgili
En sağlıklısı 2 günde bir olcturmen canim iki gund3 bir olcturmeye bak ama 5000 olunca karından kese görünür vajinal da görünebilir su an. Istersen salo ya da çarşamba keseye baktır icin daha rahat eder. Zaten en az 2 kati diyorlar 2den fazla da artış olabilir benim de hep 2.5a yakin artmisti

Anladm kuzum..dr.un hemsiresi dun vermemi soylemisri bugun verdm artk ilk ogrendigim deger 153 sonra 367 smdi 3061 olms..yarin arayip degeri soylucm cagirirlar sanirim artk gormek icin..ck tslr edermm cevbn icin cnm

Canim normaldir bende panik yapmıştım hatırlasın daha fazlaydı benim

Ya kendimi surekli ac hissediyorum ama hiç bisi yiyemiyorum sönüm hayrola
Bende öyle sürekli bişiler yemek istiyorum ama midemi hiç memnun edemiyorum sürekli bi bulantı hali. Kızımda her sabah kusardım bi kaç ay sonra geçiyo yani inş

Merhaba kızlar bende kısmetse kasım annesiyim .. Sizler kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ben keseyi cumartesi günü gördüm keseye göre 5+4 dedi doktorum kalp için 5 nisana randevu verdi tam 8. Haftaya

Kizlar merhaba.Benim de 6+4 oldu.Cuma gunu cagirdi beni.2 hafta once keseyi gorduk ama bebegi gorememistik.Cuma gorurmuyuz acaba??Bir de kalp atislari duyulur mu?Bir de benim agzimda cok kotu bir tat var.Yediklerimden tat alamiyorum.Sizde de var mi?

Kizlar merhaba.Benim de 6+4 oldu.Cuma gunu cagirdi beni.2 hafta once keseyi gorduk ama bebegi gorememistik.Cuma gorurmuyuz acaba??Bir de kalp atislari duyulur mu?Bir de benim agzimda cok kotu bir tat var.Yediklerimden tat alamiyorum.Sizde de var mi?
Benim 6+2 de (vajinal) bebegi gorduk, 6+5 te kalp atışını duyduk. Bence gorursunuz ama goremeseniz de sorun yok burda 8. Haftada kalp atışı duyanları okudum. Her bebegin gelişimi farklı sanırım. Benimki de 5 gün geriden geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…