Hayırlı haberle geleceksin inşallah canımGünaydın kızlar ❤❤❤
Bugün ilk ultrason randevum var.Bakalım içerde neler oluyor.2 kaybım olduğu için sanırım kalbim yerinden çıkacak heyecandan.Yada korkudan bilemiyorum..Dualarinizi eksik etmeyin
Adı nedir acaba hiç gözüme çarpmadı da ondan soruyorum
Benim beta 4000 olduktan sonra ultrason ile kese gözüktüBeni 2 nisana cagirdilar kizlar yaa dun beta 3061 cikmisti karindan gorulsun diyemi acaba
İnşallah yarın o kesenin içinde minik mucizeni göreceksin. kendini olumsuza kötüye şartlama hemenKızlar kese var 16 mm,ama yolk sac ve bebek görünmedi.Kese düzgün ve 6+4 ile uyumlu dedi doktor.Yarın vajinal bakılacak.Pek umudum yok sanırım yine boş gebelikAyrıca sağ overde 27 mm kist oluşmuş
Anladm cnm ya bnm tup bebek yontemiyle ozel bi tup bebek merkezinde oldu cnm kan degerine gore cagircaz demislerdi dun verdm bugun aradim haftaya sali gel dedilerr 2 nisanda..sanirim vajinal bakmak istemiyr dr.Benim beta 4000 olduktan sonra ultrason ile kese gözüktü
Dr değer 1500 olduktan sonra görülebilir demişti
Devlete mi gittiniz acaba özele mi
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahAnladm cnm ya bnm tup bebek yontemiyle ozel bi tup bebek merkezinde oldu cnm kan degerine gore cagircaz demislerdi dun verdm bugun aradim haftaya sali gel dedilerr 2 nisanda..sanirim vajinal bakmak istemiyr dr.
Canım bendede kese göründü sadece doktor 2 hafta sonra kalp atısını dinleriz dedi sen neden hemen böyle kötü düşündün ki bendr strese girdim bak öyle düşünme daha cok küçükler kan leke falan varmı canım boşgebelikte galiba leke kan olurmus bende tam bilmiyorum amaKızlar kese var 16 mm,ama yolk sac ve bebek görünmedi.Kese düzgün ve 6+4 ile uyumlu dedi doktor.Yarın vajinal bakılacak.Pek umudum yok sanırım yine boş gebelikAyrıca sağ overde 27 mm kist oluşmuş
Kuzum vajinal yolla duyarsin insallah gorursun bebisini smdiden karalari baglayip kendini ve bebisi strese sokmasan keskeKızlar kese var 16 mm,ama yolk sac ve bebek görünmedi.Kese düzgün ve 6+4 ile uyumlu dedi doktor.Yarın vajinal bakılacak.Pek umudum yok sanırım yine boş gebelikAyrıca sağ overde 27 mm kist oluşmuş
Satımız aynı seninle bende cumartesi gittim doktora bende de keseyi gördü yolk sac da gördü ama bebek görünmedi daha 10 gün sonraya çağırdı beni bebek görmek için inş. Benimde bir kaybım var seni çok iyi anlıyorum insan gönlüne söz geçiremiyor hep yüreği ağzında bekliyor ama biz güzel düşünelim,güzeli çağıralım, herşey güzel olacak bu sefer inş.Kızlar kese var 16 mm,ama yolk sac ve bebek görünmedi.Kese düzgün ve 6+4 ile uyumlu dedi doktor.Yarın vajinal bakılacak.Pek umudum yok sanırım yine boş gebelikAyrıca sağ overde 27 mm kist oluşmuş
Hayırlı ugurlu olsun. Hangi gende var sorun?merhaba kızlar bende kısmetse kasım 2019 da anne olmaya adayım :) Şuanda 4+0 2 gün önce kan verdim sonuç 58 cıktı. umarım herşey yolundadır değerler artıyordur. bende pıhtılaşma sorunu var keseyi görene kadar coraspin içiyorum yarın doktora gidicem bakalım muhtemelen iğnelere başlıcaz
Muhtemelen öyledir. Benim beta 34000 deyken vajinal bile kalp atışı duyulmadı...Beni 2 nisana cagirdilar kizlar yaa dun beta 3061 cikmisti karindan gorulsun diyemi acaba
Görünür elbette5. haftada(4hafta+6. gün) kese görünür mü arkadaşlar hcg 5000 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?