2019 Kasim anneleri buraya:)

Sende yolk sac ve embriyo göründü mü? Bende ikiside görünmedi.Boş gebelikte hemen kanama olmuyor ki..Kese bozulunca başlıyor lekelenmeler..Şimdilik bişey yok.Bakalım inşallah görürüz

Sende yolk sac ve embriyo göründü mü? Bende ikiside görünmedi.Boş gebelikte hemen kanama olmuyor ki..Kese bozulunca başlıyor lekelenmeler..Şimdilik bişey yok.Bakalım inşallah görürüz
Canım doktor bana bunlardan bahsetmedi ki 4 haftalık bu bebek dedi 2 hafta sonra bakıcaz kalp atısına dedi kanaldırdı hgc degeri artmışmı diye ogun kana baktı 4 kat artmış 3 günde doktor aradı kan degerin güzel dedi ama bende kalp atısını görmeden rahat etmicem stres var üstümde

Demekki bu durum tamamen kisiedenn kişiye değişiyor,ben 40.112 ile gittiğimde direkt duyuldu kalp atışı
Canım bilmem ki 4 haftalık dedi 2 hafta sonra bakıcaz dedi kan degerime sonradan bakıldı aradı doktor kan degerin güzel çıktı dedi 44.000 olmuştu stres oldum bak şimdi ama doktor vajınal bakmıyor zaten kese ardında kanama gördü yat dinlen dedi

Kizlar merhaba.Benim de 6+4 oldu.Cuma gunu cagirdi beni.2 hafta once keseyi gorduk ama bebegi gorememistik.Cuma gorurmuyuz acaba??Bir de kalp atislari duyulur mu?Bir de benim agzimda cok kotu bir tat var.Yediklerimden tat alamiyorum.Sizde de var mi?
merhaba, ben 6+3 te karından ultrason ile bebeğimi gördüm çok şükür. ancak kalp atışını duymadık ama ekrandan pıtı pıtı atışını gördük

Hiç stres olma canım geç döllenme olmustur,zaten olumsuz bisey olsa doktorun söylerdi mutlaka içini ferah tut

Hayırlı ugurlu olsun. Hangi gende var sorun?
mthfr 677 a1298 heterozigot mutasyon var daha önce bir düşük oldu 9 haftalıkken ama ozaman bilmiyordum bu sefer hemen sulandırıcılara başlamak için erkenden test yapmak istedim. çok heycanlıyım yarın 4+1 olucak muhtemelen kese görünmez beklemek cok zor

Kızlar benim boğazlarım sisti genizdede akıntı var atesleniyorum acaba kadın hastalıkları doğum hastahanesinemi gitmeliyim yoksa devlet acilinemi yada gitmelimiyim gidip ilac verilsinde istemiyorum

Dune kadar acile gidiyordum bundan sonra degisiyormu gitmem gereken bölüm

Bana bu mutasyon için ilaç kullanmaya gerek yok demişti doktorlar sadece biri asprin dedi kullanmadım ben de umarım sorun olmaz

Kızlar doktorumun istediği rutin testleri yaptırdım.. Yarın kendi doktoruma gideceğim ama test sonuçlarını almaya gittiğimde aile hekimim tsh ımın yüksek olduğunu söyledi ki yüksek.. Değeri 6... Yarın kendi doktoruma gideceğim. Ama bu durumu yaşayan arkadaşlarımdan ricam beni rahatlatmaları.. Çok üzüldüm. Ne olacak şimdi?

aa sizde de mi vardı ben bir kayıp yasadığım için riske atmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
bende de vardı 2 faktörde heterozigot mutasyon ancak yeni yapılan çalışmalarda düşüğe neden olmadığı anlaşılmış psikolojik olarak iyi hissedeceksen aspirin alabilirsin dedi bir dr.
Ama benim rahim şeklinden kaynaklıymış düşükler ameliyat eden dr ilaç kullanmak yok dedi güvendim başlamadım aspirine fln hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…