Görünür bence de gittin mi doktora ben cumartesi gidecegim5. haftada(4hafta+6. gün) kese görünür mü arkadaşlar hcg 5000 lerde
Benimde gecen hafta 44.000 deyken kaşp atısı duyulmadı daha erken 2 hafta sonra gel dedi yarın gidicem ama duramıyorumMuhtemelen öyledir. Benim beta 34000 deyken vajinal bile kalp atışı duyulmadı...
Bugün ilk kez gideceğim. geçe çarşamba 776 cuma 1890 çıktı hcg bugün 5binlere ulaşmıştır inşallah. Benim önceki gebelikler sıkıntılı olduğu için erken gideyim dedim.Görünür bence de gittin mi doktora ben cumartesi gidecegim
Demekki bu durum tamamen kisiedenn kişiye değişiyor,ben 40.112 ile gittiğimde direkt duyuldu kalp atışıBenimde gecen hafta 44.000 deyken kaşp atısı duyulmadı daha erken 2 hafta sonra gel dedi yarın gidicem ama duramıyorum
Sende yolk sac ve embriyo göründü mü? Bende ikiside görünmedi.Boş gebelikte hemen kanama olmuyor ki..Kese bozulunca başlıyor lekelenmeler..Şimdilik bişey yok.Bakalım inşallah görürüzCanım bendede kese göründü sadece doktor 2 hafta sonra kalp atısını dinleriz dedi sen neden hemen böyle kötü düşündün ki bendr strese girdim bak öyle düşünme daha cok küçükler kan leke falan varmı canım boşgebelikte galiba leke kan olurmus bende tam bilmiyorum ama
Canım doktor bana bunlardan bahsetmedi ki 4 haftalık bu bebek dedi 2 hafta sonra bakıcaz kalp atısına dedi kanaldırdı hgc degeri artmışmı diye ogun kana baktı 4 kat artmış 3 günde doktor aradı kan degerin güzel dedi ama bende kalp atısını görmeden rahat etmicem stres var üstümdeSende yolk sac ve embriyo göründü mü? Bende ikiside görünmedi.Boş gebelikte hemen kanama olmuyor ki..Kese bozulunca başlıyor lekelenmeler..Şimdilik bişey yok.Bakalım inşallah görürüz
Canım bilmem ki 4 haftalık dedi 2 hafta sonra bakıcaz dedi kan degerime sonradan bakıldı aradı doktor kan degerin güzel çıktı dedi 44.000 olmuştu stres oldum bak şimdi ama doktor vajınal bakmıyor zaten kese ardında kanama gördü yat dinlen dediDemekki bu durum tamamen kisiedenn kişiye değişiyor,ben 40.112 ile gittiğimde direkt duyuldu kalp atışı
merhaba, ben 6+3 te karından ultrason ile bebeğimi gördüm çok şükür. ancak kalp atışını duymadık ama ekrandan pıtı pıtı atışını gördükKizlar merhaba.Benim de 6+4 oldu.Cuma gunu cagirdi beni.2 hafta once keseyi gorduk ama bebegi gorememistik.Cuma gorurmuyuz acaba??Bir de kalp atislari duyulur mu?Bir de benim agzimda cok kotu bir tat var.Yediklerimden tat alamiyorum.Sizde de var mi?
4.haftada biz görememiştik. 5+3 te keseyi gördük5. haftada(4hafta+6. gün) kese görünür mü arkadaşlar hcg 5000 lerde
Hiç stres olma canım geç döllenme olmustur,zaten olumsuz bisey olsa doktorun söylerdi mutlaka içini ferah tutCanım bilmem ki 4 haftalık dedi 2 hafta sonra bakıcaz dedi kan degerime sonradan bakıldı aradı doktor kan degerin güzel çıktı dedi 44.000 olmuştu stres oldum bak şimdi ama doktor vajınal bakmıyor zaten kese ardında kanama gördü yat dinlen dedi
mthfr 677 a1298 heterozigot mutasyon var daha önce bir düşük oldu 9 haftalıkken ama ozaman bilmiyordum bu sefer hemen sulandırıcılara başlamak için erkenden test yapmak istedim. çok heycanlıyım yarın 4+1 olucak muhtemelen kese görünmez beklemek cok zorHayırlı ugurlu olsun. Hangi gende var sorun?
hcg değeriniz düşük müydü acaba4.haftada biz görememiştik. 5+3 te keseyi gördük
Bana bu mutasyon için ilaç kullanmaya gerek yok demişti doktorlar sadece biri asprin dedi kullanmadım ben de umarım sorun olmazmthfr 677 a1298 heterozigot mutasyon var daha önce bir düşük oldu 9 haftalıkken ama ozaman bilmiyordum bu sefer hemen sulandırıcılara başlamak için erkenden test yapmak istedim. çok heycanlıyım yarın 4+1 olucak muhtemelen kese görünmez beklemek cok zor
aa sizde de mi vardı ben bir kayıp yasadığım için riske atmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallahBana bu mutasyon için ilaç kullanmaya gerek yok demişti doktorlar sadece biri asprin dedi kullanmadım ben de umarım sorun olmaz
Aminn aminn cumlemiz insallah cnm.yaa tek istegimiz o saglikli melekler gelsin insallah yuvalarimizaSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Güzel gelişmeler yazarsınız
bende de vardı 2 faktörde heterozigot mutasyon ancak yeni yapılan çalışmalarda düşüğe neden olmadığı anlaşılmış psikolojik olarak iyi hissedeceksen aspirin alabilirsin dedi bir dr.aa sizde de mi vardı ben bir kayıp yasadığım için riske atmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Tmm cnm tskr edermm insallah saglikla gelsin miniklerMuhtemelen öyledir. Benim beta 34000 deyken vajinal bile kalp atışı duyulmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?