- 9 Ocak 2018
- 48
- 31
- 8
- 34
benimde rahminde bi tarafı içe dönük ama doktor cok sorun değil dedi. sizinki nasıl acababende de vardı 2 faktörde heterozigot mutasyon ancak yeni yapılan çalışmalarda düşüğe neden olmadığı anlaşılmış psikolojik olarak iyi hissedeceksen aspirin alabilirsin dedi bir dr.
Ama benim rahim şeklinden kaynaklıymış düşükler ameliyat eden dr ilaç kullanmak yok dedi güvendim başlamadım aspirine fln hayırlısı olsun
Üstten muayene mi?Benimde gecen hafta 44.000 deyken kaşp atısı duyulmadı daha erken 2 hafta sonra gel dedi yarın gidicem ama duramıyorum
Kızlar acilde napacaklar cidden napsam bilmiyorumelim ayağım dolaştı ağlamam geldi
Canım ne iğnesi yapıyorlar Bu arada alttan muane etti neden kabul etme dedinKorkma alttan muayeneyi kabul etme, igne yapacaklar bi haftalik tutr seni o..
ben gebeliği öğrendiğim de hcg değerim 733 tü.hcg değeriniz düşük müydü acaba
Folik asit kullanıyorsunuz di mi?mthfr 677 a1298 heterozigot mutasyon var daha önce bir düşük oldu 9 haftalıkken ama ozaman bilmiyordum bu sefer hemen sulandırıcılara başlamak için erkenden test yapmak istedim. çok heycanlıyım yarın 4+1 olucak muhtemelen kese görünmez beklemek cok zor
Evet canım hep üstten bakılıyorÜstten muayene mi?
Folik asit cok önemliymiş Ben su an coraspin, impyril ve b12 kullanıyorumBana bu mutasyon için ilaç kullanmaya gerek yok demişti doktorlar sadece biri asprin dedi kullanmadım ben de umarım sorun olmaz
Benim hep vajinal bakıldıEvet canım hep üstten bakılıyor
Benimde 3.1 çıktı başlangıç için bir ilaç verdi doktor. Korkulacak hiçbişey yok ilacla dengeleniyor zaten. Eşimin yiğeni çok küçük yaştan beri kullanıyor baya yüksek bir dozda hiçbir sıkıntısı yok ama düzenli olarak her sabah içiyor. Şimdi doktor belli bir dozda ilaç verecek her sabah aç karnına içiliyor bir süre sonrada test tekrarlanacak doz düşürecek hatta belki de ilacı kesecek. Hamilelikte tsh yüksekliği dr.kağan kocatepe yazarsan bir video çıkıyo. Hamilelikteki durumu anlatıyo bi dinle rahatlarsın arkadaşımKızlar doktorumun istediği rutin testleri yaptırdım.. Yarın kendi doktoruma gideceğim ama test sonuçlarını almaya gittiğimde aile hekimim tsh ımın yüksek olduğunu söyledi ki yüksek.. Değeri 6... Yarın kendi doktoruma gideceğim. Ama bu durumu yaşayan arkadaşlarımdan ricam beni rahatlatmaları.. Çok üzüldüm. Ne olacak şimdi?
Merak etme canım benim de 4 çıktı ilaç başlandı. Kontrol altına alınacak tüm hamilelikte.Kızlar doktorumun istediği rutin testleri yaptırdım.. Yarın kendi doktoruma gideceğim ama test sonuçlarını almaya gittiğimde aile hekimim tsh ımın yüksek olduğunu söyledi ki yüksek.. Değeri 6... Yarın kendi doktoruma gideceğim. Ama bu durumu yaşayan arkadaşlarımdan ricam beni rahatlatmaları.. Çok üzüldüm. Ne olacak şimdi?
Hemencecik ilaca baslanacak vakit kaybetmeden... endokrin uzmanına gidin mutlaka hemen. İlacla düşüyor. 2.5 in altında olması gerekirmiş. Bende de var gebelik tiroidiKızlar doktorumun istediği rutin testleri yaptırdım.. Yarın kendi doktoruma gideceğim ama test sonuçlarını almaya gittiğimde aile hekimim tsh ımın yüksek olduğunu söyledi ki yüksek.. Değeri 6... Yarın kendi doktoruma gideceğim. Ama bu durumu yaşayan arkadaşlarımdan ricam beni rahatlatmaları.. Çok üzüldüm. Ne olacak şimdi?
Kalp atışı duyulmaz ama keseyi görürsün yüksek ihtimalle diye tahmin ediyorum. Doktorun cihazının kalitesi de büyük faktör bunda. Muayeneye girmeden booool su iç, sıkışık girersen görme ihtimalin daha yüksek.Canlar selam benimde yarın doktor kontrolüm var adetinin 2 gün gecikmesi ile öğrendim he e doktpra gittim ama daha çok küçük yerleşmemiş bile dedi kadın.453,53 değerim adetin 2 gününde.Bol su iç öyle dedi. Ama asıl doktoruma cuma günü gidicem nasipse çünkü bu Yarın gideceğim doktoru sevemedim:)Sırf merakımdan gidicem yarın.Ablamın hesaplamasına göre 24 Kasıma denk geliyor benimde. Tam haftasını söyleyemedi kadın ama 17şubatta adet olmuştum o hesaplamaya göre şuan 5+1 oluyorum. Kese ve kalp atışını görsem rahatlayacağım. Ne zaman oluyor onlar?
Bana kadın doğum doktorum verdi. Seni doktorun mu yolladı endokrine?Hemencecik ilaca baslanacak vakit kaybetmeden... endokrin uzmanına gidin mutlaka hemen. İlacla düşüyor. 2.5 in altında olması gerekirmiş. Bende de var gebelik tiroidi
Evet canım dinledim.. Allah hepinizden razı olsun.. Zeka geriliği falan diyince epey korktum aslına bakarsan..Benimde 3.1 çıktı başlangıç için bir ilaç verdi doktor. Korkulacak hiçbişey yok ilacla dengeleniyor zaten. Eşimin yiğeni çok küçük yaştan beri kullanıyor baya yüksek bir dozda hiçbir sıkıntısı yok ama düzenli olarak her sabah içiyor. Şimdi doktor belli bir dozda ilaç verecek her sabah aç karnına içiliyor bir süre sonrada test tekrarlanacak doz düşürecek hatta belki de ilacı kesecek. Hamilelikte tsh yüksekliği dr.kağan kocatepe yazarsan bir video çıkıyo. Hamilelikteki durumu anlatıyo bi dinle rahatlarsın arkadaşım
Gideceğim inşllah yarın. Teşekkür ederim.Hemencecik ilaca baslanacak vakit kaybetmeden... endokrin uzmanına gidin mutlaka hemen. İlacla düşüyor. 2.5 in altında olması gerekirmiş. Bende de var gebelik tiroidi
Ya o çok çok geç kalanlarda olabiliyormuş. Biz ilaçlarımızı kullanıcaz zaten sıkıntı olmayacak Allahın izniyle. Amin hepimizden inş. He bi de eşimin yiğeni üstün zekalı tubitak burslu falan yaniEvet canım dinledim.. Allah hepinizden razı olsun.. Zeka geriliği falan diyince epey korktum aslına bakarsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?