2019 Kasim anneleri buraya:)

benimde rahminde bi tarafı içe dönük ama doktor cok sorun değil dedi. sizinki nasıl acaba

Ya kızlar aşırı mide bulantısı var. Birşey yiyemiyorum. Açlıktan karnım gurulduyor. Ama canım çiğköfte istiyor. Etsiz. Her yerde şubesi olan bilindik bir yerden alsam ne olur ki.

Canlar selam benimde yarın doktor kontrolüm var adetinin 2 gün gecikmesi ile öğrendim he e doktpra gittim ama daha çok küçük yerleşmemiş bile dedi kadın.453,53 değerim adetin 2 gününde.Bol su iç öyle dedi. Ama asıl doktoruma cuma günü gidicem nasipse çünkü bu Yarın gideceğim doktoru sevemedim:)Sırf merakımdan gidicem yarın.Ablamın hesaplamasına göre 24 Kasıma denk geliyor benimde. Tam haftasını söyleyemedi kadın ama 17şubatta adet olmuştum o hesaplamaya göre şuan 5+1 oluyorum. Kese ve kalp atışını görsem rahatlayacağım. Ne zaman oluyor onlar?

Folik asit kullanıyorsunuz di mi?

Benimde 3.1 çıktı başlangıç için bir ilaç verdi doktor. Korkulacak hiçbişey yok ilacla dengeleniyor zaten. Eşimin yiğeni çok küçük yaştan beri kullanıyor baya yüksek bir dozda hiçbir sıkıntısı yok ama düzenli olarak her sabah içiyor. Şimdi doktor belli bir dozda ilaç verecek her sabah aç karnına içiliyor bir süre sonrada test tekrarlanacak doz düşürecek hatta belki de ilacı kesecek. Hamilelikte tsh yüksekliği dr.kağan kocatepe yazarsan bir video çıkıyo. Hamilelikteki durumu anlatıyo bi dinle rahatlarsın arkadaşım

Merak etme canım benim de 4 çıktı ilaç başlandı. Kontrol altına alınacak tüm hamilelikte.

Hemencecik ilaca baslanacak vakit kaybetmeden... endokrin uzmanına gidin mutlaka hemen. İlacla düşüyor. 2.5 in altında olması gerekirmiş. Bende de var gebelik tiroidi

Kalp atışı duyulmaz ama keseyi görürsün yüksek ihtimalle diye tahmin ediyorum. Doktorun cihazının kalitesi de büyük faktör bunda. Muayeneye girmeden booool su iç, sıkışık girersen görme ihtimalin daha yüksek.

Hemencecik ilaca baslanacak vakit kaybetmeden... endokrin uzmanına gidin mutlaka hemen. İlacla düşüyor. 2.5 in altında olması gerekirmiş. Bende de var gebelik tiroidi
Bana kadın doğum doktorum verdi. Seni doktorun mu yolladı endokrine?

Evet canım dinledim.. Allah hepinizden razı olsun.. Zeka geriliği falan diyince epey korktum aslına bakarsan..

Gideceğim inşllah yarın. Teşekkür ederim.

Evet canım dinledim.. Allah hepinizden razı olsun.. Zeka geriliği falan diyince epey korktum aslına bakarsan..
Ya o çok çok geç kalanlarda olabiliyormuş. Biz ilaçlarımızı kullanıcaz zaten sıkıntı olmayacak Allahın izniyle. Amin hepimizden inş. He bi de eşimin yiğeni üstün zekalı tubitak burslu falan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…