2019 Kasim anneleri buraya:)

Hayırlı olsun canım. Benimde 10 Şubat'tı. Senle bir hfta var aramızda. Ben kalp atışı için yarın gidicem. Eğer iyiysen çok acele etme. En azından cumaya kadar bekle bence. Yarın bugün gidersen, keseyi görebilirsin Allah'ın izniyle. Eğer geç döllenme olmamışsa doktor net bilgi verir.

Kızlar ayıptır söylemesi bende ilk zamanlar akıntı oluyordu şimdi kalmadı bebek yerine yerleştimi acaba inşallah

Tamam canım,evet kalp atışını ne zaman duyuyoruz peki?

Çok sağol tatlım,ayy ne güzel evet 1 hafta araylayız .Ben geç döllenme olduğunu nedense hiç düşünmüyorum. Hanı daha büyük gibi hissediyorum ama çok cahilim tabi ilk hamileliğin tamamen içgüdüsel benimkisi:) Acaba cuma direk yeni gideceğim doktorumamı gitsem.

benimde rahminde bi tarafı içe dönük ama doktor cok sorun değil dedi. sizinki nasıl acaba
Üstten basık kalp seklinde gibiydi ameliyatta perde görüldü ve traşlandı eğer bebek o perdeye tutunursa beslenip büyüyemezmiş yani benimki düzeyinde bir pıhtılaşma düşük sebebi değilmiş.
Folik asit cok önemliymiş Ben su an coraspin, impyril ve b12 kullanıyorum
Bana sadece folik asit iç yeter dedi doktor 3 aydır içiyorum. Folbiol yani folik oranı yüksek çünkü pıhtılaşma b vitamini ve folik asit emilimini engelliyormuş o yüzden dozu yüksek.

Ağrın yoksa leken kanaman yoksa cuma direk doktoruna git. Benim kanamanın oldu acile gittim . Erken gitmek zorunda olmasam bende gitmezdim.
Geçen hafta salı günü vajinal ultrasonla kalp atışı belli belirsiz duyuldu. Doktorun da cihazı iyiydi galiba. Yani 5+2 de belirsiz duydu. 6+2 de net duymak için çağırdı.
Her gebelikte bu farklı ilerliyor birde. Bende geç değilde erken gibi hissettim.

Dozdan degil de formatta sorun oluyormuş. Folik asidi; Metilfolat olarak almamız gerekiyormuş. O yüzden impyrle gectim ben de folbiol kullanıyodum.

Tamam canım,evet kalp atışını ne zaman duyuyoruz peki?
Yani bu inan kişiden kişiye hatta bir gebelikten diğer gebeliğe değişiyor. Satlar aynı olan bhcg aynı olan fazla olan hiç belli olmuyor ne zaman duyulcağı. Ama genel olarak sorarsan 8.haftaya hatta 10 haftaya kadar duyulmuş olması gerekiyor. Ama en erken ne zaman dersen işte o belli olmuyor. Burda farklı farklı haftalarda yeni duyanlar okursun incelersen.

Benimde şuan 5 arti1 canım.bende cumartesi gitmiştim doktora 4 artı 5 iken kese göründü kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi.senin de hayırlısı ile inşallah kucağına alirsin

KızlAr progestanı vajinal almaya başladım dün geceden beri kanamam baya çoğaldı sizde öyle oldumu

eşim şehir dışında kaynımlada gitmek istemiyorum normalde bir iki damla geliyordu şimdi baya geldi napcağımı şaşırdım dünden beri adet sancım var sanki çok abartılı bir Ağrı değil ama insan korkuyor

Banada 7 Nisan'da gel duyarız dedi :) sat a göre 5+4 ama doktora göre 4 haftalikmisim :) kesemde 6.9 mm imiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…