- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Hayırlı olsun canım. Benimde 10 Şubat'tı. Senle bir hfta var aramızda. Ben kalp atışı için yarın gidicem. Eğer iyiysen çok acele etme. En azından cumaya kadar bekle bence. Yarın bugün gidersen, keseyi görebilirsin Allah'ın izniyle. Eğer geç döllenme olmamışsa doktor net bilgi verir.Canlar selam benimde yarın doktor kontrolüm var adetinin 2 gün gecikmesi ile öğrendim he e doktpra gittim ama daha çok küçük yerleşmemiş bile dedi kadın.453,53 değerim adetin 2 gününde.Bol su iç öyle dedi. Ama asıl doktoruma cuma günü gidicem nasipse çünkü bu Yarın gideceğim doktoru sevemedim:)Sırf merakımdan gidicem yarın.Ablamın hesaplamasına göre 24 Kasıma denk geliyor benimde. Tam haftasını söyleyemedi kadın ama 17şubatta adet olmuştum o hesaplamaya göre şuan 5+1 oluyorum. Kese ve kalp atışını görsem rahatlayacağım. Ne zaman oluyor onlar?
Evet ilk gebeligimde 4 e cıkmıstı. Zaten düşük yaptım. Kadın dogumcum soyledi mutlaka endokrin veya dahiliyeye git diye. Ben de ilaç veririm ama en dogrusu bu demişti.Bana kadın doğum doktorum verdi. Seni doktorun mu yolladı endokrine?
Tamam canım,evet kalp atışını ne zaman duyuyoruz peki?Kalp atışı duyulmaz ama keseyi görürsün yüksek ihtimalle diye tahmin ediyorum. Doktorun cihazının kalitesi de büyük faktör bunda. Muayeneye girmeden booool su iç, sıkışık girersen görme ihtimalin daha yüksek.
Çok sağol tatlım,ayy ne güzel evet 1 hafta araylayız .Hayırlı olsun canım. Benimde 10 Şubat'tı. Senle bir hfta var aramızda. Ben kalp atışı için yarın gidicem. Eğer iyiysen çok acele etme. En azından cumaya kadar bekle bence. Yarın bugün gidersen, keseyi görebilirsin Allah'ın izniyle. Eğer geç döllenme olmamışsa doktor net bilgi verir.
Teşekkür ederimHayırlı olsun ❤❤
Üstten basık kalp seklinde gibiydi ameliyatta perde görüldü ve traşlandı eğer bebek o perdeye tutunursa beslenip büyüyemezmiş yani benimki düzeyinde bir pıhtılaşma düşük sebebi değilmiş.benimde rahminde bi tarafı içe dönük ama doktor cok sorun değil dedi. sizinki nasıl acaba
Bana sadece folik asit iç yeter dedi doktor 3 aydır içiyorum. Folbiol yani folik oranı yüksek çünkü pıhtılaşma b vitamini ve folik asit emilimini engelliyormuş o yüzden dozu yüksek.Folik asit cok önemliymiş Ben su an coraspin, impyril ve b12 kullanıyorum
Ağrın yoksa leken kanaman yoksa cuma direk doktoruna git. Benim kanamanın oldu acile gittim . Erken gitmek zorunda olmasam bende gitmezdim.Çok sağol tatlım,ayy ne güzel evet 1 hafta araylayız .Ben geç döllenme olduğunu nedense hiç düşünmüyorum. Hanı daha büyük gibi hissediyorum ama çok cahilim tabi ilk hamileliğin tamamen içgüdüsel benimkisi:) Acaba cuma direk yeni gideceğim doktorumamı gitsem.
Benim de adet günü 776 dı bugün kese zor da olsa görüldü 6mmben gebeliği öğrendiğim de hcg değerim 733 tü.
Dozdan degil de formatta sorun oluyormuş. Folik asidi; Metilfolat olarak almamız gerekiyormuş. O yüzden impyrle gectim ben de folbiol kullanıyodum.Üstten basık kalp seklinde gibiydi ameliyatta perde görüldü ve traşlandı eğer bebek o perdeye tutunursa beslenip büyüyemezmiş yani benimki düzeyinde bir pıhtılaşma düşük sebebi değilmiş.
Bana sadece folik asit iç yeter dedi doktor 3 aydır içiyorum. Folbiol yani folik oranı yüksek çünkü pıhtılaşma b vitamini ve folik asit emilimini engelliyormuş o yüzden dozu yüksek.
çok sevindimBenim de adet günü 776 dı bugün kese zor da olsa görüldü 6mm
Yani bu inan kişiden kişiye hatta bir gebelikten diğer gebeliğe değişiyor. Satlar aynı olan bhcg aynı olan fazla olan hiç belli olmuyor ne zaman duyulcağı. Ama genel olarak sorarsan 8.haftaya hatta 10 haftaya kadar duyulmuş olması gerekiyor. Ama en erken ne zaman dersen işte o belli olmuyor. Burda farklı farklı haftalarda yeni duyanlar okursun incelersen.Tamam canım,evet kalp atışını ne zaman duyuyoruz peki?
Benimde şuan 5 arti1 canım.bende cumartesi gitmiştim doktora 4 artı 5 iken kese göründü kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi.senin de hayırlısı ile inşallah kucağına alirsinCanlar selam benimde yarın doktor kontrolüm var adetinin 2 gün gecikmesi ile öğrendim he e doktpra gittim ama daha çok küçük yerleşmemiş bile dedi kadın.453,53 değerim adetin 2 gününde.Bol su iç öyle dedi. Ama asıl doktoruma cuma günü gidicem nasipse çünkü bu Yarın gideceğim doktoru sevemedim:)Sırf merakımdan gidicem yarın.Ablamın hesaplamasına göre 24 Kasıma denk geliyor benimde. Tam haftasını söyleyemedi kadın ama 17şubatta adet olmuştum o hesaplamaya göre şuan 5+1 oluyorum. Kese ve kalp atışını görsem rahatlayacağım. Ne zaman oluyor onlar?
Ayyy gozunuz aydin.Ne guzel..Insallah ben de gorurum cuma gunu..merhaba, ben 6+3 te karından ultrason ile bebeğimi gördüm çok şükür. ancak kalp atışını duymadık ama ekrandan pıtı pıtı atışını gördük
Progestan yapmıyordur kanamayı. Kanaman arttıysa doktorunu bilgilendirsen iyi olur parlak renkte mi yani taze kan mı?KızlAr progestanı vajinal almaya başladım dün geceden beri kanamam baya çoğaldı sizde öyle oldumu
Progestan engeller sebep o olmaz canım. Doktora gitsenKızlAr progestanı vajinal almaya başladım dün geceden beri kanamam baya çoğaldı sizde öyle oldumu
Yok canım baya koyu kahveProgestan yapmıyordur kanamayı. Kanaman arttıysa doktorunu bilgilendirsen iyi olur parlak renkte mi yani taze kan mı?
Banada 7 Nisan'da gel duyarız dedi :) sat a göre 5+4 ama doktora göre 4 haftalikmisim :) kesemde 6.9 mm imiş :)Merhaba kızlar bende kısmetse kasım annesiyim .. Sizler kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ben keseyi cumartesi günü gördüm keseye göre 5+4 dedi doktorum kalp için 5 nisana randevu verdi tam 8. Haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?