2019 Kasim anneleri buraya:)

Merhaba kızlar daha kalp atışı duymadan neler düşünüyosun demeyinilk gebeliğimde kese ultrason kağıdına baktım kese sağda duruyor ve kızım oldu bunda kese solda duruyor erkek mi acaba kesenin konumuna göre cinsiyet tahmini yapanlar var doğrumu acaba

Aynı şeyi bugün ben de düşündüm. 5 yaşındaki kızımda kesenin sağında imiş kızım. Şimdi kesenin solunda bir tane pıt pıt duyduk. Hayırlısı olsun inşallah takip edelim bu durumu

Aynı şeyi bugün ben de düşündüm. 5 yaşındaki kızımda kesenin sağında imiş kızım. Şimdi kesenin solunda bir tane pıt pıt duyduk. Hayırlısı olsun inşallah takip edelim bu durumu
Öncelikle tebrikler kalp atışını duymuşsunuz darısı başımabugün 5+5im haftaya inşallah duyarım gönlümden geçen erkek ama kız olsun erkek olsun farketmez yeterki sağlıklı bir şekilde devam etsin hamileliğim ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz

Bende kuzenimden öyle duydum sağ kız sol erkek dedi. Ama benim anladığım kadarıyla kese sol yada sağ da diye ayrım yapmıştı. Siz kesenin içinde sağ / sol a göre belirlediniz.
Benim kese yerleşme esnasında hep sol kasığım ağrıdı bakalım hayırlısı
Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla sağlıkla versin

Evet bende kesenin konumuna göre dedim kesenin içindeki bebeğin durumuna göre değil daha bebeği görmedik içinde rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Evet bende kesenin konumuna göre dedim kesenin içindeki bebeğin durumuna göre değil daha bebeği görmedik içinde rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Amin canım inşallah
Bende de cuma günü sadece kese gözüktü 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Bilinçaltım devamlı kese dolu mu boş mu sorusuyla meşgul.

Amin canım inşallah
Bende de cuma günü sadece kese gözüktü 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Bilinçaltım devamlı kese dolu mu boş mu sorusuyla meşgul.
Bende geçem hafta 4+5 te keseyi görmüştüm 15 gün sonraya çağırdı kalp atışı için ama gel gör ki günler saatler geçmiyor ikinci gebeliğim ama o heyecan o stres hep oluyormuş canım

Bende geçem hafta 4+5 te keseyi görmüştüm 15 gün sonraya çağırdı kalp atışı için ama gel gör ki günler saatler geçmiyor ikinci gebeliğim ama o heyecan o stres hep oluyormuş canım☺
Benim ilk gebeliğim. İlk gebelikler de genellikle sorun yaşanıyor düşük oluyor vs dedikleri için fazlasıyla gereksiz internet okuması yaptım. Stres gerginlik tavan yani anlayacağın.
Hele ilk ultrason. Randevumda odaya girene kadar karnıma ağrılar girdi

Kesinlikle okuduğun her bilgiye inanma canım her şey çok güzel olacak de hep inşallah sorunsuz bir hamilelik geçireceksin olumsuz her olay herkesin başına gelecek diye bir şey yok ben öyle okudum okudum kızımdan önce bir dış gebelik geçirdim ya dış gebelikse diye diye kızımda ise hiç kötü şeyler düşünmedim eve şuan kızım yanımda oturuyo bıdık bıdık

Hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun güzel bıdığın
Haklısın ya önce kimyasal gebelik mi sonra dış gebelik mi şimdi de boş gebelik mi hep olumsuzu
Aile büyüklerim çok kızıyor biz bir hamilelik bir de düşük bilirdik çok inceleme böyle diye

Aynrn fazla bilgide zarar çok şey biliyoruz çok şey öğreniyoruz ve öğrendiklerimiz yüzünden çok şeye kafa yoruyoruz mesela bu yılda kalp atışının bilmem kaç olması gerektiği bilgisinin dolandığını gördüm ilk kez duyuyorum ben şimdi birde buna kafayı takarım acaba az mı attı çok mu attı diye nerdeyse doktorlarla aynı derecede bilgiye sahibiz ve bence bu kadar şey bilmemiz doktorlarında hoşuna gitmiyor sinir oluyolarhamileyiz işte çol şükür Allahtan bir şey olmazsa doğurduğumuz günleri de göreceğiz inşallah

B
Bu arada çok teşekkür ederim kızım adına

hamileyiz işte çol şükür Allahtan bir şey olmazsa doğurduğumuz günleri de göreceğiz inşallah
Hahaha kesinlikle katılıyorum çok güzel söylesin canım

Kizlar kese goreyim.doye gittim sonuc dusmis 399 5+2de

Ayaklarını kaldır yat. Aslında kalkma asla. Morelni yüksek tut. İlacın dozu nasıl. 200 mg iki kere alıyorum ben. Sanki içimdeki eski kanlar temizleniyor. Bol su iç en az 3 litre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…