2019 Kasim anneleri buraya:)

Zaten kese minnacik vajinalda zor goruldu 1600 lerde olmaliydi
Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda bebek nasip etsin cnm.6 yıl önce pozitif gördüğümde ben de ilerleyecek diye beklerken ilerledi ilerledi sonra geriledi. Yoğun bir adet kanaması olarak onu vücuttan aldım. Doktorun bana dediği şey kimyasal gebelik olduğu idi. Hemen aynı ay bu sefer beta hcg si 3 er kat artan minnoş kızıma hamile kaldım. Şimdi anasınıfına gidiyor. Zaman nasıl geçiyor inan anlamıyorsun. Şayet bu ay olmazsa ertesi ay daha iyi sağlıklı bir gebeliğin gelişecektir

Çok sağol canım,yok çok şükür şuan ya hatta demin utanarak söylüyorum eşimle minik yakınlaştık aşırı korktum ama birşey olsa kanama lekelenme olurdu dimi çokta korktum birşey olmadı ama.

Geri dönüşün için çok sağol canım çok yorum okudum gerçektende öyleymiş Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin

Benimde şuan 5 arti1 canım.bende cumartesi gitmiştim doktora 4 artı 5 iken kese göründü kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi.senin de hayırlısı ile inşallah kucağına alirsin
Yaaaa aynı ozaman olacak bizim birçok şeyimiz ne güzel canım ben bat günüme göre hesaplıyorum ama doktor bakalım hani geç döllenmemi oldu yarın söyler artık inşallah senin nasıl sürecin şuan hani neler oldu?

Çok sağol canım,yok çok şükür şuan ya hatta demin utanarak söylüyorum eşimle minik yakınlaştık aşırı korktum ama birşey olsa kanama lekelenme olurdu dimi çokta korktum birşey olmadı ama.
Ay biz bacı kardeş gibi olduk. Doktor yasakldı . Ztn insan bu bozuk morelle yemek dahi yiyemiyor.
Zaman çabucak geçsin de şu riskli, kokulu, bulantılı dönemi atlatalım. Bu arada yine de dikkat edin:)

Ay biz bacı kardeş gibi olduk. Doktor yasakldı . Ztn insan bu bozuk morelle yemek dahi yiyemiyor.
Zaman çabucak geçsin de şu riskli, kokulu, bulantılı dönemi atlatalım. Bu arada yine de dikkat edin:)
Ayyyyy valla bizimki daha çok küçük diye idrak etmedik ama daha tövbe doktora sorucam ve sabredecek bende birşey yok yoksa:):):):)

Kızlar ben ilk evde test yapınca pozitif görünce sağlık ocağında test yapmıştım. Onun sonucunu bugün aldım. 538 çıkmış. Aynı günün akşamı devlet hastanesinde yaptığım testin sonucu 605 çıkmıştı. Bu kadar farklılık nasıl oluyor sizce ?

Biz bebegin kutlamasını yaptık ya. O sevinçle
Hahahaha ay ne güldüm ben doktora tam göstermeden çok korktun ama çok ileri gitmedik.Şimdi eşimle hani soğukluk girmesin diye itmek istemedim.Ama güzelce konuştuk önceliğin bebeğimiz olduğunu vurguladım onaYarın ve cuma günü bakalım doktor ile bir görüşeyim rahatlayacağım. Ama kutlama olayı güzelmiş bende öyle düşüneyim bebeğim alınmasın

Pozitif düşünme işte. öncelik tabi bebislerimiz. Sorun olmadıkça ilk aylardaçok sorun olmuyor bildiğim. Ya ben 2 düşük yaptım. Nelere nelere dikkat ediyordum aylae önceden ne tedbirler. Ama olmadı işte. Şimdi biraz daha rahatım. Her şey olacağına varıyor. Mutluluklarimizi paylaşmak güzeldir

Ben kızıma hamileyken hiç yasak koymamıştı doktor ve hiç de uzak durmadık birbirimizden. Risk yoksa eğer sakınmaya gerek yok ama şu ilk trimesterde yani tam tutunma ve oluşma aşamasında biraz dikkat etmek de fayda var sanki. Bi düşüğüm olduğundan doktor bu dönemde birliktelik olmasın bakalım dedi tedbiren. Hatta son dönemlerde ilişki normal doğum için çok faydalıdır. 38.hafta itibariyle sık ilişki normal doğumu kolaylaştırıyor hormonlarla ilgili.bi açıklaması da vardı da hatırlamıyorum şimdi. Kızıma hamileyken gebe okuluna gittim ben ordan biliyorum

Kuzum yiyecek ekmeği varsa Rabbim koruyor ama işte benimde ilk hamileliğim ve sizler gibi korkuyorum hem endişe hem korku hem mutluluk hem heyecan birarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…