Haklisin hayatım ben doktor ile Daha hiç konuşamadığı ve yeni olduğumdan şuan tedbirli gideyim.Ama dediğin doğru bir sakıncası yoksa 3 aydan sonra sakın ve yavaş birliktelik olabilir bencede.Ben kızıma hamileyken hiç yasak koymamıştı doktor ve hiç de uzak durmadık birbirimizden. Risk yoksa eğer sakınmaya gerek yok ama şu ilk trimesterde yani tam tutunma ve oluşma aşamasında biraz dikkat etmek de fayda var sanki. Bi düşüğüm olduğundan doktor bu dönemde birliktelik olmasın bakalım dedi tedbiren. Hatta son dönemlerde ilişki normal doğum için çok faydalıdır. 38.hafta itibariyle sık ilişki normal doğumu kolaylaştırıyor hormonlarla ilgili.bi açıklaması da vardı da hatırlamıyorum şimdi. Kızıma hamileyken gebe okuluna gittim ben ordan biliyorum
Olsun çok güzel heyecanlar ya açıkçası yasakta olsa üzülmem bebeğim önemliAynen bizede yasak hersey bol bol dinlen dedi yatıyorum
Ayy ne üzülmesi halsizlik bulantı benimde işimr geldi bu yasak eşimde kulagıyla duydu bebek iyi olsunda aklım fikrim bebekte iyi olur inşallahOlsun çok güzel heyecanlar ya açıkçası yasakta olsa üzülmem bebeğim önemli
Canım benim bir belirtim yok aslinda sanki buara midem agzimda ama kusma yok yine yemek yiyorum bayagi hatta:) doktor bana gec dollenme yada baska birsey demedi son adet tarihime gore soyledi ultrason da da kese göründü 4+5 te iken beta da bakmadi oyle yani canim.buyuk bir belirtim yok yani göğüslerim cok agriyor bi tek arada bir de kasilmalar oluyor okadar.senin nasil geciyor?Yaaaa aynı ozaman olacak bizim birçok şeyimiz ne güzel canım ben bat günüme göre hesaplıyorum ama doktor bakalım hani geç döllenmemi oldu yarın söyler artık inşallah senin nasıl sürecin şuan hani neler oldu?
betahcg mi düşmüş?
Mahşallah kuzum İnşalla çh bende bu hafta keseyi görürüm. Benim tiksinmem var ama yiyorum bende.Ara ara kasık ve belim ağrıyor uzanıyordu bende sürekli.Çok yürüdüğüm ve ayakta kaldığımda fln.Göğüslerim çok hassas acıyor ve çok su içitorum wcdeyim sürekli.İlk öğrendiğimde kadın tahmini bat günüm 16 şubattı ona göre düşündü ama tam tarih söylemedi zaten yarın merakımdan gidicem dahada o doktora gitmem ısınamadım.Çok küçük yerleşmemiş daha bebek dedi bol su iç haftaya salı bakalım dedi.Canım benim bir belirtim yok aslinda sanki buara midem agzimda ama kusma yok yine yemek yiyorum bayagi hatta:) doktor bana gec dollenme yada baska birsey demedi son adet tarihime gore soyledi ultrason da da kese göründü 4+5 te iken beta da bakmadi oyle yani canim.buyuk bir belirtim yok yani göğüslerim cok agriyor bi tek arada bir de kasilmalar oluyor okadar.senin nasil geciyor?
Canim benim ne desem boş,üzülme desemde boş günlerdir nasıl çabaladığını biliyorum.Evet doktor agrin olitsa hastaneye gel dis gebelik olma ihtimali var dedi. Hayirlisi. Kizimla avunuyorum allahim ona saglikli omurler versin. Sizler saglicakla kavusun
Ne desek boş. Bende kızımla teselli bulmuştum şükretmiştim, belki sağlıksız olacaktı sonradan çok daha zor olacaktı belki de deyip Allaha sığınmıştım ve hayırlısı neyse o olsun demiştim. Çok şükür ki evladın var yanında Allah tekrar nasip eder inş.Evet doktor agrin olitsa hastaneye gel dis gebelik olma ihtimali var dedi. Hayirlisi. Kizimla avunuyorum allahim ona saglikli omurler versin. Sizler saglicakla kavusun
Kırmızı kanamam geldi baya hastaneye geldimAyaklarını kaldır yat. Aslında kalkma asla. Morelni yüksek tut. İlacın dozu nasıl. 200 mg iki kere alıyorum ben. Sanki içimdeki eski kanlar temizleniyor. Bol su iç en az 3 litre.
Korktuğumuzu yaşamayız inşallahKırmızı kanamam geldi baya hastaneye geldim
Canım sen progestani bırakmış miydinKırmızı kanamam geldi baya hastaneye geldim
Ay kötü oldum bi şimdi ama , neden böyle oldu ki canı ya. Moralini elinden geldiğince güzel tut Allah büyükKizlar kese goreyim.doye gittim sonuc dusmis 399 5+2de
Canım normaldir inşallah benimde oldu muanede normal dediler geri geldikKırmızı kanamam geldi baya hastaneye geldim
Canım çok üzüldüm ama eminim vardır bi hayr Rabbim yine nasip eder hayırlısıylaKizlar kese goreyim.doye gittim sonuc dusmis 399 5+2de
Kanamanın nedenini bulamadılar bişey yok progestanıda önermiyorum çocuk düşecekse zaten engel olmuyor senin dinlenmen gerek dediCanım normaldir inşallah benimde oldu muanede normal dediler geri geldik
Hap olarak kullanamadım dün gece vajinal yolla kullanmaya başladımCanım sen progestani bırakmış miydin
Çok şükür canım bebekte bir sıkıntı yok inşallah kanamam da gelmez artıkKorktuğumuzu yaşamayız inşallah
Allah yardımcın olsun güzel haberler bekliyoruz
Gelmez gelmez artık. Bebek iyiymiş ya çok şükürÇok şükür canım bebekte bir sıkıntı yok inşallah kanamam da gelmez artık
Görünür5. haftada(4hafta+6. gün) kese görünür mü arkadaşlar hcg 5000 lerde
Hayirlisi olsun..Okuyunca uzuldum ama hayirlisi buymuş demek..Allah cocugunuzu size bagislasin..Onun varligi daha kolay atlatmanizi saglar..Allah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin size insallah..Evet doktor agrin olitsa hastaneye gel dis gebelik olma ihtimali var dedi. Hayirlisi. Kizimla avunuyorum allahim ona saglikli omurler versin. Sizler saglicakla kavusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?