2019 Kasim anneleri buraya:)

Haklisin hayatım ben doktor ile Daha hiç konuşamadığı ve yeni olduğumdan şuan tedbirli gideyim.Ama dediğin doğru bir sakıncası yoksa 3 aydan sonra sakın ve yavaş birliktelik olabilir bencede.

Canım benim bir belirtim yok aslinda sanki buara midem agzimda ama kusma yok yine yemek yiyorum bayagi hatta:) doktor bana gec dollenme yada baska birsey demedi son adet tarihime gore soyledi ultrason da da kese göründü 4+5 te iken beta da bakmadi oyle yani canim.buyuk bir belirtim yok yani göğüslerim cok agriyor bi tek arada bir de kasilmalar oluyor okadar.senin nasil geciyor?

Mahşallah kuzum İnşalla çh bende bu hafta keseyi görürüm. Benim tiksinmem var ama yiyorum bende.Ara ara kasık ve belim ağrıyor uzanıyordu bende sürekli.Çok yürüdüğüm ve ayakta kaldığımda fln.Göğüslerim çok hassas acıyor ve çok su içitorum wcdeyim sürekli.İlk öğrendiğimde kadın tahmini bat günüm 16 şubattı ona göre düşündü ama tam tarih söylemedi zaten yarın merakımdan gidicem dahada o doktora gitmem ısınamadım.Çok küçük yerleşmemiş daha bebek dedi bol su iç haftaya salı bakalım dedi.

Evet doktor agrin olitsa hastaneye gel dis gebelik olma ihtimali var dedi. Hayirlisi. Kizimla avunuyorum allahim ona saglikli omurler versin. Sizler saglicakla kavusun
Canim benim ne desem boş,üzülme desemde boş günlerdir nasıl çabaladığını biliyorum.
dualarım seninle hayırlara vesile olur insallh

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet doktor agrin olitsa hastaneye gel dis gebelik olma ihtimali var dedi. Hayirlisi. Kizimla avunuyorum allahim ona saglikli omurler versin. Sizler saglicakla kavusun
Ne desek boş. Bende kızımla teselli bulmuştum şükretmiştim, belki sağlıksız olacaktı sonradan çok daha zor olacaktı belki de deyip Allaha sığınmıştım ve hayırlısı neyse o olsun demiştim. Çok şükür ki evladın var yanında Allah tekrar nasip eder inş.

Hayirlisi olsun..Okuyunca uzuldum ama hayirlisi buymuş demek..Allah cocugunuzu size bagislasin..Onun varligi daha kolay atlatmanizi saglar..Allah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin size insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…