2019 Kasim anneleri buraya:)

Çarşamba günü keseyi gördük iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor devlet hastanesine gidiyorum özele mi gitmeliyim acaba.siz olsanız ne yapardınız

Çarşamba günü keseyi gördük iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor devlet hastanesine gidiyorum özele mi gitmeliyim acaba.siz olsanız ne yapardınız
inan özel yada devlet fark etmiyor. önemli olan karşına gerçekten seni anlayan iyi bir hekim çıkması. ben özelde 3.doktorumu değiştirdim. senin sorularına, düşüncelerine önem veren birini bulup devam etmelisin

Evet doktor agrin olitsa hastaneye gel dis gebelik olma ihtimali var dedi. Hayirlisi. Kizimla avunuyorum allahim ona saglikli omurler versin. Sizler saglicakla kavusun
Canım benim cok şükür ki biricik kızın var, öyle üzüldüm ki... İnşallah bir an önce sağlıklı bir bebek verir Rabbim. Acını paylaşıyorum

Herkese merhaba. Doktoruma gittim. Kalp atışı için bir hafta daha bekleyeceğiz. Asıl sorun şu ki ultrason için uzandım. Doktorum karnıma baktı. Kese düzensiz büyüyor dedi. Ben seni ne zaman muayene ettim en son dedi. Perşembe dedim. Hesapladı bir şeyler yok değilmiş. Normal dedi. Neyse kalktık masadan. Bilgisayarın başına geçti. Kese düzensiz büyüdüğü için düşük önleyici veriyorum dedi. Progestana başladık. Bir ağrım sızım yok. Kafam karışık şu an.. Var mı böyle bir şey yaşayan. Kanamam da yok..

Aynı gruptan iki tane var. Bende kasım annesi olucam ama diğer gruptaydım burayı yeni keşfettim

Canim büyük ihtimal tedbir amaçlı vermiştir,kese içinde bebk var zaten degilmi ?
Haftaya inslalh o sesi duyunca dünyan aydınlanacak,tüm endişelerin bitecek

Canim büyük ihtimal tedbir amaçlı vermiştir,kese içinde bebk var zaten degilmi ?

Şimdilik bebek yok.. Doktorum öyle söyledi. Bilmiyorum nasıl oluyor.. Haftaya kalp atışını duyacağız diyor.. Kötü bir şey var da söylemiyor musunuz? Diyorum. Hayır diyor. Doktorumu değiştireceğim sanırım. Şaşırdık kaldık. İlk gebeliğimde gayet güvenmiştim doktoruma. Bu sefer nşye böylr oldu bilemedim

Hamilelik takvimime göre 7haftalık ama değilim. Geç döllenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…