Gozunuzaydin..Saglikla devam etsin insallah..Çok şükür canım bebekte bir sıkıntı yok inşallah kanamam da gelmez artık
Çok şükür canım sancım da olunca kaybedecem sandımGelmez gelmez artık. Bebek iyiymiş ya çok şükür
inan özel yada devlet fark etmiyor. önemli olan karşına gerçekten seni anlayan iyi bir hekim çıkması. ben özelde 3.doktorumu değiştirdim. senin sorularına, düşüncelerine önem veren birini bulup devam etmelisinÇarşamba günü keseyi gördük iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor devlet hastanesine gidiyorum özele mi gitmeliyim acaba.siz olsanız ne yapardınız
Canım benim cok şükür ki biricik kızın var, öyle üzüldüm ki... İnşallah bir an önce sağlıklı bir bebek verir Rabbim. Acını paylaşıyorumEvet doktor agrin olitsa hastaneye gel dis gebelik olma ihtimali var dedi. Hayirlisi. Kizimla avunuyorum allahim ona saglikli omurler versin. Sizler saglicakla kavusun
Korkma birşey olmaz inşallah . Dua et bolbol iyi etmişsin gitmekle. Gerekirse orda kal bir kaç günKırmızı kanamam geldi baya hastaneye geldim
Bişey çıkmadı canım çok şükürKorkma birşey olmaz inşallah . Dua et bolbol iyi etmişsin gitmekle. Gerekirse orda kal bir kaç gün
Progestanı nasıl önermiyormuş acaba. Kanaması olmayana bile veriyor buradaki doktor. Ne olur ne olmaz diye.Kanamanın nedenini bulamadılar bişey yok progestanıda önermiyorum çocuk düşecekse zaten engel olmuyor senin dinlenmen gerek dedi
Çok şükür. Sen yine dikkat et. Görebildin mi keseyi bebegiBişey çıkmadı canım çok şükür
Oh maşallah gözün aydın canım,allah korusun ikinizideBişey çıkmadı canım çok şükür
Konuyu açan Naz canım sende durumlar nedir?Merabalar arkadslar eylul olmadi ekim olmadi benm gibi kasim annesi olmak isteyenler burdan paylasimlarinizi yapalim
Hoşgeldin canım,bende iki gruptada takılıyorumAynı gruptan iki tane var. Bende kasım annesi olucam ama diğer gruptaydım burayı yeni keşfettim
Canim büyük ihtimal tedbir amaçlı vermiştir,kese içinde bebk var zaten degilmi ?Herkese merhaba. Doktoruma gittim. Kalp atışı için bir hafta daha bekleyeceğiz. Asıl sorun şu ki ultrason için uzandım. Doktorum karnıma baktı. Kese düzensiz büyüyor dedi. Ben seni ne zaman muayene ettim en son dedi. Perşembe dedim. Hesapladı bir şeyler yok değilmiş. Normal dedi. Neyse kalktık masadan. Bilgisayarın başına geçti. Kese düzensiz büyüdüğü için düşük önleyici veriyorum dedi. Progestana başladık. Bir ağrım sızım yok. Kafam karışık şu an.. Var mı böyle bir şey yaşayan. Kanamam da yok..
Canim büyük ihtimal tedbir amaçlı vermiştir,kese içinde bebk var zaten degilmi ?
Haftaya inslalh o sesi duyunca dünyan aydınlanacak,tüm endişelerin bitecek
Hamilelik takvimime göre 7haftalık ama değilim. Geç döllenme.Canim büyük ihtimal tedbir amaçlı vermiştir,kese içinde bebk var zaten degilmi ?
Haftaya inslalh o sesi duyunca dünyan aydınlanacak,tüm endişelerin bitecek
Bende öyle yapayım bari işim neHoşgeldin canım,bende iki gruptada takılıyorum
Ikisindende gayet yararlı bilgiler edindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?