2019 Kasim anneleri buraya:)

Hamilelik takvimime göre 7haftalık ama değilim. Geç döllenme.
Buyuk ihtimal gec dollenme canim zaten bir çoğumuzunki öyle,hatta 2 hafta geriden gelen bile var grupta.galiba doktorun söylediği doğru canım burda keseyi gören arkadaşlar 1 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidiyor.o yüzden kendini hırpalama boşuna allahın izniyle herşey güzel olacak.
Ben gittiğimde baya ilerlemişti gebelik direk kalp atışını duyduk,o yüzden bu kese ve kalp atışı arasındaki zaman farkına hakim degilim

Zaten benim hatam erken gitmek oldu.. Kesinlikle... Kayınpederim bile diyor ki benim bildiğim öyle pat diye gidilmez. Bir sıkıntın yoksa beklersin.. Öyle kalp atışını duyalım, öyle böyle bir sürü vesvese sebebi erken gitmek diyor. Haklı...

Beta hcg 3900 ken kese çok minik bir şekilde görüldü. Yani 9 martta. 14 martta net olarak gördük. 23 martta kalp atışını duyduk. Sat 1 şubat bat 4 mart.

En en en mantıklisi ve sağlıklısı canım,ben doktora gittiğimde betahcg 40.112 di ve acaba geçmi kaldım diye hayıflanıyordum.
Ama şimdi anlıyorum ki en iyisi buymuş,bu sayede bir çok tedirginliği yaşamadan bebeği gördüm
Haftya hayırlı haberlerini bekliyoruz inşllah

Beta hcg 3900 ken kese çok minik bir şekilde görüldü. Yani 9 martta. 14 martta net olarak gördük. 23 martta kalp atışını duyduk. Sat 1 şubat bat 4 mart.
Canım benim sat da 1 şubat bugun doktora gittim bana haftaya gel kalp atışını duymamız lazım dedi daha duymadım inşallah bizfr haftaya duyarız gözün aydın canım

Canım benim sat da 1 şubat bugun doktora gittim bana haftaya gel kalp atışını duymamız lazım dedi daha duymadım inşallah bizfr haftaya duyarız gözün aydın canım
Teşekkür ederim ama içini ferah tut cihaz farklılığı geç döllenme bunlarda farkediyor. Benim hafta ultrasonla uyumlu belki seninki bir hafta geç döllenmedir öyle düşün en yakın zamanda duyarsın inşallaj

Dün karından ultrasonla bomboş olan kese,bugün vajinal ultrasonla bebek ve kalp atışları... Şükürler olsun Allahım.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Ne güzel... Maşallah.. Allahım sağ salim almayı nasip etsin kucağınıza...

Dün karından ultrasonla bomboş olan kese,bugün vajinal ultrasonla bebek ve kalp atışları... Şükürler olsun Allahım.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Yaaaa nasıl mutlu oldum sana anlatamam. Çok şükür . Hepimizin güzel haberleriyle ilerleyen bir süreç olsun

Kizlar günlerdir ne yiyebiliyorum ne su iciyorum yataktan kalksam bos bile olsa mide ögürüyorum sürekli. Baya kilo gitti kac günde. Doktoru aradik cok yogun degilse gidecegiz . Birsey yapilirmi bu durumda acaba

Kizlar günlerdir ne yiyebiliyorum ne su iciyorum yataktan kalksam bos bile olsa mide ögürüyorum sürekli. Baya kilo gitti kac günde. Doktoru aradik cok yogun degilse gidecegiz . Birsey yapilirmi bu durumda acaba
Acile gidip bulantı serumu alabilirsin. Birde benim doktorum zofran diye bir hap verdi oda iyi geldi. Acildede aynı ilacı damardan veriyorlar zaten. Çalışıyorum işimde ağır 3 gün rapor aldım

Acile gidip bulantı serumu alabilirsin. Birde benim doktorum zofran diye bir hap verdi oda iyi geldi. Acildede aynı ilacı damardan veriyorlar zaten. Çalışıyorum işimde ağır 3 gün rapor aldım
Bilmiyorum canim ben almanya dayim burda önce doktora görünmeliyim haftasonu degilse o gönderirse gidebilirim hastaneye yada ilac verir belki. Hersey kokuyor nefes bile alamiyorum. Kendimi gectim artik bu kadar aclikla bebegime birsey olursa diye korkuyorum

Şuan ona hiç bir şey olmaz. Onun kullandığı enerji küp şekerin yarattığı enerji kadar. O senden alacağını her türlü alıyor. Senin beslenmen kendin için güçsüz kalmaman için.
Bende aynı durumdayım kendime düzen oturtmuştum ama bulantılar başlayınca her şey allak bullak oldu. Ben zorda olsa bir şeyler yemeye çalışıyorum mide boş kaldıkça daha çok bulanıyor. Geçecek diyeceğiz. Bebeğimiz sağlıklı ki bu denli belirtiler yaşıyoruz öyle düşün

merhaba benimde sat 2 şubat bugun kslp atisini duyamadik 2hafta once kese bile daha yoktu bugun kese var bebek cok kucukmus kalp atisi icin haftaya yine cagirdi cok korkuyorum insallah duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…