- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Zaten benim hatam erken gitmek oldu.. Kesinlikle... Kayınpederim bile diyor ki benim bildiğim öyle pat diye gidilmez. Bir sıkıntın yoksa beklersin.. Öyle kalp atışını duyalım, öyle böyle bir sürü vesvese sebebi erken gitmek diyor. Haklı...
merhaba benimde sat 2 şubat bugun kslp atisini duyamadik 2hafta once kese bile daha yoktu bugun kese var bebek cok kucukmus kalp atisi icin haftaya yine cagirdi cok korkuyorum insallah duyarim
Valla bende bugün gittim doktora. Kalp atışını duydum çok şükür. Kanama ve leke vardı ona rağmen iyiyim. O hap olmasa kanama durmzdı bence. Hatta bi hafta daha iki doz devam et dedi sonra tek doza düşecek. Her doktor farklı yaklaşıyor galibaBilmiyorum ki bana kullanmana gerek yok diğer hastaneler veriyor ama biz vermiyoruz önlemiyor dedi
İnanır mısınız ikinci gebeliğim.. Sanırsınız ki ilk gebeliğim gibi tecrübesiz oldum resmen.. Kafam allak bullak oldu.. Başka doktor arayışına girdim.. Hiç bir ağrım yok.. Kanamam yyok.. Kese düzensiz dedi... Sonra ne zaman geldin en son dedi perşembe dedim.. Hesapladı aaa dedi iyi gelişiyor dedi... İyi güzel masadan kalktım... Reçete yazdı.. Düşük önleyici yazıyorum dedi.. Düşük tehlikem mi var dedim.. Düzensiz gelişiyor ya dedi... Ben dumur oldum.. Soramadım ki az önce düzenliymiş dediniz ya demedim... Tamam dedim.. Progestan yazmış.. Şimdi eğer öyle bir tehlikem yoksa ben neden ilaç alayım boşa..? O kadar aptallaştım ki kahretsin yani...Benim doktorum 8. haftadan önce gelme bana dedi.. dayanamadım başka doktora gittim eğer kalp atışını duymasaydım strese girerdim. Aslında çok doğru erken gitmemek lazım
Serum veriyolar bu durumdaKizlar günlerdir ne yiyebiliyorum ne su iciyorum yataktan kalksam bos bile olsa mide ögürüyorum sürekli. Baya kilo gitti kac günde. Doktoru aradik cok yogun degilse gidecegiz . Birsey yapilirmi bu durumda acaba
Progestani fitil olarak mi yazdı.coj stres yapma kullan bende hamile kaldığımı öğrendiğimiz günden beri kullanıyorum ve çok şükür bi sıkıntım da yok önlem amaçlı verilmişti daha önce 1 düşük yaşadım diye içini ferah tut doktoruna güven hani içinde bi şüphe varsa başka bi doktora da görünİnanır mısınız ikinci gebeliğim.. Sanırsınız ki ilk gebeliğim gibi tecrübesiz oldum resmen.. Kafam allak bullak oldu.. Başka doktor arayışına girdim.. Hiç bir ağrım yok.. Kanamam yyok.. Kese düzensiz dedi... Sonra ne zaman geldin en son dedi perşembe dedim.. Hesapladı aaa dedi iyi gelişiyor dedi... İyi güzel masadan kalktım... Reçete yazdı.. Düşük önleyici yazıyorum dedi.. Düşük tehlikem mi var dedim.. Düzensiz gelişiyor ya dedi... Ben dumur oldum.. Soramadım ki az önce düzenliymiş dediniz ya demedim... Tamam dedim.. Progestan yazmış.. Şimdi eğer öyle bir tehlikem yoksa ben neden ilaç alayım boşa..? O kadar aptallaştım ki kahretsin yani...
Yok fitil olarak değil.. Ağızdan alıyorum... Kullanmam gerekirse elbette kullanırım.. Güvenmek istiyorum... İlk gebeliğimdeki doktorum.. Çok memnundum.. Ama şimdi beni ikilemde bıraktı.. Önce gelişiyor sonra saniyeler içinde düşük önleyici... Neden? Kese düzensiz... Ee hangisi.? O yüzden canım.. Yoksa tabiki doktordan daha çok bilmez kimse..Progestani fitil olarak mi yazdı.coj stres yapma kullan bende hamile kaldığımı öğrendiğimiz günden beri kullanıyorum ve çok şükür bi sıkıntım da yok önlem amaçlı verilmişti daha önce 1 düşük yaşadım diye içini ferah tut doktoruna güven hani içinde bi şüphe varsa başka bi doktora da görün
Sıkıntılı bir durum görseydi mutlaka seni uyarırdı suanki durumda inanki kafanı takmani istememiştir. Ben bi filmde ağladım diye düşük yaşadım o yüzden sters yapma inşallah bu sonra ki kontrole kadar kullan sonrası aklına takılan herşeyi sor doktorunaYok fitil olarak değil.. Ağızdan alıyorum... Kullanmam gerekirse elbette kullanırım.. Güvenmek istiyorum... İlk gebeliğimdeki doktorum.. Çok memnundum.. Ama şimdi beni ikilemde bıraktı.. Önce gelişiyor sonra saniyeler içinde düşük önleyici... Neden? Kese düzensiz... Ee hangisi.? O yüzden canım.. Yoksa tabiki doktordan daha çok bilmez kimse..
Teşekkür ederim..Sıkıntılı bir durum görseydi mutlaka seni uyarırdı suanki durumda inanki kafanı takmani istememiştir. Ben bi filmde ağladım diye düşük yaşadım o yüzden sters yapma inşallah bu sonra ki kontrole kadar kullan sonrası aklına takılan herşeyi sor doktoruna
Iste bu ck guzel bi haber :)) masallah kuzum saglikla alalim kucaklarimiza minisleri insallahDün karından ultrasonla bomboş olan kese,bugün vajinal ultrasonla bebek ve kalp atışları...Şükürler olsun Allahım.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Çoook sevindim Rabbim tamamına erdirsin.Dün karından ultrasonla bomboş olan kese,bugün vajinal ultrasonla bebek ve kalp atışları...Şükürler olsun Allahım.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Bndede var canm lekelenme kahverengi progestan verdi ama kalp atısı da bebekte iyi. Şükür doktor endişelenme dediBen de progestan kullanıyorum ara ara kanama ve lekelenmem var
Bizizidr haftaya cagırdı ben de tedirginim duyarız inşallah haftaya canımmerhaba benimde sat 2 şubat bugun kslp atisini duyamadik 2hafta once kese bile daha yoktu bugun kese var bebek cok kucukmus kalp atisi icin haftaya yine cagirdi cok korkuyorum insallah duyarim
İnşallah canımTeşekkür ederim ama içini ferah tut cihaz farklılığı geç döllenme bunlarda farkediyor. Benim hafta ultrasonla uyumlu belki seninki bir hafta geç döllenmedir öyle düşün en yakın zamanda duyarsın inşallaj
Yapılmaz canım normal görüyorlar bende aynı senin gibiyim yüzüm gözüm çöktü zayıfladım ama yiyorum ona rağmen mide bulan bulan kesilmiyor sabahları boş sukusuyorum artık o kadar zorlaniyorum kan geliyor boğazdan baya açık yazdım k.bakmayinKizlar günlerdir ne yiyebiliyorum ne su iciyorum yataktan kalksam bos bile olsa mide ögürüyorum sürekli. Baya kilo gitti kac günde. Doktoru aradik cok yogun degilse gidecegiz . Birsey yapilirmi bu durumda acaba
Almanyadaysan antimetililaç var onu yazarlar muhtemelen bana da onu verdjBilmiyorum canim ben almanya dayim burda önce doktora görünmeliyim haftasonu degilse o gönderirse gidebilirim hastaneye yada ilac verir belki. Hersey kokuyor nefes bile alamiyorum. Kendimi gectim artik bu kadar aclikla bebegime birsey olursa diye korkuyorum
Canım senın son adet tarihin neydi biz bugun gittik kalp atışına haftaya gel dedi 1subat benımki birde vajinalmi baktı bizim doktor karından bakıyorValla bende bugün gittim doktora. Kalp atışını duydum çok şükür. Kanama ve leke vardı ona rağmen iyiyim. O hap olmasa kanama durmzdı bence. Hatta bi hafta daha iki doz devam et dedi sonra tek doza düşecek. Her doktor farklı yaklaşıyor galiba
Ay masallah hadi gözün aydın canımDün karından ultrasonla bomboş olan kese,bugün vajinal ultrasonla bebek ve kalp atışları...Şükürler olsun Allahım.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?