2019 Kasim anneleri buraya:)

Canım senın son adet tarihin neydi biz bugun gittik kalp atışına haftaya gel dedi 1subat benımki birde vajinalmi baktı bizim doktor karından bakıyor
Vajinal baktı. Üstten sadece kese görünüyordu. Sat 10 Şubat. Benim geçen hafta salı da belli belirsiz duyuldu kalp atışı.
Ya siz takmayın üstten bktıgı için görememiştir. Kese doluysa sorun yok. Geç duyulabilir kalp atışı sekizinci dokuzuncu haftada duyan var

İnşallah canım kese doludur doktor bilgi vermedi sorun ar demedi sadece haftaya kalp atısı için gel dedi ah bu doktorlarr bizi hiç anlamıyor

İnşallah canım kese doludur doktor bilgi vermedi sorun ar demedi sadece haftaya kalp atısı için gel dedi ah bu doktorlarr bizi hiç anlamıyor
Siz içinizi ferah tutun.vajinal bakmasından korkmayın. Bakmıyorsa siz bakın deyin .
Bazı bebişler geç döllenir vs. Sebep odur. Bizimki erken mesela normal gününden . İnsan herşeyden korkuyor hızlı gelişmiş acaba bir sorun mu var diyorum az gelişiyor korkuyoruz . Rabbim kucagımızı boş bırakmasın

Kızlar bugün kesimizi gördük çok minik ama yerlemiş dedi.benım hesaplarıma göre 5+3dü ama demekki ya 2 kere yumurtladım yada geç döllenmiş olabilir dedi. 4+3 haftalık sağlıklı dedi çok şükür 15 gün sonra çağırdı

Durup durup kuruyorum.. Delirdim ben kesin.. Bugün alt üst oldum.. Geçen hafta perşeme 4+5 günlük hamile olduğumu ve kesemin de 3.68mm olduğunu söyledi doktorum. Bugünki kontrolde 9 mm. Yani perşembeden bugüne 5 mm büyümüş. 5 günde 5mm az mı ya..? Niye böyle dedi bu doktor bana? Bilen bilir bugün yazdığım problemimi.. Sizi de baymak istemiyorum ama.. Zor yani bu durumlar.. Bağışlayın

Kuzum bak bir makalede ayrıntılı anlatılmış,kese hergün ortalama 1 mm buyurmuş,yani gayet normal endişe etme

Eklentiler

• Screenshot_20190326-212112.webp
    64 KB · Görüntüleme: 28
Kuzum bak bir makalede ayrıntılı anlatılmış,kese hergün ortalama 1 mm buyurmuş,yani gayet normal endişe etme

Çok tatlısın ya... Ne kadar yardımcı olmaya çalışıyor burda herkes birbirine.. Allahım sağ salim bebeğine kavuştursun seni ve hepimizi.. Çok teşekkür ederim.. İyi geldi bu bana..

Çok tatlısın ya... Ne kadar yardımcı olmaya çalışıyor burda herkes birbirine.. Allahım sağ salim bebeğine kavuştursun seni ve hepimizi.. Çok teşekkür ederim.. İyi geldi bu bana..
Amin canım hepimiz sağ sağlim kucağımiza alalım yavrularımızı,bizi bizden iyi kim anlayabilirki ❤

Az değil cnn normal günde 1 mm falan ancak buyur ilk zamanlar daha niye panik yapiyosun

Az değil cnn normal günde 1 mm falan ancak buyur ilk zamanlar daha niye panik yapiyosun
Çünkü neden..? Doktor düzensiz gelişiyor dedi bugünkü muayenede ilk.. Sonra hesap yaptı yok drdi normalmiş... Sonra tam muayeneden çıkacakken progestan veriyorum düşük önleyici dedi. Ben de sordum risk mi var diye.. Kesen düzensiz büyüyor ya dedi.. Anlamadım.. Neden öyle oldu? Aman neyse ne artık.. Öf valla sizi de sıktım.. Kendimi de hakkımızda hayırlsı... Allah bilir...

ben 22 martta öğrendim gebeliği yarın kese görmeye gidicez İnşallah. Beta 3. Gün 427. çıktı :) inşallah görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…