- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Vajinal baktı. Üstten sadece kese görünüyordu. Sat 10 Şubat. Benim geçen hafta salı da belli belirsiz duyuldu kalp atışı.Canım senın son adet tarihin neydi biz bugun gittik kalp atışına haftaya gel dedi 1subat benımki birde vajinalmi baktı bizim doktor karından bakıyor
İnşallah canım kese doludur doktor bilgi vermedi sorun ar demedi sadece haftaya kalp atısı için gel dedi ah bu doktorlarr bizi hiç anlamıyorVajinal baktı. Üstten sadece kese görünüyordu. Sat 10 Şubat. Benim geçen hafta salı da belli belirsiz duyuldu kalp atışı.
Ya siz takmayın üstten bktıgı için görememiştir. Kese doluysa sorun yok. Geç duyulabilir kalp atışı sekizinci dokuzuncu haftada duyan var
Siz içinizi ferah tutun.vajinal bakmasından korkmayın. Bakmıyorsa siz bakın deyin .İnşallah canım kese doludur doktor bilgi vermedi sorun ar demedi sadece haftaya kalp atısı için gel dedi ah bu doktorlarr bizi hiç anlamıyor
Benim doktorum istemisti canim.Bakildi benim.Kızlar progesteron baktıran var mı hiç aranızda?
insallah cok korkuyorumGeç döllenmedir merak etme çogü kisi 8-9 haftada duyuyor kalp atışını
insallahBizizidr haftaya cagırdı ben de tedirginim duyarız inşallah haftaya canım
Kac günlüktü ve kac cıktı?Benim doktorum istemisti canim.Bakildi benim.
Benden istemişti doktor dış gebelik şüphesinden dolayı şükür iyi bu arada progesteron değeri 5 ve altında bi değerse dış gebelik olduğunu söylediKızlar progesteron baktıran var mı hiç aranızda?
Canim daha ilk kez hamilelik suphesi ile gittigimde istedi.Beta hcg ile birlikte ogrendim.Beta 702 cikti.Progesteronu hatirlamiyorum ama doktor sonuca bakti ve iyi dedi.Takviye vermedi.Kac günlüktü ve kac cıktı?
İnşallah❤Yarın biz de kalp atışına gidiyoruz insallah gümbür gümbür duyarız miniğimin kalbini 7+4 olcaz yarın
Kuzum bak bir makalede ayrıntılı anlatılmış,kese hergün ortalama 1 mm buyurmuş,yani gayet normal endişe etmeDurup durup kuruyorum.. Delirdim ben kesin.. Bugün alt üst oldum.. Geçen hafta perşeme 4+5 günlük hamile olduğumu ve kesemin de 3.68mm olduğunu söyledi doktorum. Bugünki kontrolde 9 mm. Yani perşembeden bugüne 5 mm büyümüş. 5 günde 5mm az mı ya..? Niye böyle dedi bu doktor bana? Bilen bilir bugün yazdığım problemimi.. Sizi de baymak istemiyorum ama.. Zor yani bu durumlar.. Bağışlayın
Kuzum bak bir makalede ayrıntılı anlatılmış,kese hergün ortalama 1 mm buyurmuş,yani gayet normal endişe etme
Amin canım hepimiz sağ sağlim kucağımiza alalım yavrularımızı,bizi bizden iyi kim anlayabilirki ❤Çok tatlısın ya... Ne kadar yardımcı olmaya çalışıyor burda herkes birbirine.. Allahım sağ salim bebeğine kavuştursun seni ve hepimizi.. Çok teşekkür ederim.. İyi geldi bu bana..
Az değil cnn normal günde 1 mm falan ancak buyur ilk zamanlar daha niye panik yapiyosunDurup durup kuruyorum.. Delirdim ben kesin.. Bugün alt üst oldum.. Geçen hafta perşeme 4+5 günlük hamile olduğumu ve kesemin de 3.68mm olduğunu söyledi doktorum. Bugünki kontrolde 9 mm. Yani perşembeden bugüne 5 mm büyümüş. 5 günde 5mm az mı ya..? Niye böyle dedi bu doktor bana? Bilen bilir bugün yazdığım problemimi.. Sizi de baymak istemiyorum ama.. Zor yani bu durumlar.. Bağışlayın
Çünkü neden..? Doktor düzensiz gelişiyor dedi bugünkü muayenede ilk.. Sonra hesap yaptı yok drdi normalmiş... Sonra tam muayeneden çıkacakken progestan veriyorum düşük önleyici dedi. Ben de sordum risk mi var diye.. Kesen düzensiz büyüyor ya dedi.. Anlamadım.. Neden öyle oldu? Aman neyse ne artık.. Öf valla sizi de sıktım.. Kendimi de hakkımızda hayırlsı... Allah bilir...Az değil cnn normal günde 1 mm falan ancak buyur ilk zamanlar daha niye panik yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?