2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar merhaba Cumartesi beta 58 di bugun gittik kese görünmedi henüz ama beta 397 olmus normalde bugun adet günüm sizce keseyi ne zaman görebilirim birde değerler normalmi sizce

Kuzum kuzum hiç panik yapma aynı şeyi biarkadasda dediler kese şekli bozuk dediler ona düzensiz büyüyorda demediler şuan doğum yaptı sağlıkla neyse sen hiç stress yapma kaldiki normal 5mm doktor bence bi an hesap yapamadı emin olamadı progesteron kullan sorun olmaz bide inan o çocuğun dunayda yiyecek ekmeği varsa şeklide bozuk düşük az bile olsa dünyaya gelir eskiden annemler bizim.kesemizemi batırdılar

Ay o kadar haklısın ki... Allah razı olsun... İçime sular serpildikçe iyiyim şu an.. Sağolasın.

Ay o kadar haklısın ki... Allah razı olsun... İçime sular serpildikçe iyiyim şu an.. Sağolasın.
Sendende kuzum hiç stress yapma Allah verdiği de vermedigide nasip vardır bi hayr zaten ama karnında bi can oluşacakken bi kese varken üstelik kendine eziyet yapma boşa

Kızlar merhaba Cumartesi beta 58 di bugun gittik kese görünmedi henüz ama beta 397 olmus normalde bugun adet günüm sizce keseyi ne zaman görebilirim birde değerler normalmi sizce
Benim bhcg 5000lerdeyken görüldü. 2 gunde 2 kat artsa 6 gün sonra gorunur sanırım.

Kızlar günaydın
Dün gittim doktoruma. Her şey çok iyi şükür. Tahlillerim temiz cıktı. Folik asite başlamıştım. Onun yanında coraspirin de verdi. Benim önceki düşük olduğu için. Progestan falan başlamanıza gerek yok dedi. Kese o kadar küçüktü ki 10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışları için. Belki 10 günü bulmadan giderim. Merak işte

Ben de coraspin kullanıyorum canım. Ben de pazartesi kalp atışı için gideceğim. İnşallah duyarız.

Merhaba.Benim beta 702 ydi.Kese gorunmedi.Sizin daha cok erken.Hatta 1557 ye yukseldi yine gorunmedi.Daha gorunmez dedi bakmadi bile doktor.

Kızlar ben doktordan geldim kalp atışını duyduk kese de haftayla uyumlu bi sorun yok bi ay sonra gel dedi doktor ama benim aklıma takıldı bebiş 10 mm dedi sanki kucuk d3gil mi 7 haftaya gore

Kızlar ben doktordan geldim kalp atışını duyduk kese de haftayla uyumlu bi sorun yok bi ay sonra gel dedi doktor ama benim aklıma takıldı bebiş 10 mm dedi sanki kucuk d3gil mi 7 haftaya gore
Bence cok iyi benim 6+5 ken (sata göre) 3mm ydi. Ben de cok endiseliyim. Progestan degerim günden güne düşüyor. Bugün tekrar gidecegim. Dua edin kızlar...

Merhaba 4+4 de ultrasonda karından keseyi ve bebeği gördük tahmini olarak 29 kasımda aramıza katılacak bebeğim inşaallah

Hayırlı olsun. Endişelenip üzülmeyin. Bu ayrıntılarla doktorunuz ilgilensin. Ben kaç mm diye sormadım bile. Bir sorun görse ztn söyler ona göre ilaç vs yazardı . Sorun yok dedi doktor bende irdelemedim hiç. Sonuçta her çocuk her hamilelik farklı ilerler. Merak etmeyin bu haftalarda hızla büyüyecek miniğiniz. Siz güzelce beslenin yeter

Ben yapı olarak da panik bir insanım sanirim o etkiliyor bu tarz düşünceleri sonra diyorum bi sorun olsa bi ay sonra gel demezdi diyip kendimi toparliyorum .

Ahh hepimizin aynı delilikte ve çıldırmışlıkta olduğunu görünce kendimi hiç yanlız hissetmiyorum :)
ben sat ıma göre 5+4 de gittim doktora 6.9mm dedi ve bu boya göre 4 haftalıksın dedi ki ayrıca 5+1 de gittimdede üstten keseyi görememişti. çok hızlı büyüyorlar :) bence normal büyüme hızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…