en iki hafta sonra görmüştüm :)Kızlar merhaba Cumartesi beta 58 di bugun gittik kese görünmedi henüz ama beta 397 olmus normalde bugun adet günüm sizce keseyi ne zaman görebilirim birde değerler normalmi sizce
Maşallah canimbhcg değerim 5000 lere ulaştı 4 haftada onunla alakalı olarak görüldü sanırım 9 nisandada kalp atışlarını duyacağız.
Bakın kalp atışını duymak için bekleyen bir sürü insan var.çok şükür duymuşsunuz. Bebiş sizi hisseder. Mutlu olun güzel beslenin. Herşey güzel olacakBen yapı olarak da panik bir insanım sanirim o etkiliyor bu tarz düşünceleri sonra diyorum bi sorun olsa bi ay sonra gel demezdi diyip kendimi toparliyorum .
Ahh hepimizin aynı delilikte ve çıldırmışlıkta olduğunu görünce kendimi hiç yanlız hissetmiyorum :)
ben sat ıma göre 5+4 de gittim doktora 6.9mm dedi ve bu boya göre 4 haftalıksın dedi ki ayrıca 5+1 de gittimdede üstten keseyi görememişti. çok hızlı büyüyorlar :) bence normal büyüme hızı :)
Gözün aydın canım bende haftaya duyacagım inşallah benim son sat 1 şubattıKızlar ben doktordan geldim kalp atışını duyduk kese de haftayla uyumlu bi sorun yok bi ay sonra gel dedi doktor ama benim aklıma takıldı bebiş 10 mm dedi sanki kucuk d3gil mi 7 haftaya gore
Ben dün 4+3te gördüm canım yani benim hesaplamaya göre 5+3 iken doktor 4+3 dedi rahime yerleşmiş minicik.ultrason kağıdının en altında 6,94 mm yazıyordu.4+4 de bebek görünüyor mu ? İlkkez duydum
Ay ne güzel canım masallah .Benim gorunmemesindesorun var mıdır acaba doktor birşey demedi amaBen dün 4+3te gördüm canım yani benim hesaplamaya göre 5+3 iken doktor 4+3 dedi rahime yerleşmiş minicik.ultrason kağıdının en altında 6,94 mm yazıyordu.
Demekki senin ki kaç günlük ultrason görüntüsünü filan aldın mıValla bende bugün gittim doktora. Kalp atışını duydum çok şükür. Kanama ve leke vardı ona rağmen iyiyim. O hap olmasa kanama durmzdı bence. Hatta bi hafta daha iki doz devam et dedi sonra tek doza düşecek. Her doktor farklı yaklaşıyor galiba
Kızlar ya benim sonuçlarım normalden cokmu dusuk ilerliyo nolur bakın
Doktorun Progestan vermiş canım bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer türlü riskli hamilelik derdi. Bence önlem almış sadece. Ben de bir sorun olacağını düşünmüyorum.Durup durup kuruyorum.. Delirdim ben kesin.. Bugün alt üst oldum.. Geçen hafta perşeme 4+5 günlük hamile olduğumu ve kesemin de 3.68mm olduğunu söyledi doktorum. Bugünki kontrolde 9 mm. Yani perşembeden bugüne 5 mm büyümüş. 5 günde 5mm az mı ya..? Niye böyle dedi bu doktor bana? Bilen bilir bugün yazdığım problemimi.. Sizi de baymak istemiyorum ama.. Zor yani bu durumlar.. Bağışlayın
Dün benim 6+6 da bebek 8.74mm çıktı, kese de 20mm.Doktor haftasiyla uyumlu dediKızlar ben doktordan geldim kalp atışını duyduk kese de haftayla uyumlu bi sorun yok bi ay sonra gel dedi doktor ama benim aklıma takıldı bebiş 10 mm dedi sanki kucuk d3gil mi 7 haftaya gore
Canım, biraz uzun ama şöyle oldu... Geçen hafta perşembe günü doktorum keseyi görmek için çağırmıştı nitekim gördğk. 4+5 haftalık hamilesin dedi. Ve kesem 4 mm. Dedi ki salı günü gel kalp atışına bakalım dedi. Karından duyamazsak vajinadan bakarız dedi. Neyse salı günü yani dün gittik. Yattım karından baktı.. Dedi ki kesen düzensiz büyüyor... Sonra ben seni ne zaman çağırdım dedi. Geçen hafta perşembe dedim... Sonra kafadan bişiler hesapladı ve tamam tamam gelişim iyi dedi ki 5 günde 5 mm büyümüş yani 9 mm. Neyse tamam dedik kalktık tam çıkıcaz.. Sana düşük önleyici veriyorum dedi. Düşük riskim mi var dedim.. Kesen düzensiz büyüyo ya dedi.. Saniyeler önce düzenli diyen doktor saniyeler sonra düzensiz ya ondan düşük önleyici veriyorum dedi.. Olay bu yani.. Ben de çaresiz kullanıyorum.. Salı günü tekrar çağırdı. Gideceğim ve içime sinmezse doktor değişkliği yapacağım.. Ama şu an iyiyim.. Zaten ne leke, ne kanama ne de ağrım yok... Hayırlısı allahtan.. Ama ben iyiyim..Doktorun ne dedi? Progestan vermiş, bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer türlü riskli hamilelik derdi canım, önlem almış sadece.
Canım düşük önleyiciyi hamileliğin ilk dönemlerinde çoğu hamileye veriyorlar artık. Ben de kullanıyorum. Gerçi benim progesteron hormonum düşük olduğu için ama genelde de çoğu hamileye garanti olsun diye de veriyorlar.Canım, biraz uzun ama şöyle oldu... Geçen hafta perşembe günü doktorum keseyi görmek için çağırmıştı nitekim gördğk. 4+5 haftalık hamilesin dedi. Ve kesem 4 mm. Dedi ki salı günü gel kalp atışına bakalım dedi. Karından duyamazsak vajinadan bakarız dedi. Neyse salı günü yani dün gittik. Yattım karından baktı.. Dedi ki kesen düzensiz büyüyor... Sonra ben seni ne zaman çağırdım dedi. Geçen hafta perşembe dedim... Sonra kafadan bişiler hesapladı ve tamam tamam gelişim iyi dedi ki 5 günde 5 mm büyümüş yani 9 mm. Neyse tamam dedik kalktık tam çıkıcaz.. Sana düşük önleyici veriyorum dedi. Düşük riskim mi var dedim.. Kesen düzensiz büyüyo ya dedi.. Saniyeler önce düzenli diyen doktor saniyeler sonra düzensiz ya ondan düşük önleyici veriyorum dedi.. Olay bu yani.. Ben de çaresiz kullanıyorum.. Salı günü tekrar çağırdı. Gideceğim ve içime sinmezse doktor değişkliği yapacağım.. Ama şu an iyiyim.. Zaten ne leke, ne kanama ne de ağrım yok... Hayırlısı allahtan.. Ama ben iyiyim.. ☺
İnşallaaah :) ben de sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum.. nasıl geçecek bilmiyorum. 3 hafta sonraki doktor randevusu zamanım bir türlü gelmek bilmiyor.Merhaba hamialer bende 2018 kasim annesiyim darisi basiniza
saglikla hayirlisyla atlatin bu sureciZman hic gecmiyo gibi gelsede inanin su gibi akip gececek ve hamile oldugunuz o zmani bile ozleyeceksiniz.❤
Nerden çıkardın bunu
Nerden çıkardın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?