2019 Kasim anneleri buraya:)

bhcg değerim 5000 lere ulaştı 4 haftada onunla alakalı olarak görüldü sanırım 9 nisandada kalp atışlarını duyacağız.
Maşallah canimbenimde 6 binlerdeydi 4+5 te gittim kese göründü doktor birşey demedi bebekle ilgili felan 20 gün sonra gel dedi çok uzak tarih verdi ama zaman geçmez artik

Kızlar hamilelikle ilgili okudugunuz kitap var mı? aşağıdaki kitabı okuyorum kadın hamilelikte günlük tutumuş eglenceli bir kitap .

Ben yapı olarak da panik bir insanım sanirim o etkiliyor bu tarz düşünceleri sonra diyorum bi sorun olsa bi ay sonra gel demezdi diyip kendimi toparliyorum .
Bakın kalp atışını duymak için bekleyen bir sürü insan var.çok şükür duymuşsunuz. Bebiş sizi hisseder. Mutlu olun güzel beslenin. Herşey güzel olacak

Teşekkür ederim... Böyle güzel şeyleri duyunca daha da iyi hissediyorum ve bugün daha iyiyim..

Kızlar ben doktordan geldim kalp atışını duyduk kese de haftayla uyumlu bi sorun yok bi ay sonra gel dedi doktor ama benim aklıma takıldı bebiş 10 mm dedi sanki kucuk d3gil mi 7 haftaya gore
Gözün aydın canım bende haftaya duyacagım inşallah benim son sat 1 şubattı

Kızlar ya benim sonuçlarım normalden cokmu dusuk ilerliyo nolur bakın

Eklentiler

• IMG_20190327_131723.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 65
Ben dün 4+3te gördüm canım yani benim hesaplamaya göre 5+3 iken doktor 4+3 dedi rahime yerleşmiş minicik.ultrason kağıdının en altında 6,94 mm yazıyordu.
Ay ne güzel canım masallah .Benim gorunmemesindesorun var mıdır acaba doktor birşey demedi ama

Demekki senin ki kaç günlük ultrason görüntüsünü filan aldın mı

karından bakılan ultrasonla geç duyuluyor, geç görülüyor. erken haftalarda kalp atışı duyanların, bebeği görenlerin hepsi vajinal ultrason.

Son düzenleme:
Doktorun Progestan vermiş canım bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer türlü riskli hamilelik derdi. Bence önlem almış sadece. Ben de bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Kızlar ben doktordan geldim kalp atışını duyduk kese de haftayla uyumlu bi sorun yok bi ay sonra gel dedi doktor ama benim aklıma takıldı bebiş 10 mm dedi sanki kucuk d3gil mi 7 haftaya gore
Dün benim 6+6 da bebek 8.74mm çıktı, kese de 20mm.Doktor haftasiyla uyumlu dedi

Doktorun ne dedi? Progestan vermiş, bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer türlü riskli hamilelik derdi canım, önlem almış sadece.
Canım, biraz uzun ama şöyle oldu... Geçen hafta perşembe günü doktorum keseyi görmek için çağırmıştı nitekim gördğk. 4+5 haftalık hamilesin dedi. Ve kesem 4 mm. Dedi ki salı günü gel kalp atışına bakalım dedi. Karından duyamazsak vajinadan bakarız dedi. Neyse salı günü yani dün gittik. Yattım karından baktı.. Dedi ki kesen düzensiz büyüyor... Sonra ben seni ne zaman çağırdım dedi. Geçen hafta perşembe dedim... Sonra kafadan bişiler hesapladı ve tamam tamam gelişim iyi dedi ki 5 günde 5 mm büyümüş yani 9 mm. Neyse tamam dedik kalktık tam çıkıcaz.. Sana düşük önleyici veriyorum dedi. Düşük riskim mi var dedim.. Kesen düzensiz büyüyo ya dedi.. Saniyeler önce düzenli diyen doktor saniyeler sonra düzensiz ya ondan düşük önleyici veriyorum dedi.. Olay bu yani.. Ben de çaresiz kullanıyorum.. Salı günü tekrar çağırdı. Gideceğim ve içime sinmezse doktor değişkliği yapacağım.. Ama şu an iyiyim.. Zaten ne leke, ne kanama ne de ağrım yok... Hayırlısı allahtan.. Ama ben iyiyim..

Canım düşük önleyiciyi hamileliğin ilk dönemlerinde çoğu hamileye veriyorlar artık. Ben de kullanıyorum. Gerçi benim progesteron hormonum düşük olduğu için ama genelde de çoğu hamileye garanti olsun diye de veriyorlar.

Doktor da bi düzensiz büyüyor demiş bi düzenli demiş.. kafası mı karışmış anlamadım.
Aman, takma kafana.. hem o ilacı kullanırken için rahat eder boşver. Eğer için tahat etmezse bir daha git sor bari...
ama takılacağın çok büyük bir şey yok gibi.. düzensizse de toparlar...

Merhaba hamialer bende 2018 kasim annesiyim darisi basiniza
saglikla hayirlisyla atlatin bu sureci Zman hic gecmiyo gibi gelsede inanin su gibi akip gececek ve hamile oldugunuz o zmani bile ozleyeceksiniz.❤
İnşallaaah :) ben de sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum.. nasıl geçecek bilmiyorum. 3 hafta sonraki doktor randevusu zamanım bir türlü gelmek bilmiyor.

Nerden çıkardın bunu

Add bookmark
#3 Testim ilk 155,63 3 gün sonra 448,67 tekrar 3 gün sonra 972,71 2 gün sonra yani bugün 1386,5 cıktı simdi doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü ama bu keseye gore degerlerin en az 3000 lerde olması lazım saglıksız bir gebelik bi kanamayla duser dedi hicbi ilaca baslamadım folikasit vs gerek yok daha dedi cuma gunu tekrar tahlil istedi
Nerden çıkardın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…