2019 Kasim anneleri buraya:)

Nerden çıkardın bunu

Add bookmark
#3 Testim ilk 155,63 3 gün sonra 448,67 tekrar 3 gün sonra 972,71 2 gün sonra yani bugün 1386,5 cıktı simdi doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü ama bu keseye gore degerlerin en az 3000 lerde olması lazım saglıksız bir gebelik bi kanamayla duser dedi hicbi ilaca baslamadım folikasit vs gerek yok daha dedi cuma gunu tekrar tahlil istedi

Doktorunun biraz kafası karışıkmış canım kafana takma

Kizlaar ben de kasım annesi olucam insallah. Her gun kahverengi lekelenmem oluyor. Progestan hapi kullaniyorum ve ara ara proluton depot ignesi vuruluyorum. Var mi aynı seyi yasayan ne zaman kesilir acaba bu lekelenmeler :| :)

Teşekkürler.. İnşallah

Bak bana dediki bol su iç tur mesane iyice sıkışsın. Öyle gözüktü benimde. Ama kork a gönlünü ferah tut kaçıncı haftadasın şuan?
Gittiğim zaman 4+5 idi.simdi 5+3 canım.insallah bir aksilik yoktur. kese görüntüsü de bu canım.

Eklentiler

• IMG-20190323-WA0001.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 44
merhaba, benim sorunum çok fazla akıntımın olması. bol su içmeme rağmen sarı renkli akıntım geçmiyor. aynı durumu yaşayan var mı?

merhaba, benim sorunum çok fazla akıntımın olması. bol su içmeme rağmen sarı renkli akıntım geçmiyor. aynı durumu yaşayan var mı?
Benimde çok fazla canım 5 artı 3 teyim hala daha hasta mi oldum acaba diye tuvalete koşuyorum yoğun geliyor.acik renkli olduğu için korkmuyorum normaldir herhalde. Ilk başlarda daha fazlaydı buara biraz azaldı ama

Benimde çok fazla canım 5 artı 3 teyim hala daha hasta mi oldum acaba diye tuvalete koşuyorum yoğun geliyor.acik renkli olduğu için korkmuyorum normaldir herhalde. Ilk başlarda daha fazlaydı buara biraz azaldı ama
7+3 teyim canım ben halaa aynı yoğunluğu yaşıyorum. zaten bu şikayet için doktora gidip gebeliğimi öğrenmiştim. doktorda birşey demedi ama evham işte bitiriyor

benim de öyle doktora söyledim test yaptı sıkıntı yok dedi eğer kötü rahatsız edici bi koku yoksa sorun değil

Canım üzülme belki artış olur yine dur bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere stres yapma doktorlar zaten moral bozmayo sever dün benim doktorumda keseye bakarken bende göreyim dedim heyecan yaptım güldü al bak ne anlayacaksın sanki dedi güldü bozldum

İnşallaaah :) ben de sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum.. nasıl geçecek bilmiyorum. 3 hafta sonraki doktor randevusu zamanım bir türlü gelmek bilmiyor.
Inanki hic gecmiyor o korku. Hep yuregin agzinda dolasiyorsun doguncada jaygilar t3dirginlikler aynen devam ediyor . Zaman su gibi akip gececek canim helede 3 ay dan sonrasi . Guzel haberlerle donmek nasip olsun doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…