- 2 Mart 2018
- 873
- 1.182
- 113
- 31
Nerden çıkardın bunu
Doktorunun biraz kafası karışıkmış canım kafana takmaCanım, biraz uzun ama şöyle oldu... Geçen hafta perşembe günü doktorum keseyi görmek için çağırmıştı nitekim gördğk. 4+5 haftalık hamilesin dedi. Ve kesem 4 mm. Dedi ki salı günü gel kalp atışına bakalım dedi. Karından duyamazsak vajinadan bakarız dedi. Neyse salı günü yani dün gittik. Yattım karından baktı.. Dedi ki kesen düzensiz büyüyor... Sonra ben seni ne zaman çağırdım dedi. Geçen hafta perşembe dedim... Sonra kafadan bişiler hesapladı ve tamam tamam gelişim iyi dedi ki 5 günde 5 mm büyümüş yani 9 mm. Neyse tamam dedik kalktık tam çıkıcaz.. Sana düşük önleyici veriyorum dedi. Düşük riskim mi var dedim.. Kesen düzensiz büyüyo ya dedi.. Saniyeler önce düzenli diyen doktor saniyeler sonra düzensiz ya ondan düşük önleyici veriyorum dedi.. Olay bu yani.. Ben de çaresiz kullanıyorum.. Salı günü tekrar çağırdı. Gideceğim ve içime sinmezse doktor değişkliği yapacağım.. Ama şu an iyiyim.. Zaten ne leke, ne kanama ne de ağrım yok... Hayırlısı allahtan.. Ama ben iyiyim.. ☺
il hangi gün ölçtürdünüz kaç günde bu değer oldu?bhcg değerim 5000 lere ulaştı 4 haftada onunla alakalı olarak görüldü sanırım 9 nisandada kalp atışlarını duyacağız.
Sanırım öyleDoktorunun biraz kafası karışıkmış canım kafana takma
Canım düşük önleyiciyi hamileliğin ilk dönemlerinde çoğu hamileye veriyorlar artık. Ben de kullanıyorum. Gerçi benim progesteron hormonum düşük olduğu için ama genelde de çoğu hamileye garanti olsun diye de veriyorlar.
Doktor da bi düzensiz büyüyor demiş bi düzenli demiş.. kafası mı karışmış anlamadım.
Aman, takma kafana.. hem o ilacı kullanırken için rahat eder boşver. Eğer için tahat etmezse bir daha git sor bari...
ama takılacağın çok büyük bir şey yok gibi.. düzensizse de toparlar...
Bak bana dediki bol su iç tur mesane iyice sıkışsın. Öyle gözüktü benimde. Ama kork a gönlünü ferah tut kaçıncı haftadasın şuan?Ay ne güzel canım masallah .Benim gorunmemesindesorun var mıdır acaba doktor birşey demedi ama
Kastamonu il 18 mart 301 20 mart 536 22 mart 1300 24 mart 3150 sonrasında zaten gözüktüil hangi gün ölçtürdünüz kaç günde bu değer oldu?
Gittiğim zaman 4+5 idi.simdi 5+3 canım.insallah bir aksilik yoktur. kese görüntüsü de bu canım.Bak bana dediki bol su iç tur mesane iyice sıkışsın. Öyle gözüktü benimde. Ama kork a gönlünü ferah tut kaçıncı haftadasın şuan?
Yoktur canım korkma https://imgyukle.com/i/img-20190326-wa0000.6oofq Benimki de böyle daha çok küçük dediGittiğim zaman 4+5 idi.simdi 5+3 canım.insallah bir aksilik yoktur. kese görüntüsü de bu canım.
Anladım canım belki benimde vardır bebek ama göremiyoruzdur biz.doktorlar bilir elbetYoktur canım korkma https://imgyukle.com/i/img-20190326-wa0000.6oofq Benimki de böyle daha çok küçük dedi
Benimde çok fazla canım 5 artı 3 teyim hala daha hasta mi oldum acaba diye tuvalete koşuyorum yoğun geliyor.acik renkli olduğu için korkmuyorum normaldir herhalde. Ilk başlarda daha fazlaydı buara biraz azaldı amamerhaba, benim sorunum çok fazla akıntımın olması. bol su içmeme rağmen sarı renkli akıntım geçmiyor. aynı durumu yaşayan var mı?
benimde 3000lerde gözüktü tuhafıma gitmişti o değere zar zor gözüktüKastamonu il 18 mart 301 20 mart 536 22 mart 1300 24 mart 3150 sonrasında zaten gözüktü
bu değerler ne anlama geliyo hiç anlamıyomGittiğim zaman 4+5 idi.simdi 5+3 canım.insallah bir aksilik yoktur. kese görüntüsü de bu canım.
7+3 teyim canım ben halaa aynı yoğunluğu yaşıyorum. zaten bu şikayet için doktora gidip gebeliğimi öğrenmiştim. doktorda birşey demedi ama evham işte bitiriyorBenimde çok fazla canım 5 artı 3 teyim hala daha hasta mi oldum acaba diye tuvalete koşuyorum yoğun geliyor.acik renkli olduğu için korkmuyorum normaldir herhalde. Ilk başlarda daha fazlaydı buara biraz azaldı ama
benim de öyle doktora söyledim test yaptı sıkıntı yok dedi eğer kötü rahatsız edici bi koku yoksa sorun değilmerhaba, benim sorunum çok fazla akıntımın olması. bol su içmeme rağmen sarı renkli akıntım geçmiyor. aynı durumu yaşayan var mı?
Evet 6+5 dedi dün. Normalden üç gün ilerde şuan. Belki gelecek aylar geride olur falan. Bu değişkenlik gösterebilir .Demekki senin ki kaç günlük ultrason görüntüsünü filan aldın mı
Canım üzülme belki artış olur yine dur bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere stres yapma doktorlar zaten moral bozmayo sever dün benim doktorumda keseye bakarken bende göreyim dedim heyecan yaptım güldü al bak ne anlayacaksın sanki dedi güldü bozldumAdd bookmark
#3 Testim ilk 155,63 3 gün sonra 448,67 tekrar 3 gün sonra 972,71 2 gün sonra yani bugün 1386,5 cıktı simdi doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü ama bu keseye gore degerlerin en az 3000 lerde olması lazım saglıksız bir gebelik bi kanamayla duser dedi hicbi ilaca baslamadım folikasit vs gerek yok daha dedi cuma gunu tekrar tahlil istedi
Inanki hic gecmiyor o korku. Hep yuregin agzinda dolasiyorsun doguncada jaygilar t3dirginlikler aynen devam ediyor . Zaman su gibi akip gececek canim helede 3 ay dan sonrasi . Guzel haberlerle donmek nasip olsun doktordanİnşallaaah :) ben de sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum.. nasıl geçecek bilmiyorum. 3 hafta sonraki doktor randevusu zamanım bir türlü gelmek bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?