Ay ne zannediyolar kendilerini acaba??? Empati sıfır... çok sinir oldum.Canım üzülme belki artış olur yine dur bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere stres yapma doktorlar zaten moral bozmayo sever dün benim doktorumda keseye bakarken bende göreyim dedim heyecan yaptım güldü al bak ne anlayacaksın sanki dedi güldü bozldum
Çok teşekkürler canım... o 3 ay bir geçse zaten... her gün kalbi hala atıyor mu acaba diye düşünüyorum. Açıp bakabilsem istediğimde keşke..Inanki hic gecmiyor o korku. Hep yuregin agzinda dolasiyorsun doguncada jaygilar t3dirginlikler aynen devam ediyor . Zaman su gibi akip gececek canim helede 3 ay dan sonrasi . Guzel haberlerle donmek nasip olsun doktordan
İnşallah canım hepimiz sag saglim saglikla brbislerimizi kucagımıza alırız inşallah bende cuma günü ters doktorumdan iyi bikaç şey duyabilirim su kan tahlilinide vereyimdeCanım üzülme belki artış olur yine dur bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere stres yapma doktorlar zaten moral bozmayo sever dün benim doktorumda keseye bakarken bende göreyim dedim heyecan yaptım güldü al bak ne anlayacaksın sanki dedi güldü bozldum
.Evet 6+5 dedi dün. Normalden üç gün ilerde şuan. Belki gelecek aylar geride olur falan. Bu değişkenlik gösterebilir .
Hadi ya üzüldüm bence sen yinede başka bi doktora görün derimAdd bookmark
#3 Testim ilk 155,63 3 gün sonra 448,67 tekrar 3 gün sonra 972,71 2 gün sonra yani bugün 1386,5 cıktı simdi doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü ama bu keseye gore degerlerin en az 3000 lerde olması lazım saglıksız bir gebelik bi kanamayla duser dedi hicbi ilaca baslamadım folikasit vs gerek yok daha dedi cuma gunu tekrar tahlil istedi
Aynen canım eşimin yanında öyle yaptı eşimde işte heyecanlamıyor dedi agrılarımdan bahsettim kadınlar böyle zaten abartır gibisinden birşeyler dedi yarı şakayla bozuldum başım çok agrıyor hepAy ne zannediyolar kendilerini acaba??? Empati sıfır... çok sinir oldum.
İnşallah duyarsın canım bizde salı günü kalp atışı için gidecegiz salı günü artık duymamız lazım dedi doktor duyana kadar stres olacam galibaİnşallah canım hepimiz sag saglim saglikla brbislerimizi kucagımıza alırız inşallah bende cuma günü ters doktorumdan iyi bikaç şey duyabilirim su kan tahlilinide vereyimde
Doktorda çok acımasızca söylemiş yaAdd bookmark
#3 Testim ilk 155,63 3 gün sonra 448,67 tekrar 3 gün sonra 972,71 2 gün sonra yani bugün 1386,5 cıktı simdi doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü ama bu keseye gore degerlerin en az 3000 lerde olması lazım saglıksız bir gebelik bi kanamayla duser dedi hicbi ilaca baslamadım folikasit vs gerek yok daha dedi cuma gunu tekrar tahlil istedi
Çok haklısın benim döktorum gecen hafta ilk keseyi gördük dediki kese etrafında kanama var yat agır iş yok cinsellik yasak falan filan progestan verdi dedi 2 hafta sonra gel benim içim içimi yedi o kanama ne oldu ya bebek düşerse diye agrılarımda var 1 hafta sonra yine gittim yani dün eee niye geldin modundaydı bakışları dedim o kanama ne durumda bir sorun olurmu bana diyorki ben onu sana stres et kaygı et diye demedim ki diyor birde hay allahımDoktorda çok acımasızca söylemiş yatabiki bizim yerimize kendilerini koymalarını falan beklemiyoruz ama karşısında her kelimeyi kafasında 10 kat büyüten ve sürekli kaybetme korkusu yaşayan tecrübesiz anne adaylarına keşke biraz daha özverili olsalar...
Inşallah haftaya hayırlı haberlerle gelirsin canım,allah'ın izniyle şu 3 4 ayı sağlıkla bir atlatsak
Ay bence imkanın varsa ve istersen git başka doktora valla...Aynen canım eşimin yanında öyle yaptı eşimde işte heyecanlamıyor dedi agrılarımdan bahsettim kadınlar böyle zaten abartır gibisinden birşeyler dedi yarı şakayla bozuldum başım çok agrıyor hep
Bende tam devlet mi ozelmi diyecektim ki özel olduğunu belirtmiştim,o daha da vahim zaten bizim paramızla bizi azarlıyorlar.Çok haklısın benim döktorum gecen hafta ilk keseyi gördük dediki kese etrafında kanama var yat agır iş yok cinsellik yasak falan filan progestan verdi dedi 2 hafta sonra gel benim içim içimi yedi o kanama ne oldu ya bebek düşerse diye agrılarımda var 1 hafta sonra yine gittim yani dün eee niye geldin modundaydı bakışları dedim o kanama ne durumda bir sorun olurmu bana diyorki ben onu sana stres et kaygı et diye demedim ki diyor birde hay allahım
Özel bide devlet degil paramla gidiyorum baktı geçmiş dedide rahatladım ama doktor beni sinir etti
Canım zaten devlet degil özeldeki doktor bu evet baska doktor bakıcam moralimi bozduAy bence imkanın varsa ve istersen git başka doktora valla...
Bir de jinekolog olacak, kadınlar abartıyormuş ha? Şu dönemde onun gibilere hiç ihtiyacımız yok. Bizi bizden daha çok onların anlaması lazım.
Evet canım başka doktor araştıracam derdimi rahat diyemiceksem moralim bozulacaksa geregi yok keseyi görmek istedim güldü al bak ne anlıcan daha kalbi bile atmıyo dedi ayy o güldü ben bozuldum hevesimi kacırdı ekran resmi bile isteyemedimBende tam devlet mi ozelmi diyecektim ki özel olduğunu belirtmiştim,o daha da vahim zaten bizim paramızla bizi azarlıyorlar.
Benim doktorum allaha çık şükür çok nazik ve gerçekten sabırla cevaplıyor her sorumu,atta vatsaptan bile rahat bırakmıyorum adamı.
Bence hemen değiştir canım doktorunu,biz doktor randevusunu iple çekiyoruz ne haklari var bizi eleştirip canımızı sıkmaya
Amin. Hepimiz sağlıklı haberler alalım inşl. Siz söyleyince kağıtları inceledim mm falan yazmıyor. Cm yazıyorum bi kaç yerde..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk çocuk mu
Kan basıncınız aniden değiştiği için ağrıyor . Bende bir kaç gün ağır yaşadım sonra geçti. Vücut alışınca. Ben enseme soğuk pres yapınca veya ayağıma ılık su dökünce rahatlardım. Parol içmeden atlattım sizde atlatırsınız inşallah. Eğer imkânınız varsa tnsiyonunuzu ölçüp ona göre tuzlu ayran veya limonlu su gibi şeylerde deneyebilirsiniz . Geçmiş olsun.Kızlar bende şiddetli baş agrıları başladı kazan taşıyorum sanki parol iç dedi korkumdan ilaç içmiyorum sizdede varmı kızlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?