2019 Kasim anneleri buraya:)

Ay ne zannediyolar kendilerini acaba??? Empati sıfır... çok sinir oldum.

Inanki hic gecmiyor o korku. Hep yuregin agzinda dolasiyorsun doguncada jaygilar t3dirginlikler aynen devam ediyor . Zaman su gibi akip gececek canim helede 3 ay dan sonrasi . Guzel haberlerle donmek nasip olsun doktordan
Çok teşekkürler canım... o 3 ay bir geçse zaten... her gün kalbi hala atıyor mu acaba diye düşünüyorum. Açıp bakabilsem istediğimde keşke..

İnşallah canım hepimiz sag saglim saglikla brbislerimizi kucagımıza alırız inşallah bende cuma günü ters doktorumdan iyi bikaç şey duyabilirim su kan tahlilinide vereyimde

Hadi ya üzüldüm bence sen yinede başka bi doktora görün derim

Ay ne zannediyolar kendilerini acaba??? Empati sıfır... çok sinir oldum.
Aynen canım eşimin yanında öyle yaptı eşimde işte heyecanlamıyor dedi agrılarımdan bahsettim kadınlar böyle zaten abartır gibisinden birşeyler dedi yarı şakayla bozuldum başım çok agrıyor hep

İnşallah canım hepimiz sag saglim saglikla brbislerimizi kucagımıza alırız inşallah bende cuma günü ters doktorumdan iyi bikaç şey duyabilirim su kan tahlilinide vereyimde
İnşallah duyarsın canım bizde salı günü kalp atışı için gidecegiz salı günü artık duymamız lazım dedi doktor duyana kadar stres olacam galiba

Doktorda çok acımasızca söylemiş ya tabiki bizim yerimize kendilerini koymalarını falan beklemiyoruz ama karşısında her kelimeyi kafasında 10 kat büyüten ve sürekli kaybetme korkusu yaşayan tecrübesiz anne adaylarına keşke biraz daha özverili olsalar...
Inşallah haftaya hayırlı haberlerle gelirsin canım,allah'ın izniyle şu 3 4 ayı sağlıkla bir atlatsak

Çok haklısın benim döktorum gecen hafta ilk keseyi gördük dediki kese etrafında kanama var yat agır iş yok cinsellik yasak falan filan progestan verdi dedi 2 hafta sonra gel benim içim içimi yedi o kanama ne oldu ya bebek düşerse diye agrılarımda var 1 hafta sonra yine gittim yani dün eee niye geldin modundaydı bakışları dedim o kanama ne durumda bir sorun olurmu bana diyorki ben onu sana stres et kaygı et diye demedim ki diyor birde hay allahım
Özel bide devlet degil paramla gidiyorum baktı geçmiş dedide rahatladım ama doktor beni sinir etti

Ay bence imkanın varsa ve istersen git başka doktora valla...
Bir de jinekolog olacak, kadınlar abartıyormuş ha? Şu dönemde onun gibilere hiç ihtiyacımız yok. Bizi bizden daha çok onların anlaması lazım.

Son düzenleme:
15 +2 oldum ama görüşlerimdeki o sertlik ve ağrı gitti bugün baya bir yumuşak sizce nedendir

Bende tam devlet mi ozelmi diyecektim ki özel olduğunu belirtmiştim,o daha da vahim zaten bizim paramızla bizi azarlıyorlar.
Benim doktorum allaha çık şükür çok nazik ve gerçekten sabırla cevaplıyor her sorumu,atta vatsaptan bile rahat bırakmıyorum adamı.
Bence hemen değiştir canım doktorunu,biz doktor randevusunu iple çekiyoruz ne haklari var bizi eleştirip canımızı sıkmaya

Ay bence imkanın varsa ve istersen git başka doktora valla...
Bir de jinekolog olacak, kadınlar abartıyormuş ha? Şu dönemde onun gibilere hiç ihtiyacımız yok. Bizi bizden daha çok onların anlaması lazım.
Canım zaten devlet degil özeldeki doktor bu evet baska doktor bakıcam moralimi bozdu

Merhaba bende kasım annesi olacağım insallah 6. Haftamdayım..mide bulantısı çok fazla 3 kilo verdim ne yapacagimi bilmiyorum bulantı hapı kullanıyorum dr tavsiyesiyle drammamine ama pek almıyor bulantiyi..mutfağa dahi giremiyorum çok zor geçiyor zaman ..boyle geçen var mi

Evet canım başka doktor araştıracam derdimi rahat diyemiceksem moralim bozulacaksa geregi yok keseyi görmek istedim güldü al bak ne anlıcan daha kalbi bile atmıyo dedi ayy o güldü ben bozuldum hevesimi kacırdı ekran resmi bile isteyemedim

Kızlar bende şiddetli baş agrıları başladı kazan taşıyorum sanki parol iç dedi korkumdan ilaç içmiyorum sizdede varmı kızlat

merhaba kızlar bugun ıtıbarıyle 7. haftama girdim..ama aşırı anksiyetem var sankı sureklı bir şey olacak gıbı panığım..Allahım sağlıkla kucağımıza alsın..hayırlı evlat nasıp etsın. bana hep hurma yıyın dıyorlar ama ınternette düşüğe neden oluyor diye korkuyorum.bilgisi olan var mı acaba

.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk çocuk mu
Amin. Hepimiz sağlıklı haberler alalım inşl. Siz söyleyince kağıtları inceledim mm falan yazmıyor. Cm yazıyorum bi kaç yerde.
Evet ilk olacak Allah'ın izniyle ama önce bir boş gebeliğim olmuştu. Ben o yüzden çok araştırıp morelimi düşürecek şeyler okumaya çalışıyorum. Allah halkımıza hayırlısını versin sağlıkla inşallah

Kızlar bende şiddetli baş agrıları başladı kazan taşıyorum sanki parol iç dedi korkumdan ilaç içmiyorum sizdede varmı kızlat
Kan basıncınız aniden değiştiği için ağrıyor . Bende bir kaç gün ağır yaşadım sonra geçti. Vücut alışınca. Ben enseme soğuk pres yapınca veya ayağıma ılık su dökünce rahatlardım. Parol içmeden atlattım sizde atlatırsınız inşallah. Eğer imkânınız varsa tnsiyonunuzu ölçüp ona göre tuzlu ayran veya limonlu su gibi şeylerde deneyebilirsiniz . Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…