2019 Kasim anneleri buraya:)

Anksiyete bende de var telkin ver derin nefes al. Sonuç Allah'tan canım.

Arkadaşlar merhaba ben bugün itibariyle 5. Haftama girdim Allah’ımın izniyle kasım mı yoksa Aralık annesi mi olacağım rabbimin İzniyle

Canım hayırlı olsun. Benim de bulantılarım başladı ve kızımda da ilk aylarda 5-6 kilo vermiştim. Şimdi de artmaya başladı. Biraz sabır lazım. Zencefilli şeker iyi gelir

Sagol canım gecer inşallah tansitonumu bilmiyorum evdende cıkacak halim yok beynim dönüyor ilaçsız atlatmaya çalısacagım Bende kide gecer inşallah canım sagol

Sagol canım gecer inşallah tansitonumu bilmiyorum evdende cıkacak halim yok beynim dönüyor ilaçsız atlatmaya çalısacagım Bende kide gecer inşallah canım sagol
Yüzünü yıka enseni ıslat. Sanki beynin yere akacak gibi çok şiddetli bir ağrı. Ben geceyarıları ağlarsın ağrıdan. Ağlayınca da rahtlıyodum:) derdim keşke burnum kanasa kafamdaki basınç gider diyordum :) o derece şiddetliydi ama dayan geçecek.

Aslında arastirmalarim ve duyduklarim %60 artisida normal diyolarmis benim 2 kat degil ama okadar duzensizde gorunmuyor kese gorundu diye sevinmistim ama degere gore bukadar gorunmemesi lazim dedi bide zaten ilk gittigimde de bu degerle gorunmez gebelik var ama var diyemeyiz dis gebelik olma ihtimali var demisti direk simdi deger artiyo dis gebelik yok ama bebek dusebilir diyo kesinlikle gidicem baska doktora ama takibide yarim birakmak istemiyorum buyuzden cuma gunu duzenli tahlilimi

Canım, bende de var korkular.. ben de sürekli bir şey olmuş mudur ya da olur mu diye korkuyorum. Hala kalbi atıyor mudur diyorum. Tansiyonum da düşük oluyor. Ben hurma çok yiyorum bazen. Düşüğe sebep olduğunu hiç bilmiyordum. Sıcak sade su bana hep çok iyi geldi, rahatlattı. Bazen sıcak su ve hurma ikilisi yiyorum. Çok iyi geliyor.

Ay canım inşallah yaa inşallah gecer

Çok teşekkürler canım... o 3 ay bir geçse zaten... her gün kalbi hala atıyor mu acaba diye düşünüyorum. Açıp bakabilsem istediğimde keşke..
Canim benim ya gececek inan annesi hergun konus onunla hissettir kendini olumlu dusun cok artisi olacaktir

Benimde ilk olacak kaç mm senin bebek benim 6+1 ken 4.3 mm ydi 7+ 5 ken düşük tehlikesiyle gittiğimde 13.95 çıktı çok şükür

Kızlar bu ikili testi yaptırmayacak olan var mi ? Bir ay sonra randevum var dr test yapacağız dedi

Turko hemen yeni bi doktor bul kendine bence canım. Bu ne densizlik ben fena bozardım onu orda. Bu doktora güvenip doğuma girilir mi, sana iyi hissettiren bi doktor mutlaka bulursun bak daha çok yeni hemde yolun başında bırak sen bu adamı.
Hurma erken dönemde yeme arkadaşım. Ben kızımda gebe okuluna gitmiştim 37.haftadan sonra açılma olsun diye hurma yememizi tavsiye etmişlerdi. Normal doğuma yardımcı oluyor, ben doğum sancılarımda bile arada ağzıma hurma atıp su içiyordum. Ama dediğim gibi bu dönemde değil 37 haftadan sonra yersin.
Arkadaşlar merhaba ben bugün itibariyle 5. Haftama girdim Allah’ımın izniyle kasım mı yoksa Aralık annesi mi olacağım rabbimin İzniyle
Erken doğum veya gecikme olmazsa kasım olacak görünüyor haftana göre

Ayy, ben çok hurma yedim, bari artık yemeyeyim korktum şimdi bilmiyordum. Umarım bir şey olmaz. Çok enerji veriyordu...

Ayy, ben çok hurma yedim, bari artık yemeyeyim korktum şimdi bilmiyordum. Umarım bir şey olmaz. Çok enerji veriyordu...
Evet çok enerji verir doğumda normalde bişeyler yemenize izin verilmez ama hurma yenebiliyor lifli yapısından. Ben gece 12de gittim diğer gün 14.40da doğum yaptım her enerjim bittiğinde hurma yemiştim sonra bi güzelde doğurdum çok şükür. Hemen korkma canım bilmiyordun dikkat edersin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…