Bnmde 6+1ilk kez yarın gidicemEvet ilk kez gidicem 6+1 oldu bugün
insallah gorurum.Cok heyecanli ve tedirginim.Normalde bugun cagirdi ama garanti olsun diye yarin gidecegim.Ne guzel bir surpriz olmus sizin icin..Insallah ikisi de saglikla tutunur..İnşallah hayırlısı ile keseyi görürsünüz. Ben dün gittim kese görmeye. 1 tane beklerken 2 tane kese gördükben şok doktor benden de şok.
Degerleriniz kacti acaba??İnşallah hayırlısı ile keseyi görürsünüz. Ben dün gittim kese görmeye. 1 tane beklerken 2 tane kese gördükben şok doktor benden de şok.
Ben sizi hatirliyorum :) cok guzel erkek ve kiz bebek isim onerileri veriyordunuz :)))Degerleriniz kacti acaba??
Hosgeldinhanımlarr biz geldik bugün itibariyle bende bir kasım ayı anne adayıyım hadi tanışalımm
Hosgeldinkacıncı haftadasın? Bhcg degerini ölctürdün mü? Dr kontrolü ne zaman?
Ben bu ctsi gidicem keseyi görmeye. 2 düşük gecmişim var bu sefer umutluyum
[/Qhoşbulduk canım şuan 6+0 görünüyor son adetim 31 ocak adet olucam olucam diye bekledim olmayınca bu sabah hadi yapayım yoktur zaten dedim ve ikinci çizgiyi gördüm çok şükür kan vermek için işten çıkmayı bekliyorum inşallah değerim normal çıkarda bir nebze nefes alırımm. 2 yıl tedaviden sonra son 1 yıldır hiç bişey yapmadım ve inan şuan nasıl hissedeceğimi bilemiyorum.senin kaçıncı haftan arkadaşım sen ne durumdasın ismin ne?
Bnmde 6+
Ultrason görüntüsü ne zaman veriyolar bilgin varmıBnmde 6+1ilk kez yarın gidicem
Oyle mi??Dogrudur..:))))Bir ara hamilelige cok takmistim.Sitrese giriyordum.Bir ay kafam dagilsin diye o sayfalara bakinmistim:)))Ben sizi hatirliyorum :) cok guzel erkek ve kiz bebek isim onerileri veriyordunuz :)))
Hayirli olsun..Tebrik ederim..Saglikla tutunsun bebeginiz insallah:)hanımlarr biz geldik bugün itibariyle bende bir kasım ayı anne adayıyım hadi tanışalımm
Yok o şekilde artmadı benim. Ben de ona şaşırdım. Cuma günü 879 olan değer 5 gün sonra anca 4027 olmuştu. Doktorla iki kese görünce onu sordum. Eee benim değerlerim ikiz gibi artmamış dedim. Sen takılma değerlere o bir anlık değer dediAyy ne güzel ya,çifte mutluluk ❤ Degerleriniz 3-4 katı mı arttı?Çoğul gebeliklerde öyle oluyormuş
Adet günümüz sanırım aynı 7 Şubat mıEvet ilk kez gidicem 6+1 oldu bugün
8 Martta 879 olan değer 13 martta 4027 idi. çok da fazla değilDegerleriniz kacti acaba??
inşallah hayırlısı olsun vardır Rabbimin bir bildiği :)insallah gorurum.Cok heyecanli ve tedirginim.Normalde bugun cagirdi ama garanti olsun diye yarin gidecegim.Ne guzel bir surpriz olmus sizin icin..Insallah ikisi de saglikla tutunur..
Yok o şekilde artmadı benim. Ben de ona şaşırdım. Cuma günü 879 olan değer 5 gün sonra anca 4027 olmuştu. Doktorla iki kese görünce onu sordum. Eee benim değerlerim ikiz gibi artmamış dedim. Sen takılma değerlere o bir anlık değer dedio değil de doktor acayip şaşırdı aaa kese aaa bu da kese aaa iki kese filan diyor. valla ben hala şoku atlatamadım
Masallah canim..8 Martta 879 olan değer 13 martta 4027 idi. çok da fazla değil
Benim de Cumartesi gunu 702 ydi.Gorunmedi.Pazartesi tekrar gittim.1557 olmustu ama bakmadi daha gorunmez persembe gel dedi.Ben de yarin gidecegim:))Merhabaa benimde 5 haftalık oldu galiba :)) pazartesi gittim 528 çıktı çarşamba tekrar yaptır küçük olduğu için gözükmez dedi gitmedim pazartesiye aldım randevuyu inşallah görürüz ya
Ya öylesinede olsa bi baksa ultrasondan hiç anlayışlı değil bu doktorlarBenim de Cumartesi gunu 702 ydi.Gorunmedi.Pazartesi tekrar gittim.1557 olmustu ama bakmadi daha gorunmez persembe gel dedi.Ben de yarin gidecegim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?