2019 Kasim anneleri buraya:)

İnşallah hayırlısı ile keseyi görürsünüz. Ben dün gittim kese görmeye. 1 tane beklerken 2 tane kese gördük ben şok doktor benden de şok.
insallah gorurum.Cok heyecanli ve tedirginim.Normalde bugun cagirdi ama garanti olsun diye yarin gidecegim.Ne guzel bir surpriz olmus sizin icin..Insallah ikisi de saglikla tutunur..

Ayy ne güzel ya,çifte mutluluk ❤ Degerleriniz 3-4 katı mı arttı?Çoğul gebeliklerde öyle oluyormuş
Yok o şekilde artmadı benim. Ben de ona şaşırdım. Cuma günü 879 olan değer 5 gün sonra anca 4027 olmuştu. Doktorla iki kese görünce onu sordum. Eee benim değerlerim ikiz gibi artmamış dedim. Sen takılma değerlere o bir anlık değer dedi o değil de doktor acayip şaşırdı aaa kese aaa bu da kese aaa iki kese filan diyor. valla ben hala şoku atlatamadım

sağlıkla gelsinler ❤

Merhabaa benimde 5 haftalık oldu galiba :)) pazartesi gittim 528 çıktı çarşamba tekrar yaptır küçük olduğu için gözükmez dedi gitmedim pazartesiye aldım randevuyu inşallah görürüz ya

Merhabaa benimde 5 haftalık oldu galiba :)) pazartesi gittim 528 çıktı çarşamba tekrar yaptır küçük olduğu için gözükmez dedi gitmedim pazartesiye aldım randevuyu inşallah görürüz ya
Benim de Cumartesi gunu 702 ydi.Gorunmedi.Pazartesi tekrar gittim.1557 olmustu ama bakmadi daha gorunmez persembe gel dedi.Ben de yarin gidecegim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…