2019 Kasim anneleri buraya:)

Ay ben korkak bir insan oldum iyicene.

Kesinlikle katılıyorum. Doktorum sorun yok dediği için çok ayrıntı sorup kafamı karıştırmak istemedim. Dediginiz gibi herkesin durumu farklı olur..

Kızlar karnıma kramp giriyo normalmidir doktor cok korkuttu beni bugun dua edin bana ya

Kızlar bu ikili testi yaptırmayacak olan var mi ? Bir ay sonra randevum var dr test yapacağız dedi
Ben yaptırmak istemiyorum aslında... bir de onun stresini çekesim, kaldırasım yok ama doktorumuz ve eşim istiyor diye yaptırıcam heralde.

Biz yaptırmayı düşünmüyoruz canım,rabbimden gelen herşeye razıyım ben.
9 ayımı zehir etmek istemiyorum,çokta olumsuz yorum okudum zaten güvenilirliği hakkinda
Bende sizin gibi düşünüyorum benim ablama ikili testte çocuğu için bi sürü şey söylediler maşallah yeğenim 4 yaşında ve dünya güzeli

Kızlar merhaba benim kasıklarımda bir ağrı yok ama karnım sabki mekik çekmiş gibi kas ağrılarım var içinizde bu şekilde olan varmı

Biz yaptırmayı düşünmüyoruz canım,rabbimden gelen herşeye razıyım ben.
9 ayımı zehir etmek istemiyorum,çokta olumsuz yorum okudum zaten güvenilirliği hakkinda
Canım bende aynen senin gibi düşünüyorum bi arkadaşımın hamileligi zehir oldu annesi aldırma dedi kayanası aldır dedi sapasaglam dogdu bebek

Kuzum keşke seni rahatlatacak bisey söyleyebilsem,doktoruna msj atsan durunu anlatsan.
Ağrın olunca gel demisti degilmi
Hayir sagolsun doktoruma folikasit dedigimdede daha o takviyeleri dusunmek icin erken bu hemen bibkanamayla dusucek bebek ve kese demisti ozelde degil doktorum anca bitane ozel doktorun bilgilerini bulabildim oda hastahane saatleriyle hizmet veriyormus yarin ona gidicem yarindan sonrada bu doktorun sirasi hazir varken degerlere baktiricam tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…