Ay ben korkak bir insan oldum iyicene.Evet çok enerji verirdoğumda normalde bişeyler yemenize izin verilmez ama hurma yenebiliyor lifli yapısından. Ben gece 12de gittim diğer gün 14.40da doğum yaptım her enerjim bittiğinde hurma yemiştim sonra bi güzelde doğurdum çok şükür. Hemen korkma canım bilmiyordun dikkat edersin artık.
İnan ki bilmiyorum kaç mm. Sormadım heyecandan . Anormal olsa söylerdi doktor. Gayet iyi dediğine göre demek sağlıklıBenimde ilk olacak kaç mm senin bebek benim 6+1 ken 4.3 mm ydi 7+ 5 ken düşük tehlikesiyle gittiğimde 13.95 çıktı çok şükür
Ben de coraspin kullanıyorum canım. Ben de pazartesi kalp atışı için gideceğim. İnşallah duyarız.
Hayırlı olsun. Endişelenip üzülmeyin. Bu ayrıntılarla doktorunuz ilgilensin. Ben kaç mm diye sormadım bile. Bir sorun görse ztn söyler ona göre ilaç vs yazardı . Sorun yok dedi doktor bende irdelemedim hiç. Sonuçta her çocuk her hamilelik farklı ilerler. Merak etmeyin bu haftalarda hızla büyüyecek miniğiniz. Siz güzelce beslenin yeter
Ultrason da yazar ki bende sormadım crl yazan bebeğin baş popo mesafesiİnan ki bilmiyorum kaç mm. Sormadım heyecandan . Anormal olsa söylerdi doktor. Gayet iyi dediğine göre demek sağlıklı
Biz yaptırmayı düşünmüyoruz canım,rabbimden gelen herşeye razıyım ben.Kızlar bu ikili testi yaptırmayacak olan var mi ? Bir ay sonra randevum var dr test yapacağız dedi
0.76cm yazıyor orda yani 7.6 mm olur. Günüyle uyumlu demek ki. Kalp atış sayısı nerede yazıyor pekiUltrason da yazar ki bende sormadım crl yazan bebeğin baş popo mesafesi
Ben yaptırmak istemiyorum aslında... bir de onun stresini çekesim, kaldırasım yok ama doktorumuz ve eşim istiyor diye yaptırıcam heralde.Kızlar bu ikili testi yaptırmayacak olan var mi ? Bir ay sonra randevum var dr test yapacağız dedi
Bende sizin gibi düşünüyorum benim ablama ikili testte çocuğu için bi sürü şey söylediler maşallah yeğenim 4 yaşında ve dünya güzeliBiz yaptırmayı düşünmüyoruz canım,rabbimden gelen herşeye razıyım ben.
9 ayımı zehir etmek istemiyorum,çokta olumsuz yorum okudum zaten güvenilirliği hakkinda
Kuzum keşke seni rahatlatacak bisey söyleyebilsem,doktoruna msj atsan durunu anlatsan.Kızlar karnıma kramp giriyo normalmidir doktor cok korkuttu beni bugun dua edin bana ya
Canım bende aynen senin gibi düşünüyorum bi arkadaşımın hamileligi zehir oldu annesi aldırma dedi kayanası aldır dedi sapasaglam dogdu bebekBiz yaptırmayı düşünmüyoruz canım,rabbimden gelen herşeye razıyım ben.
9 ayımı zehir etmek istemiyorum,çokta olumsuz yorum okudum zaten güvenilirliği hakkinda
Canım bazen bendede oluyor stres yapmaKızlar karnıma kramp giriyo normalmidir doktor cok korkuttu beni bugun dua edin bana ya
Benim gobek deligimin sag tarafi tarif ettiğiniz sekilde:)Kızlar merhaba benim kasıklarımda bir ağrı yok ama karnım sabki mekik çekmiş gibi kas ağrılarım var içinizde bu şekilde olan varmı
Kızlar karnıma kramp giriyo normalmidir doktor cok korkuttu beni bugun dua edin bana ya
Hayir sagolsun doktoruma folikasit dedigimdede daha o takviyeleri dusunmek icin erken bu hemen bibkanamayla dusucek bebek ve kese demisti ozelde degil doktorum anca bitane ozel doktorun bilgilerini bulabildim oda hastahane saatleriyle hizmet veriyormus yarin ona gidicem yarindan sonrada bu doktorun sirasi hazir varken degerlere baktiricam tekrarKuzum keşke seni rahatlatacak bisey söyleyebilsem,doktoruna msj atsan durunu anlatsan.
Ağrın olunca gel demisti degilmi
Bende Nasıl günüyle uyumlu oluyor anlamadım nasıl hesapladın0.76cm yazıyor orda yani 7.6 mm olur. Günüyle uyumlu demek ki. Kalp atış sayısı nerede yazıyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?