Gün gün gebelik diye bir uygulama var. Orda gelişimi yazıyor ölçülerin ortlması vs. Onunla kıyasladım. Ztn anormal olsa dedigim gibi doktor mutlaka söylerdiBende Nasıl günüyle uyumlu oluyor anlamadım nasıl hesapladın
Bende öyle bişey duydumda nasıl oluyor onu bilmiyorumGün gün gebelik diye bir uygulama var. Orda gelişimi yazıyor ölçülerin ortlması vs. Onunla kıyasladım. Ztn anormal olsa dedigim gibi doktor mutlaka söylerdi
Nasıl yani. Sen anlamadıgın kısmı söyle. Belki ben anlamışımdır:) ay ne karışık işler. Orda da cm cinsinden yazıyor ultrason kağıdında daBende öyle bişey duydumda nasıl oluyor onu bilmiyorum
Tarihleri okuyamıyorum...Kızlar ya benim sonuçlarım normalden cokmu dusuk ilerliyo nolur bakın
Herşey Allah'tan geliyor . Bunda da bir hayır var diye düşünmeye çalışın. Bende bir boş gebelik geçirip kürtaj oldum. Çok zor çok ağır bir süreçti. Ama rabbim yeniden mutlu ediyor. Alıyorsa daha iyisini vermek içindir derler ya. Gerçekten bir hayır vardır .Selam kizoar bugun y8ne kan verdim 617 cikto sonuc pazartesi 399 du doktor buyul.ihtimal dis gebelik cuma.bidaha kan bakalim ama.yuksek ihtimal kurtaj dedi
Dur bakalım canım inşallah bizi şaşırtır bebeğin...Selam kizoar bugun y8ne kan verdim 617 cikto sonuc pazartesi 399 du doktor buyul.ihtimal dis gebelik cuma.bidaha kan bakalim ama.yuksek ihtimal kurtaj dedi
22.03 ilki sonra 25.03 de en son bugün 27.03 ama doktor sonuclarimi gordugunde vajinal ultrasonla bakti keseyi gordu kesene gore degerlerin dusuk bu kese en az 3000 degerde olmasi lazimdi sagliksiz gebelik muhtemelen bi kanamada dusecek cuma tekrar gel dediTarihleri okuyamıyorum...
Canım ultrasondan baktırmalısın kese varmı yokmu bu şekilde beklenmeside riskli olabilirSelam kizoar bugun y8ne kan verdim 617 cikto sonuc pazartesi 399 du doktor buyul.ihtimal dis gebelik cuma.bidaha kan bakalim ama.yuksek ihtimal kurtaj dedi
Folik asit ilac degil ki hamile kalmadan en az 3 ay önce içmeye başlanan bir B vitamini türü. Ya o bebek belki folik asit eksikliginden gidiyorsa Allah korusun. Bana doktorun yaklaşımı çok garip geldi. Bence siz dr degiştirin.Add bookmark
#3 Testim ilk 155,63 3 gün sonra 448,67 tekrar 3 gün sonra 972,71 2 gün sonra yani bugün 1386,5 cıktı simdi doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü ama bu keseye gore degerlerin en az 3000 lerde olması lazım saglıksız bir gebelik bi kanamayla duser dedi hicbi ilaca baslamadım folikasit vs gerek yok daha dedi cuma gunu tekrar tahlil istedi
Mutlaka degistiricem insallah yarın bi özele bakıcam bu doktora sadece tahlil icin görünücem baska doktorumda elimde o tahlilimide gosteririm diye bi sıkıntım yoksada stres korku uzuntuden bisey olacak bebegime rabbim hepimize bagislasin insallah sagliklaFolik asit ilac degil ki hamile kalmadan en az 3 ay önce içmeye başlanan bir B vitamini türü. Ya o bebek belki folik asit eksikliginden gidiyorsa Allah korusun. Bana doktorun yaklaşımı çok garip geldi. Bence siz dr degiştirin.
Aynı saatlerde mi verdiniz kanı? O da önemli. 48 saatte en az 1.6 kat artmasını bekliyorlar saglıklı gebelik için ama belki bu sekilde ilerlemeyip oluşan bebekler de vardır bence umudu kesmemek gerek...Add bookmark
#3 Testim ilk 155,63 3 gün sonra 448,67 tekrar 3 gün sonra 972,71 2 gün sonra yani bugün 1386,5 cıktı simdi doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü ama bu keseye gore degerlerin en az 3000 lerde olması lazım saglıksız bir gebelik bi kanamayla duser dedi hicbi ilaca baslamadım folikasit vs gerek yok daha dedi cuma gunu tekrar tahlil istedi
Bence bunu dr a mutlaka sormalısınız. Bende zerre kadar akıntı yok. Sarı renkli cok normal gelmedi bana. Belki bir önlem almak gerekirse gec kalmayın.merhaba, benim sorunum çok fazla akıntımın olması. bol su içmeme rağmen sarı renkli akıntım geçmiyor. aynı durumu yaşayan var mı?
Bu 3 tahlilimin saatleri birbirine yakın sadece ilkinin arasi 3 gun digeri 2 gun doktor basindan beri hep negatifti ilk degerimde cok dusuk buna gebelik diyemeyiz icmi dismi bakmak lazim demisti simdide kesen var ic gebelik ama degerlerin dusuk sagliksiz teshisi koydu direkAynı saatlerde mi verdiniz kanı? O da önemli. 48 saatte en az 1.6 kat artmasını bekliyorlar saglıklı gebelik için ama belki bu sekilde ilerlemeyip oluşan bebekler de vardır bence umudu kesmemek gerek...
Teşhis derken onada teshis denmez bi guler yuzle bak kesen olusmus bebekte burda anladigim kadariyla kalbi atmaya baslamis ama duyamayiz daha dedi ama degerlerinin en az 3000 olmasi lazimdi sagliksiz gebelik olabilir bi kanamayla gidicek gibi 2 gun sonra tekrar tahlil dediBu 3 tahlilimin saatleri birbirine yakın sadece ilkinin arasi 3 gun digeri 2 gun doktor basindan beri hep negatifti ilk degerimde cok dusuk buna gebelik diyemeyiz icmi dismi bakmak lazim demisti simdide kesen var ic gebelik ama degerlerin dusuk sagliksiz teshisi koydu direk
Al benden de o kadar...Ayy, ben çok hurma yedim, bari artık yemeyeyimkorktum şimdi bilmiyordum. Umarım bir şey olmaz. Çok enerji veriyordu...
Keşke yarın bAska bir dr a gitseniz... Olumsuzluga sürükledi resmen bu dr. İnsallah hersey yolundadır. Kramp yerlesme agrısı olabilir ama kanamayla birlikteyse sıkıntılı...Kızlar karnıma kramp giriyo normalmidir doktor cok korkuttu beni bugun dua edin bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?