2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar benim değerimde yükselmiyor. İlk, ayın 17 sinde 39, 22 sinde 228, 5 ve bugün ölçtürdüğümde 349 çıktı

Merhaba bende kasım annesi olacağım insallah 6. Haftamdayım..mide bulantısı çok fazla 3 kilo verdim ne yapacagimi bilmiyorum bulantı hapı kullanıyorum dr tavsiyesiyle drammamine ama pek almıyor bulantiyi..mutfağa dahi giremiyorum çok zor geçiyor zaman ..boyle geçen var mi
[/QUOTE]
Benim de oyle canim..Cok kotuyum.Mutfaga giremiyorum.Yemek pistiyse oturamiyorum mutfakta.Buzdolabini acip bir sey alamiyorum.Yedigim hicbir seyden de tat alamiyorum.Gunde en az iki kere istifra ediyorum..Mide bulantisi yogun oluyor..

Selam kizoar bugun y8ne kan verdim 617 cikto sonuc pazartesi 399 du doktor buyul.ihtimal dis gebelik cuma.bidaha kan bakalim ama.yuksek ihtimal kurtaj dedi

Selam kizoar bugun y8ne kan verdim 617 cikto sonuc pazartesi 399 du doktor buyul.ihtimal dis gebelik cuma.bidaha kan bakalim ama.yuksek ihtimal kurtaj dedi
Herşey Allah'tan geliyor . Bunda da bir hayır var diye düşünmeye çalışın. Bende bir boş gebelik geçirip kürtaj oldum. Çok zor çok ağır bir süreçti. Ama rabbim yeniden mutlu ediyor. Alıyorsa daha iyisini vermek içindir derler ya. Gerçekten bir hayır vardır .
İnşallah gerek kalmaz belki geç gelişiyodur. Ama eğer kürtaj olursanız da korkmayın. Rabbim sizin sağlığınızı korusun, yeniden güzel evlatlar versin .

Tarihleri okuyamıyorum...
22.03 ilki sonra 25.03 de en son bugün 27.03 ama doktor sonuclarimi gordugunde vajinal ultrasonla bakti keseyi gordu kesene gore degerlerin dusuk bu kese en az 3000 degerde olmasi lazimdi sagliksiz gebelik muhtemelen bi kanamada dusecek cuma tekrar gel dedi

Canım ultrasondan baktırmalısın kese varmı yokmu bu şekilde beklenmeside riskli olabilir

Folik asit ilac degil ki hamile kalmadan en az 3 ay önce içmeye başlanan bir B vitamini türü. Ya o bebek belki folik asit eksikliginden gidiyorsa Allah korusun. Bana doktorun yaklaşımı çok garip geldi. Bence siz dr degiştirin.

Mutlaka degistiricem insallah yarın bi özele bakıcam bu doktora sadece tahlil icin görünücem baska doktorumda elimde o tahlilimide gosteririm diye bi sıkıntım yoksada stres korku uzuntuden bisey olacak bebegime rabbim hepimize bagislasin insallah saglikla

Aynı saatlerde mi verdiniz kanı? O da önemli. 48 saatte en az 1.6 kat artmasını bekliyorlar saglıklı gebelik için ama belki bu sekilde ilerlemeyip oluşan bebekler de vardır bence umudu kesmemek gerek...

merhaba, benim sorunum çok fazla akıntımın olması. bol su içmeme rağmen sarı renkli akıntım geçmiyor. aynı durumu yaşayan var mı?
Bence bunu dr a mutlaka sormalısınız. Bende zerre kadar akıntı yok. Sarı renkli cok normal gelmedi bana. Belki bir önlem almak gerekirse gec kalmayın.

Aynı saatlerde mi verdiniz kanı? O da önemli. 48 saatte en az 1.6 kat artmasını bekliyorlar saglıklı gebelik için ama belki bu sekilde ilerlemeyip oluşan bebekler de vardır bence umudu kesmemek gerek...
Bu 3 tahlilimin saatleri birbirine yakın sadece ilkinin arasi 3 gun digeri 2 gun doktor basindan beri hep negatifti ilk degerimde cok dusuk buna gebelik diyemeyiz icmi dismi bakmak lazim demisti simdide kesen var ic gebelik ama degerlerin dusuk sagliksiz teshisi koydu direk

Benim ilk gebeliğim boş gebelikti 5.haftada hafif kanama başladı kese gelişmedi 8.haftaya kadar bekledim kesede bozulma başlayınca kürtaj oldum zor günlerdi fakat vucut bebekte bir sorun varsa gebeliği bitirmeye çalışıyor bu açıdan bakmaya çalışın peşinden 2 kez hamile kaldım hep aynı endişeleri yaşayarak

Teşhis derken onada teshis denmez bi guler yuzle bak kesen olusmus bebekte burda anladigim kadariyla kalbi atmaya baslamis ama duyamayiz daha dedi ama degerlerinin en az 3000 olmasi lazimdi sagliksiz gebelik olabilir bi kanamayla gidicek gibi 2 gun sonra tekrar tahlil dedi

Kızlar karnıma kramp giriyo normalmidir doktor cok korkuttu beni bugun dua edin bana ya
Keşke yarın bAska bir dr a gitseniz... Olumsuzluga sürükledi resmen bu dr. İnsallah hersey yolundadır. Kramp yerlesme agrısı olabilir ama kanamayla birlikteyse sıkıntılı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…