Benim beklenen adetten 1 gün sonra bhcg 92 cıktı. Dr düşük buldu ve %33 saglıklı gitme ihtimali verdi. Bugün kalp atışını duyduk tekrar.Bu 3 tahlilimin saatleri birbirine yakın sadece ilkinin arasi 3 gun digeri 2 gun doktor basindan beri hep negatifti ilk degerimde cok dusuk buna gebelik diyemeyiz icmi dismi bakmak lazim demisti simdide kesen var ic gebelik ama degerlerin dusuk sagliksiz teshisi koydu direk
Kanamam yok cok sukur o krampta tekrarlamadi ara ara gaz sancisi giriyordu daha onceden krampta gaz sancisiydi sanirim ne akintim ne agrim yok yarin gidicem insallah doktora bitane guzel yorumlari yapilan bi doktor buldum telefonla ulasamadim yarin sabah bakicam cok sagol allah razi olsun dualarin icinKeşke yarın bAska bir dr a gitseniz... Olumsuzluga sürükledi resmen bu dr. İnsallah hersey yolundadır. Kramp yerlesme agrısı olabilir ama kanamayla birlikteyse sıkıntılı...
Allahım saglıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah butun negatif doktorlara ragmen hep guzel haberle geliriz bende en kisa zamanda duyabilirim insallahBenim beklenen adetten 1 gün sonra bhcg 92 cıktı. Dr düşük buldu ve %33 saglıklı gitme ihtimali verdi. Bugün kalp atışını duyduk tekrar.
Ama bebek burada demiş, kalbi de atmaya başlamış demiş.Teşhis derken onada teshis denmez bi guler yuzle bak kesen olusmus bebekte burda anladigim kadariyla kalbi atmaya baslamis ama duyamayiz daha dedi ama degerlerinin en az 3000 olmasi lazimdi sagliksiz gebelik olabilir bi kanamayla gidicek gibi 2 gun sonra tekrar tahlil dedi
Ayyy kuzum takip edelim birbirimizi ozaman.Raabim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize neler hissediyorsun şuan ben korktuğumdan iş yapınca ağlıyorum belim ağrıyor hafif uzanınca geçiyor ama.Normal dimi bel ağrısı.Hafif zate çok şükür .İştahım normal bak midem bulanıyor gibi ama kusmuyorum yemek yiyorum.Bazen yemekten sonra bulanıyor.Çok alınganım göğüslerim acıyor ve çok susuyorum. Bel ve kaşık ağrısı normal sanırım ama hani hareket edemeyecek ve Allah korusun kanama olmadıkça.Ama benim ilk gebeliğin azıcık nazlıyım sanırım korkuyorum.::)Senle ayniyizbakalım kalp atışını nezamn duycaz :)
Canım ultrasondan baktırmalısın kese varmı yokmu bu şekilde beklenmeside riskli olabilir
Güzel haberlerini bekliyoruzAllahım saglıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah butun negatif doktorlara ragmen hep guzel haberle geliriz bende en kisa zamanda duyabilirim insallah
doktorun ilginçmiş benim hamilelikten önce doktora gittik çocuk düşünüyoruz genel bir kontrol için te ozaman folik asit vermişti. bebiş düşüncesinde olduğun an başlaman gerekiyor benceHayir sagolsun doktoruma folikasit dedigimdede daha o takviyeleri dusunmek icin erken bu hemen bibkanamayla dusucek bebek ve kese demisti ozelde degil doktorum anca bitane ozel doktorun bilgilerini bulabildim oda hastahane saatleriyle hizmet veriyormus yarin ona gidicem yarindan sonrada bu doktorun sirasi hazir varken degerlere baktiricam tekrar
Benimde kasık agrılarım devam ediyor ama doktor normal dedi . Yemem içimem yerinde midem bulanmıyor ama bulanıcak diye korkuyorumAyyy kuzum takip edelim birbirimizi ozaman.Raabim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize neler hissediyorsun şuan ben korktuğumdan iş yapınca ağlıyorum belim ağrıyor hafif uzanınca geçiyor ama.Normal dimi bel ağrısı.Hafif zate çok şükür .İştahım normal bak midem bulanıyor gibi ama kusmuyorum yemek yiyorum.Bazen yemekten sonra bulanıyor.Çok alınganım göğüslerim acıyor ve çok susuyorum. Bel ve kaşık ağrısı normal sanırım ama hani hareket edemeyecek ve Allah korusun kanama olmadıkça.Ama benim ilk gebeliğin azıcık nazlıyım sanırım korkuyorum.::)
kızzzzzlar günaydın Kasım anneleri nasıl hissediyorlar kendilerini iyimisiniz.
Benim çok şükür bulantım yok ama burnum kanıyor sizde de böle bişey oluyormu ?
Kızlar hamilelik haberlerini eşiniz dışında birilerine verdiniz mi?
Biz bu haftasonu ailelerimize ve çok yakın arkadaşlarımza vericez acaba erken mi?
İçimde bir korku var söylersem büyüsü bozulacakmış gibi :) ama bende ailere söyleyince tembihlesemde onlarda yakınlarına söyliycek .3 kişiye söyledim o 3 kişi tüm sülaleye söyledi
İçimde bir korku var söylersem büyüsü bozulacakmış gibi :) ama bende ailere söyleyince tembihlesemde onlarda yakınlarına söyliycek .
Acaba kalp atışını duymadan söylemesek mi?
Bata göre 6+2 ama adet duzensizdi yumurtlama vs görmedim birlikteligimizde diger adete yaklasinca olmustu buyuzden daha kucuk olma ihtimalide varAma bebek burada demiş, kalbi de atmaya başlamış demiş.
Yani bazen kesenin içinde bebeği, kalbini gördükten sonra kan değerine bile bakmıyor doktorlar.
Kalbi atıyorsa toparlar değerler de kendisini sen değere takılma canım. Kaç haftalık şimdi?
Annelerimizin zamanında da sürekli kan testleri tekrarlanmıyormuş. Bir kere yapılıyor sonra tamam deniyor.
İnşallah dua edin nolur ben hepimize ediyorum sürekli allahım kabul etsin insallahGüzel haberlerini bekliyoruz
Benim beklenen adetten 1 gün sonra bhcg 92 cıktı. Dr düşük buldu ve %33 saglıklı gitme ihtimali verdi. Bugün kalp atışını duyduk tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?