2019 Kasim anneleri buraya:)

Sebebsiz alabileceğin tek kilo aman boşver al gitsin kiloları :) Ben zaten iştahlı biriyim ama doktor bana ara ögünleri arttır ana ögünleri az ye dedi midene çok baskı yapma, bende aralara yoğurt ve meyva sıkıştırıyorum

1 78 boyum var iri yarı olacağım diye korkuyorum Benim ki hamilelik kilosu gibi değil çocuğu yanlarda taşıyorum sanki yanlarım cıktı belim kalınlaştı daha 2 aylık hamileyim
Canım hep cacık çekiyor durmadan cacık yiyorum ama yemeklerin yanında

İçimde bir korku var söylersem büyüsü bozulacakmış gibi :) ama bende ailere söyleyince tembihlesemde onlarda yakınlarına söyliycek .
Acaba kalp atışını duymadan söylemesek mi?
En dogru karar sizin tabi ama ben deneyimimi aktaracagım. Gecen sene bu aylarda yine hamile oldugumu ogrenmiştim. Dr gittik kese ve bebek gorundu her sey yolunda dendi. Herkes bekledigi için biz de anne baba teyze kuzenlere haber verdik. Ertesi hafta kontrole gittigimizde dr sorun gordu... aldı bizi bir korku telaş... 3-4 ayrı dr gittim ama bebek gelişmedi. Kendiliginden düştü 2 hafta sonra. Sonra tek tek herkesle bu konuda yüzleşmek, anlatılan düşük ve korkunç hikayeleri (güya teselli amaclı) dinlemek bana zulüm olmuştu. Daha zor atlattım sureci. Sonrasında da yakınlarım kendilerinde ee bebek yok mu yine deneyin vb. Deme hakkını buldu. Bu da bir tür baskı... Gectigimiz eylül/ekim aylarında gecikmeyle evdeki test ve ardından saglık ocagındaki kan testiyle hamile oldugumu ogrendik. Bu sefer eşimle tek 1 kişiye bile söylemedik. 5+5 te kanamam basladı ve gitti. Ama bunu cok kolay atlattım. Gecikmiş bir regl gibi. Kimsenin beklentisi yoktu çünkü Şu an son hamileligimde 12. Haftaya kadar bekleme kararı almıştık. Sonra dualar edilsin diye anne ve babaya söyledik, kalp atışından sonra herkese söyledik. Şu an ödüm patlıyor bu sefer farklı olsun diye dualar ediyorum. Bu karar tamamıyla sizin... Herkes farklı hisseder cünkü belki bir baskası olsa herkesin tesellisi iyi gelirdi bilemiyorum. Sizde asla boyle sacma deneyimlerin yaşanmaması dileğimle başımdan gecenleri aktardım. İnşallah bir an önce kalp atışı alır sevdiklerinizi havalara uçurursunuz. Bu haberi vermek harika bir duygu...

Ay koptum cacık ha

Boş yere moralini bozmuş doktor .. ablamın adetten bir hafta sonra kan degeri seninkinden daha düşüktü.
Herkesin aynı olacak diye bir şey yok ne zaman döllendiği belli olmuyor
Kesinlikle haklısın nasıl moralim bozuk cıktım dr dan biliyor musun? Kendimi tutmasam aglıcaktım. Dr degiştirdim sonra ve şuna karar verdim bu sürecte beni hangi dr iyi hissettiriyorsa onunla devam etmeliyim...

Aynı şeyleri bende yaşadım malesef. Erkenden söyledik bebeği gördük ve kanamayla gitti kalp atışını duymadan. Düşükten sonra bişey mi yaptın da düştü diyenler bile oldu bana duygularımı hiç düşünmeden ki insan kendini suçlamaya meyilli oluyor zaten. 5 ay üstüne tekrar hamile kaldım ve bu süreçte deniyormusunuz deme cesaretini gösterenler bile oldu. Kalp atışını duymadan yok söylemiycem bu sefer. Ondan sonrasının da garntisi yok tabi ama biri sorarsa yalan söylemek istemiyorum sadece.

Tam da aynı duyguları yaşamışız... Tekrar yaşamayacagız insallah. Bu sefer farklı olucak İnsan gercekten kendini sucluyor şu an bana şu şekilde davranılıyor, oturmana kalkmana dikkat et aman agır kaldırma cok vesveselisin rahat ol vb vb. Bu bile rahatsız ediyor beni...

Benim beklenen
Benim beklenen adetten 1 gün sonra bhcg 92 cıktı. Dr düşük buldu ve %33 saglıklı gitme ihtimali verdi. Bugün kalp atışını duyduk tekrar.
benim beklenen adet tarihimden 6 gün sonra 135 çıkmıştı aynı şekilde doktor çok olumsuz konuşmuştu ama şimdi çöm şükür herşey yolunda keseyi gördük haftaya kalp atışlarını duymak için gideceğiz

Haklısın bende insanlara açıklama yapma kısmından korkuyorum kimisi üzülecek kimisi sevinecek bunlarla karşılaşmak geriyor beni

Kızlar iş yerindeyim tatlı tatlı takılır sizle sohbet ederken lavobada pembe kan geldiğini gördüm şuan çıldırmak üzereyim
İç çamaşırımda siyah akıntı olmuş mu görmedim peçete koydum birazdan tekrar bakıcam.
Bebeğimi kaybediyor olabilir miyim?

karnımdada 2 haftadır agrı var sankı adet olucak gibi ilk doktor dış gebelik olabilir yada tutunma dedi . Keseyi görünce gayet sağlıklı demişti enson pzt si gittim doktora

Panik yapma bende gördüm düşük tehlikem yokmuş

Karnında ag

karnında agrıyor muydu? neden oluyormus kanama?
Adet sancım vardı sanki bide benim koyu kahve çamur gibi kanamam vardı adetin ilk başı kahverengi kanama gelirya onun koyusu azken çoğalmıştı pembe akıntıda geldi bikaç kez en son kırmızı kan geldi bir anda peçeteyi doldurdu yinede bişey yok dediler alttan muayne oldum progestan kullanıyordum onu bile kestim telaşlanma sende kaçıncı haftadasın 8+1 im hala tuhaf tuhaf lekeler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…