2019 Kasim anneleri buraya:)

Canım dinlenmen gerekiyor olabilir.seni korkutmak için söylemiyorum içini ferah tut yavrun gelecekse gelir inş. Ama tedbirde fayda var.sen yinede imkanın varsa dinlen. Ve doktoruna bir görün derim.

Selam kızlar bende şuan hamilelik öğrenme asamalarindayim. Galiba 5 haftalık.beraber deneyimlerimizi paylaşalım inş..benim durum biraz karışık aslında da şuan çalışıyorum akşama daha net anlatırım inş.

Karnında ag
ik yapma bende gördüm düşük tehlikem yokmuş
karnında agrıyor muydu? neden oluyormus kanama?

sat a göre tam 6+0 ım. ofisde sebebsizce aglamaya başladım tekrar gittim lavobaya gittim pembe kan devam ediyor izin alıp doktora mı gitsem ?

Kızlar masallah boylarınız var. Boya gore de kg bence sorun diil. Bmi hesaplarına göre obez cıkmadıkca problem yokmuş. Benim boyum 1.64 maalesef. Sigarayı bıraktıktan sonra 20 kg aldım
Bnde 1.64um kiz yalnz degilsin :) bnde sigarayi birakip kilo almistim..ve oyle de hamile kaldm :) bilmiyrm kaca dayanicam kiloda korkuyrm vala

Arkadaşlar bugün doktora gittim. ultrason görüntüsü bu şekilde. Sizce de çok acayip değil mi? Kesenin yanındaki yine keseye benzeyen garip şeyler de var anlamadım doktor da birşey demedi. Bebek Nerede tam belli olmuyor

Eklentiler

• 20190328_110828.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 63
6+5 hafta 8.5 mm haftasına göre gayet güzel mm bu net görüntü değil canım başka görüntüde vardır . Sorun görse doktorun söylerdi. Kanaman varmı

İştahı açık olan arkadaşlar çok şanslısınız. Gebeliği öğrenmeden beni en çok şüphelendiren şey iştah artışı olmuştu baya yiyordum iki kilo bile almıştım. İki haftadır bulantım başladı hayatım cehenneme döndü. Keşke yiyebilsemde bulantı çekmesem

Ben de 1.74 boyundayım 72 kilo maalesef
Hey maşallah siz ne kadar kilo alanızda belli olmaz korkmayın
160 boyunda 55 kiloyum,tabi minyon olunca aldigin 5 kilo 10 gibi görünüyor
Bide benim iştahım tavan yaptı şimdiden aldım galiba 1 2 kilo

6+5 hafta 8.5 mm haftasına göre gayet güzel mm bu net görüntü değil canım başka görüntüde vardır . Sorun görse doktorun söylerdi. Kanaman varmı
Kanamam yok canım. Önce iki kese vardı sonra kesenin biri küçülmüş demişti geçen hafta. Şimdi de böyle bi sürü siyah bölge görünce tuhaf oldum

Karnında ag

sat a göre tam 6+0 ım. ofisde sebebsizce aglamaya başladım tekrar gittim lavobaya gittim pembe kan devam ediyor izin alıp doktora mı gitsem ?
Kan gibimi koyumu yani koyuysa hemen git

karnımdada 2 haftadır agrı var sankı adet olucak gibi ilk doktor dış gebelik olabilir yada tutunma dedi . Keseyi görünce gayet sağlıklı demişti enson pzt si gittim doktora
Yerleşme kanamasıdır sakin olun, koyu renk kan önceden oluşan bi kanamaya aittir pembe yeni kanamadır.

Kanamam yok canım. Önce iki kese vardı sonra kesenin biri küçülmüş demişti geçen hafta. Şimdi de böyle bi sürü siyah bölge görünce tuhaf oldum
İnşallah kötü birşey yoktur. Senin bebiş diğer keseyi eritiyor demek. Bebegin görmese ölçümünü haftasını alamazsınız bence. Görmüştür. Kalp atışı duydunuz mu

Aaah, çok benzer şeyler yaşadım. Geçen yaz benimki de senin gibi oldu. Kese göründü bebek gelişmedi herkes öğrendi.. o kadar çok Kötü hikaye dinledim ki ben de... şimdi de korkuyorum. Ama biz de yaklaşık herkese söyledik.

Beni de, ne deseler sıkıntı basıyor. Aslında en çok biz dikkat ediyoruz. Biz biliyoruz kendi vücudumuzu, ne iyi gelecek ne gelmeyecek..

Karnında ag

Git canım doktora.. senden önemli değil hiç bir şey.. içini rahatlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…