- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Canım dinlenmen gerekiyor olabilir.seni korkutmak için söylemiyorum içini ferah tut yavrun gelecekse gelir inş. Ama tedbirde fayda var.sen yinede imkanın varsa dinlen. Ve doktoruna bir görün derim.Kızlar iş yerindeyim tatlı tatlı takılır sizle sohbet ederken lavobada pembe kan geldiğini gördüm şuan çıldırmak üzereyim
İç çamaşırımda siyah akıntı olmuş mu görmedim peçete koydum birazdan tekrar bakıcam.
Bebeğimi kaybediyor olabilir miyim?
karnında agrıyor muydu? neden oluyormus kanama?ik yapma bende gördüm düşük tehlikem yokmuş
Adet sancım vardı sanki bide benim koyu kahve çamur gibi kanamam vardı adetin ilk başı kahverengi kanama gelirya onun koyusu azken çoğalmıştı pembe akıntıda geldi bikaç kez en son kırmızı kan geldi bir anda peçeteyi doldurdu yinede bişey yok dediler alttan muayne oldum progestan kullanıyordum onu bile kestim telaşlanma sende kaçıncı haftadasın 8+1 im hala tuhaf tuhaf lekeler geliyor
Bnde 1.64um kiz yalnz degilsin :) bnde sigarayi birakip kilo almistim..ve oyle de hamile kaldm :) bilmiyrm kaca dayanicam kiloda korkuyrm valaKızlar masallah boylarınız var. Boya gore de kg bence sorun diil. Bmi hesaplarına göre obez cıkmadıkca problem yokmuş. Benim boyum 1.64 maalesef. Sigarayı bıraktıktan sonra 20 kg aldım
O.76 cm 7.6mm ediyor. Ee uygulamada da gün gün kç cm olduğu yazıyor ztn. Hemen altında ultrason cihazı hftyıda hesaplamış otomatik.. mesela GA 6w5g yani 6 hafta beş gün demek.Hesaplamayı nasıl yapıyoruz yani onu merak ediyorum
6+5 hafta 8.5 mm haftasına göre gayet güzel mm bu net görüntü değil canım başka görüntüde vardır . Sorun görse doktorun söylerdi. Kanaman varmıArkadaşlar bugün doktora gittim. ultrason görüntüsü bu şekilde. Sizce de çok acayip değil mi? Kesenin yanındaki yine keseye benzeyen garip şeyler de var anlamadım doktor da birşey demedi. Bebek Nerede tam belli olmuyor
1 78 boyum var iri yarı olacağım diye korkuyorumBenim ki hamilelik kilosu gibi değil çocuğu yanlarda taşıyorum sanki yanlarım cıktı belim kalınlaştı daha 2 aylık hamileyim
Canım hep cacık çekiyor durmadan cacık yiyorum ama yemeklerin yanında
Hey maşallah siz ne kadar kilo alanızda belli olmaz korkmayınBen de 1.74 boyundayım 72 kilo maalesef
Kanamam yok canım. Önce iki kese vardı sonra kesenin biri küçülmüş demişti geçen hafta. Şimdi de böyle bi sürü siyah bölge görünce tuhaf oldum6+5 hafta 8.5 mm haftasına göre gayet güzel mm bu net görüntü değil canım başka görüntüde vardır . Sorun görse doktorun söylerdi. Kanaman varmı
Kan gibimi koyumu yani koyuysa hemen gitKarnında ag
karnında agrıyor muydu? neden oluyormus kanama?
sat a göre tam 6+0 ım. ofisde sebebsizce aglamaya başladımtekrar gittim lavobaya gittim pembe kan devam ediyor izin alıp doktora mı gitsem ?
Geçmiş olsun,acilden git istersen.Bi problem olmasınKızlar kanamam artti
Kızlar kanamam artti
Yerleşme kanamasıdır sakin olun, koyu renk kan önceden oluşan bi kanamaya aittir pembe yeni kanamadır.karnımdada 2 haftadır agrı var sankı adet olucak gibi ilk doktor dış gebelik olabilir yada tutunma dedi . Keseyi görünce gayet sağlıklı demiştienson pzt si gittim doktora
Artıyorsa gidin durdurmak için müdahale gerekebilir.Kızlar kanamam artti
İnşallah kötü birşey yoktur. Senin bebiş diğer keseyi eritiyor demek. Bebegin görmese ölçümünü haftasını alamazsınız bence. Görmüştür. Kalp atışı duydunuz muKanamam yok canım. Önce iki kese vardı sonra kesenin biri küçülmüş demişti geçen hafta. Şimdi de böyle bi sürü siyah bölge görünce tuhaf oldum
Aaah, çok benzer şeyler yaşadım. Geçen yaz benimki de senin gibi oldu. Kese göründü bebek gelişmediEn dogru karar sizin tabi ama ben deneyimimi aktaracagım. Gecen sene bu aylarda yine hamile oldugumu ogrenmiştim. Dr gittik kese ve bebek gorundu her sey yolunda dendi. Herkes bekledigi için biz de anne baba teyze kuzenlere haber verdik. Ertesi hafta kontrole gittigimizde dr sorun gordu... aldı bizi bir korku telaş... 3-4 ayrı dr gittim ama bebek gelişmedi. Kendiliginden düştü 2 hafta sonra. Sonra tek tek herkesle bu konuda yüzleşmek, anlatılan düşük ve korkunç hikayeleri (güya teselli amaclı) dinlemek bana zulüm olmuştu. Daha zor atlattım sureci. Sonrasında da yakınlarım kendilerinde ee bebek yok mu yine deneyin vb. Deme hakkını buldu. Bu da bir tür baskı... Gectigimiz eylül/ekim aylarında gecikmeyle evdeki test ve ardından saglık ocagındaki kan testiyle hamile oldugumu ogrendik. Bu sefer eşimle tek 1 kişiye bile söylemedik. 5+5 te kanamam basladı ve gitti. Ama bunu cok kolay atlattım. Gecikmiş bir regl gibi. Kimsenin beklentisi yoktu çünküŞu an son hamileligimde 12. Haftaya kadar bekleme kararı almıştık. Sonra dualar edilsin diye anne ve babaya söyledik, kalp atışından sonra herkese söyledik. Şu an ödüm patlıyor bu sefer farklı olsun diye dualar ediyorum. Bu karar tamamıyla sizin... Herkes farklı hisseder cünkü belki bir baskası olsa herkesin tesellisi iyi gelirdi bilemiyorum. Sizde asla boyle sacma deneyimlerin yaşanmaması dileğimle başımdan gecenleri aktardım. İnşallah bir an önce kalp atışı alır sevdiklerinizi havalara uçurursunuz. Bu haberi vermek harika bir duygu...
Beni de, ne deseler sıkıntı basıyor. Aslında en çok biz dikkat ediyoruz. Biz biliyoruz kendi vücudumuzu, ne iyi gelecek ne gelmeyecek..Tam da aynı duyguları yaşamışız... Tekrar yaşamayacagız insallah. Bu sefer farklı olucakİnsan gercekten kendini sucluyor şu an bana şu şekilde davranılıyor, oturmana kalkmana dikkat et aman agır kaldırma cok vesveselisin rahat ol vb vb. Bu bile rahatsız ediyor beni...
Git canım doktora.. senden önemli değil hiç bir şey.. içini rahatlat.Karnında ag
karnında agrıyor muydu? neden oluyormus kanama?
sat a göre tam 6+0 ım. ofisde sebebsizce aglamaya başladımtekrar gittim lavobaya gittim pembe kan devam ediyor izin alıp doktora mı gitsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?