2019 Kasim anneleri buraya:)

Hey maşallah siz ne kadar kilo alanızda belli olmaz korkmayın
160 boyunda 55 kiloyum,tabi minyon olunca aldigin 5 kilo 10 gibi görünüyor
Bide benim iştahım tavan yaptı şimdiden aldım galiba 1 2 kilo

Bende dev gibi olurum iri yarı kapa saba yarmagül gibi birşey 65 kiloydum ama 70 i görmüşümdür şuan pantolonum kapanmıyor çünkü

Kesinlikle haklısın nasıl moralim bozuk cıktım dr dan biliyor musun? Kendimi tutmasam aglıcaktım. Dr degiştirdim sonra ve şuna karar verdim bu sürecte beni hangi dr iyi hissettiriyorsa onunla devam etmeliyim...

Kesinlikle öyle.. hangisi seni iyi hissettiriyorsa mutlaka onunla devam et
Hiç daha stres yapma sağlıkla kucağına alacaksın Allah'ın izniyle ❤

Kalp atısı duyuldumu canım sorun olsa doktor söylerdi merak etme

Bendede bulantı cok oluyor kalp atısını duydunmu canım

Hey maşallah siz ne kadar kilo alanızda belli olmaz korkmayın
160 boyunda 55 kiloyum,tabi minyon olunca aldigin 5 kilo 10 gibi görünüyor
Bide benim iştahım tavan yaptı şimdiden aldım galiba 1 2 kilo
Kilon cok degil canım bebegin saglıklı olsunda kilolar verilir canım

6+5 hafta 8.5 mm haftasına göre gayet güzel mm bu net görüntü değil canım başka görüntüde vardır . Sorun görse doktorun söylerdi. Kanaman varmı

Ben o "w d" olayını şimdi öğrendim
Salı günü ultrasyona girmiştim şimdi baktım 8w0d yazıyor yani 8 hafta 0 günlük dimi..
yani bugün ultrasyona göre 8+2 oluyor

Benim sat 1 şubat telefondan uygulamadan bakiyorum 7+6 günlük diyor

Bir de bir şey sormak istiyorum 7+1 diyelim 8.hafta mı oluyor
ya da 8+1 .. 9.hafta mı oluyor?

Aa benim sat ta 1 şubat haftaya kalp atısına gidicez sen gördünmü canım

Aa benim sat ta 1 şubat haftaya kalp atısına gidicez sen gördünmü canım

Benim asıl randv. 2 nisanda ama ben dayanamayıp geçen hafta salı günü başka doktora gittim keseyi bebeği kalp atisini duydu..
Bana duyurmadı ama kalp atisi var dedi.
Bu salı da yine gidip tahlillerimi yaptırdım yine gözüktü kalp atışı

Duyamazsan sıkıntı etme benim asıl doktorum 8.haftadan önce gelme demişti bana.. şansıma duyuldu ama bir çok kişi 8.haftasında duyuyor

Evet canım 7+1 8.hafta sayılıyor,8+1 de 9.hafta

Merhaba arkadaşlar bende 7+0 haftalık hamileyim 2.gebeligim..3 ay önce karar vermiştik ama nasip şubat ayındaymış..14 kasım doğum görünüyo..hayırlısıyla Inşallah

Yani yedi tam bitmiş oluyor 7+1 de. Sekizinci haftaya yeni girmiş olur. Ayrıntılara çok takılmayın. Bu hftsı günü değişkenlik gösterir . Benimde telefondaki uygulamada farklı gösteriyor ultrason kağıdın da farklı .
İngilizce kısaltması gün ve hafta :) çok ayrıntıya inmemek lazım. Kanama olmadığı sürece hamileliğin tadını çıkarın bu ayrıntıları boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…