Once pembe geldi az birşey bir saat sonra kan kan geldismdi gidiyorum
Doktora git canım..Kızlar kanamam artti
Hey maşallah siz ne kadar kilo alanızda belli olmaz korkmayın
160 boyunda 55 kiloyum,tabi minyon olunca aldigin 5 kilo 10 gibi görünüyor
Bide benim iştahım tavan yaptı şimdiden aldım galiba 1 2 kilo
Kesinlikle haklısın nasıl moralim bozuk cıktım dr dan biliyor musun? Kendimi tutmasam aglıcaktım. Dr degiştirdim sonra ve şuna karar verdim bu sürecte beni hangi dr iyi hissettiriyorsa onunla devam etmeliyim...
Duyduk kalp atışı var. Benim tuhafıma kesenin biçimi gitti. Sanki şekilsiz birşey gibi göründü gözümeİnşallah kötü birşey yoktur. Senin bebiş diğer keseyi eritiyor demek. Bebegin görmese ölçümünü haftasını alamazsınız bence. Görmüştür. Kalp atışı duydunuz mu
Kalp atısı duyuldumu canım sorun olsa doktor söylerdi merak etmeArkadaşlar bugün doktora gittim. ultrason görüntüsü bu şekilde. Sizce de çok acayip değil mi? Kesenin yanındaki yine keseye benzeyen garip şeyler de var anlamadım doktor da birşey demedi. Bebek Nerede tam belli olmuyor
Bendede bulantı cok oluyor kalp atısını duydunmu canımİştahı açık olan arkadaşlar çok şanslısınız. Gebeliği öğrenmeden beni en çok şüphelendiren şey iştah artışı olmuştu baya yiyordum iki kilo bile almıştım. İki haftadır bulantım başladı hayatım cehenneme döndü. Keşke yiyebilsemde bulantı çekmesem
Kilon cok degil canım bebegin saglıklı olsunda kilolar verilir canımHey maşallah siz ne kadar kilo alanızda belli olmaz korkmayın
160 boyunda 55 kiloyum,tabi minyon olunca aldigin 5 kilo 10 gibi görünüyor
Bide benim iştahım tavan yaptı şimdiden aldım galiba 1 2 kilo
Kalp atışını vajinal mi gördünüz canım biz daha göremedik haftaya bakıcak doktorDuyduk kalp atışı var. Benim tuhafıma kesenin biçimi gitti. Sanki şekilsiz birşey gibi göründü gözüme
6+5 hafta 8.5 mm haftasına göre gayet güzel mm bu net görüntü değil canım başka görüntüde vardır . Sorun görse doktorun söylerdi. Kanaman varmı
Once pembe geldi az birşey bir saat sonra kan kan geldismdi gidiyorum
Aa benim sat ta 1 şubat haftaya kalp atısına gidicez sen gördünmü canımBen o "w d" olayını şimdi öğrendim
Salı günü ultrasyona girmiştim şimdi baktım 8w0d yazıyor yani 8 hafta 0 günlük dimi..
yani bugün ultrasyona göre 8+2 oluyor
Benim sat 1 şubat telefondan uygulamadan bakiyorum 7+6 günlük diyor
Bir de bir şey sormak istiyorum 7+1 diyelim 8.hafta mı oluyor
ya da 8+1 .. 9.hafta mı oluyor?
İnşallah birsey olmamıştır canım bazı hamilelerde olurmuş stres yapma bizi haberdar et durumundan canımOnce pembe geldi az birşey bir saat sonra kan kan geldismdi gidiyorum
Aa benim sat ta 1 şubat haftaya kalp atısına gidicez sen gördünmü canım
Evet canım 7+1 8.hafta sayılıyor,8+1 de 9.haftaBen o "w d" olayını şimdi öğrendim
Salı günü ultrasyona girmiştim şimdi baktım 8w0d yazıyor yani 8 hafta 0 günlük dimi..
Evet canım 7+1 8.hafta sayılıyor,8+1 de 9.hafta
Yani yedi tam bitmiş oluyor 7+1 de. Sekizinci haftaya yeni girmiş olur. Ayrıntılara çok takılmayın. Bu hftsı günü değişkenlik gösterir . Benimde telefondaki uygulamada farklı gösteriyor ultrason kağıdın da farklı .Ben o "w d" olayını şimdi öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?