- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Yani yedi tam bitmiş oluyor 7+1 de. Sekizinci haftaya yeni girmiş olur. Ayrıntılara çok takılmayın. Bu hftsı günü değişkenlik gösterir . Benimde telefondaki uygulamada farklı gösteriyor ultrason kağıdın da farklı .
İngilizce kısaltması gün ve hafta :) çok ayrıntıya inmemek lazım. Kanama olmadığı sürece hamileliğin tadını çıkarın bu ayrıntıları boşverin
Kızlar iş yerindeyim tatlı tatlı takılır sizle sohbet ederken lavobada pembe kan geldiğini gördüm şuan çıldırmak üzereyim
İç çamaşırımda siyah akıntı olmuş mu görmedim peçete koydum birazdan tekrar bakıcam.
Bebeğimi kaybediyor olabilir miyim?
Tamamen ben de sizinle ayni sureci yasiyorumAdet sancım vardı sanki bide benim koyu kahve çamur gibi kanamam vardı adetin ilk başı kahverengi kanama gelirya onun koyusu azken çoğalmıştı pembe akıntıda geldi bikaç kez en son kırmızı kan geldi bir anda peçeteyi doldurdu yinede bişey yok dediler alttan muayne oldum progestan kullanıyordum onu bile kestim telaşlanma sende kaçıncı haftadasın 8+1 im hala tuhaf tuhaf lekeler geliyor
Benim sat 28 ocak 8+3 teyim canım demekki seninki erken döllenmiş.Ben o "w d" olayını şimdi öğrendim
Salı günü ultrasyona girmiştim şimdi baktım 8w0d yazıyor yani 8 hafta 0 günlük dimi..
yani bugün ultrasyona göre 8+2 oluyor
Benim sat 1 şubat telefondan uygulamadan bakiyorum 7+6 günlük diyor
Bir de bir şey sormak istiyorum 7+1 diyelim 8.hafta mı oluyor
ya da 8+1 .. 9.hafta mı oluyor?
Aynen aynen uygulama sanki mm olarakta baya önde gidiyor,ona bakipta moralinizi bozmayın.Yani yedi tam bitmiş oluyor 7+1 de. Sekizinci haftaya yeni girmiş olur. Ayrıntılara çok takılmayın. Bu hftsı günü değişkenlik gösterir . Benimde telefondaki uygulamada farklı gösteriyor ultrason kağıdın da farklı .
İngilizce kısaltması gün ve hafta :) çok ayrıntıya inmemek lazım. Kanama olmadığı sürece hamileliğin tadını çıkarın bu ayrıntıları boşverin
Benim sat 28 ocak 8+3 teyim canım demekki seninki erken döllenmiş.
Ne güzel burda herkesin genelde 1 kac gün geride seninki ileride
Aynen aynen uygulama sanki mm olarakta baya önde gidiyor,ona bakipta moralinizi bozmayın.
Doktor normal diyorsa çokta sorgulamamak lazim
Kesenin şekli bozulmuş dedi 98 ihtimalle sağlıksız dedi istirahat et vücut kendi atmaSa kurtas dediBenim doktorum ufak tefek kanları dikkate alma demişti.. tabi tedbirini al mutlaka doktoruna git ama bir anda çok üzülüp strese girme lutfen.. stres en kötüsü
Hahahahaha o soğan suyunuda yapmayan kalmadı herhalde bende dahil,soğan fiyatlarını bizni artırdık neSoğan suyu nasıl etki ettiyse
Her hafta bakıyorum neredi gelişiyor diye demek ki geriden takip ediyormuşum
Sağlıkli olsunlar yeterki gec erken hic farketmez bizim ki işin tatlı telası iste
Tsk ederim keşke öle olsa sağlıksız dedi kese kayıyor dedi ilaç bile versem süreci uzatıriz dinlen kendi atar vücut yada cumartesi bakarız dediBen hamileligimi ilk öğrendiğimde pembe akinti ve onu takiben 2 3 gun kahverengi akinti oldu. Bunu yerlesme kanamasi olarak kabul ettik. Sonra bebek 5.5 haftalikken kahverengi lekelenmelerim basladi. Bu 2.lekelenme beni korkuttu hemen doktora gittim. Düşük riski olabilir dedi ve progestan hapi ile bir igne verdi. Lekelenme devam ediyordu ancak şiddetli bi agri falan yoktu. Ben de bol bol dinleniyordum. Ancak bebek 6.5 haftalikken bu kez kipkirmizi burun kanamasi kani gibi bacaklarimdan şakır şakır akan kanamam oldu. Aha dedim kesin bu sefer bebek gitti. Doktora koştum catala yattim alttan ultrasonla bakti ve bebek gayet saglikli ve kalbi de atiyor ilk kez o gun duydum kalbini. Doktor cihazi cikarinca bile sakir sakir kan akti. Doktor da sasirdi baya. Hastaneye yattom tedbir amacli. Kisa sure icinde kanamam minik lekelenmelere döndü ve hic ağrım olmadi. Simdi 8.haftaya giricez ve lekelenme az da olsa devam ediyor. Ben de dinlenmeye hala dikkat ediyorum kendimi cok yormuyorum. Özetle hem tabiki lekelenme kanama bunlari ciddiye alip doktora gidip hemen onlem alin hem de rabbim ona yiyecek ekmek verdiyse sakir sakir kanama olsa bile bebeginiz size sıkı sıkı tutunuyor korkmayin :)
Çok üzüldüm canım ya,allah senide evladinida korusun.kalp atışını duymuşmuydunKesenin şekli bozulmuş dedi 98 ihtimalle sağlıksız dedi istirahat et vücut kendi atmaSa kurtas dedi
23 martta duydum ben canım. Bulantılar beni öldürüyor malesefBendede bulantı cok oluyor kalp atısını duydunmu canım
Bende kalp atısı için 2 nisanda gidicem inşallah bizde duyarız yoksa cok stres ederim ben gözün aydın canım sen duymuş sun vajinalmı baktı benim doktor hep üstten zzaten alttan istemiyorumBenim asıl randv. 2 nisanda ama ben dayanamayıp geçen hafta salı günü başka doktora gittim keseyi bebeği kalp atisini duydu..
Bana duyurmadı ama kalp atisi var dedi.
Bu salı da yine gidip tahlillerimi yaptırdım yine gözüktü kalp atışı
Duyamazsan sıkıntı etme benim asıl doktorum 8.haftadan önce gelme demişti bana.. şansıma duyuldu ama bir çok kişi 8.haftasında duyuyor
Tsk ederim keşke öle olsa sağlıksız dedi kese kayıyor dedi ilaç bile versem süreci uzatıriz dinlen kendi atar vücut yada cumartesi bakarız dedi
Bende kalp atısı için 2 nisanda gidicem inşallah bizde duyarız yoksa cok stres ederim ben gözün aydın canım sen duymuş sun vajinalmı baktı benim doktor hep üstten zzaten alttan istemiyorum
Hahahahaha o soğan suyunuda yapmayan kalmadı herhalde bende dahil,soğan fiyatlarını bizni artırdık ne
Hayırla,sağlıkla,sağ salim evlatlarımızı kucagimiza alalım inşllah
6 ay önce bende aynı süreci yaşadım kanamayla gittim kese şekli bozulmuştu. Doktorum sağolsun hemen kürtaj diyen doktorlardan değilim önce kendimiz düşürmeye çalışalım dedi. Bana dışarıda satışı yasak olan sadece hastanelerde sayıyla verdikleri bi hap verdi doktorum. O hapı kullandım ve kürtaja gerek olmadan tüm kalanlar temizlendi içimden. Doktorum bu çok güzel bir mide hapıdır aslında dedi ama yan etkisi düşüğe sebep olduğunu fark ediyorlar ve karaborsaya falan düşüyor hap, bundan dolayı dışarda satışı yasak. Yani arkadaşım doktorundan bu hapı talep et 2.ihtimal kürtaja gir derim. Bi araştır sende istersenKesenin şekli bozulmuş dedi 98 ihtimalle sağlıksız dedi istirahat et vücut kendi atmaSa kurtas dedi
İnşallah canım korku var inşallahSende duyacaksın 2 nisanda Allahn izniyle
Üstten baktırdım hep bende alttan baktırmak istemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?