2019 Kasim anneleri buraya:)

1 hafta daha geçmiş oldu .. olur mu gün sayıyorum ben
Şaka maka inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnaklara

Hamilelik şimdilik Iyi pek bulantı yok..haftaya çarşamba ilk kontrole gidicez Inşallah

Ben hamileligimi ilk öğrendiğimde pembe akinti ve onu takiben 2 3 gun kahverengi akinti oldu. Bunu yerlesme kanamasi olarak kabul ettik. Sonra bebek 5.5 haftalikken kahverengi lekelenmelerim basladi. Bu 2.lekelenme beni korkuttu hemen doktora gittim. Düşük riski olabilir dedi ve progestan hapi ile bir igne verdi. Lekelenme devam ediyordu ancak şiddetli bi agri falan yoktu. Ben de bol bol dinleniyordum. Ancak bebek 6.5 haftalikken bu kez kipkirmizi burun kanamasi kani gibi bacaklarimdan şakır şakır akan kanamam oldu. Aha dedim kesin bu sefer bebek gitti. Doktora koştum catala yattim alttan ultrasonla bakti ve bebek gayet saglikli ve kalbi de atiyor ilk kez o gun duydum kalbini. Doktor cihazi cikarinca bile sakir sakir kan akti. Doktor da sasirdi baya. Hastaneye yattom tedbir amacli. Kisa sure icinde kanamam minik lekelenmelere döndü ve hic ağrım olmadi. Simdi 8.haftaya giricez ve lekelenme az da olsa devam ediyor. Ben de dinlenmeye hala dikkat ediyorum kendimi cok yormuyorum. Özetle hem tabiki lekelenme kanama bunlari ciddiye alip doktora gidip hemen onlem alin hem de rabbim ona yiyecek ekmek verdiyse sakir sakir kanama olsa bile bebeginiz size sıkı sıkı tutunuyor korkmayin :)

Tamamen ben de sizinle ayni sureci yasiyorum

Benim sat 28 ocak 8+3 teyim canım demekki seninki erken döllenmiş.
Ne güzel burda herkesin genelde 1 kac gün geride seninki ileride

Aynen aynen uygulama sanki mm olarakta baya önde gidiyor,ona bakipta moralinizi bozmayın.
Doktor normal diyorsa çokta sorgulamamak lazim

Benim sat 28 ocak 8+3 teyim canım demekki seninki erken döllenmiş.
Ne güzel burda herkesin genelde 1 kac gün geride seninki ileride

Soğan suyu nasıl etki ettiyse
Her hafta bakıyorum neredi gelişiyor diye demek ki geriden takip ediyormuşum
Sağlıkli olsunlar yeterki gec erken hic farketmez bizim ki işin tatlı telası iste

Aynen aynen uygulama sanki mm olarakta baya önde gidiyor,ona bakipta moralinizi bozmayın.
Doktor normal diyorsa çokta sorgulamamak lazim

Benim mm olarakta ilerideydi zaten salı günü 15.7 mm ydi
Şimdi ama 9.haftada oldugumu ogrenince mm side normalleşti

Kızlar geceden beri sıtma tutuyor. 10 gün önce de böyle oldum demekki enfeksiyon var dediö bişey olmadı. Dün geceden beri yine sıtma tutuyor resmen titriyorum. Okula gidip sınav yaptım bu halde bir de.

Benim doktorum ufak tefek kanları dikkate alma demişti.. tabi tedbirini al mutlaka doktoruna git ama bir anda çok üzülüp strese girme lutfen.. stres en kötüsü
Kesenin şekli bozulmuş dedi 98 ihtimalle sağlıksız dedi istirahat et vücut kendi atmaSa kurtas dedi

Soğan suyu nasıl etki ettiyse
Her hafta bakıyorum neredi gelişiyor diye demek ki geriden takip ediyormuşum
Sağlıkli olsunlar yeterki gec erken hic farketmez bizim ki işin tatlı telası iste
Hahahahaha o soğan suyunuda yapmayan kalmadı herhalde bende dahil,soğan fiyatlarını bizni artırdık ne
Hayırla,sağlıkla,sağ salim evlatlarımızı kucagimiza alalım inşllah

Tsk ederim keşke öle olsa sağlıksız dedi kese kayıyor dedi ilaç bile versem süreci uzatıriz dinlen kendi atar vücut yada cumartesi bakarız dedi

Bende kalp atısı için 2 nisanda gidicem inşallah bizde duyarız yoksa cok stres ederim ben gözün aydın canım sen duymuş sun vajinalmı baktı benim doktor hep üstten zzaten alttan istemiyorum

Tsk ederim keşke öle olsa sağlıksız dedi kese kayıyor dedi ilaç bile versem süreci uzatıriz dinlen kendi atar vücut yada cumartesi bakarız dedi

Üzüntünü en derinden hissediyorum ve paylasiyorum. Allahim yardimcin olsun.. Insallah doktor yaniliyordur ama doktorun dedigi gibi olursa da insallah bir sonraki bebegin hemen gelir ve saglicakla doldurur kucagini <3

Bende kalp atısı için 2 nisanda gidicem inşallah bizde duyarız yoksa cok stres ederim ben gözün aydın canım sen duymuş sun vajinalmı baktı benim doktor hep üstten zzaten alttan istemiyorum

Sende duyacaksın 2 nisanda Allahn izniyle
Üstten baktırdım hep bende alttan baktırmak istemiyordum

Hahahahaha o soğan suyunuda yapmayan kalmadı herhalde bende dahil,soğan fiyatlarını bizni artırdık ne
Hayırla,sağlıkla,sağ salim evlatlarımızı kucagimiza alalım inşllah

Çocuk yapacağız diye ülkenin ocağını kuruttuk
Aminn inşallahh en büyük duam

Kesenin şekli bozulmuş dedi 98 ihtimalle sağlıksız dedi istirahat et vücut kendi atmaSa kurtas dedi
6 ay önce bende aynı süreci yaşadım kanamayla gittim kese şekli bozulmuştu. Doktorum sağolsun hemen kürtaj diyen doktorlardan değilim önce kendimiz düşürmeye çalışalım dedi. Bana dışarıda satışı yasak olan sadece hastanelerde sayıyla verdikleri bi hap verdi doktorum. O hapı kullandım ve kürtaja gerek olmadan tüm kalanlar temizlendi içimden. Doktorum bu çok güzel bir mide hapıdır aslında dedi ama yan etkisi düşüğe sebep olduğunu fark ediyorlar ve karaborsaya falan düşüyor hap, bundan dolayı dışarda satışı yasak. Yani arkadaşım doktorundan bu hapı talep et 2.ihtimal kürtaja gir derim. Bi araştır sende istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…