2019 Kasim anneleri buraya:)

Grupta birinden en ufak bir kötü haber alsam hemen moralim bozuluyor,tüm endişelerim gün yüzüne çıkıyor...
Burda ailelerimize bile anlatamadığımız şeyleri anlatıyor,çok güzel tecrübeler ediniyoruz...
Allah hepinizin evlatlarını sağ sağlim kucağımiza almayı,onun kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin
Ne olur birbirimize de dua etmeyi unutmayalım,hepimizin evlatları allaha emanet

Teşekkür ederim kızlar.
Söz herseferinde aynı yere geliyor hayırlısı boyleymis. İlk konduramadim doktorada bir çaresi olması gerek dedim ama yoğun kanamam var umarım operasyonsuz kendiliğinden gider .
Kurtajdan korkuyorum sizde olumlu düşünün gebeliğin başından beri hep kötüyü çağırdım

Rabbim tez vakitte sağlıkla kucağına alacağın hamilelik nasip etsin

Kalp atışını vajinal mi gördünüz canım biz daha göremedik haftaya bakıcak doktor
Kalp atışını 6+2de özel hastaneye gittiğimde karından gördü ve dinletti. Bugün devlet hastanesinde doktorun cihazı sanırım çok da yeni değil. Kalp atışı görülüyor dedi. Sıkıntı sorun yok dedi. 3 gündür mide bulantılarım hafifledi. Eski günlerime geri döndüm sanki. Acaba bebeğe mi birşey oldu diye merak etmiştim ama çok şükür bu hamilelik ilk hamileliğime göre rahat geçecek demekki dedim sonra

Hakkında hayırlısı olsun cnm, progestan alıyorsan bırak kürtaj yarım doğum gibi bişey, kese bozulduysa kendiliğinden düşük yapman en iyi olasılık şuanda güçlü ol herşey olacağına varır..

Artik malesef kasim annesi degilim artik. Yarin 7. Haftaya giricektim doktoe ustten goremedi alttan bakti kesem 39mm embriyo 0.94mm fakat kalp atisi gorunmedi gecen gittigimizdede ustten embriyo gorunmemisti kalp atisi varmis ama durmus dedi uzuldum ama daha buyudugunde basima gelse daha cok uzulurdum. Pazartesine kurtaja gidicem anestezili kurtaj yaptiricam. Insallah sizler hayirli sekilde kucaginiza alirsiniz.

Çok üzüldüm,allah tekrar aynı acıyı yasatmasin.

Bnde 1.64um kiz yalnz degilsin :) bnde sigarayi birakip kilo almistim..ve oyle de hamile kaldm :) bilmiyrm kaca dayanicam kiloda korkuyrm vala
:)))) Allahtan sigarayı bırakmışız artık saglıklı dogarlarsa dogumdan sonra vericez mecbur benim hedefim maksimum 10kg almak. Zaten dr izin vermeyecek... :)))))

Ay çok üzüldüm ya inşallah bir an önce yeni ve güzel bir haber verirsin bize. Acını paylaşıyoruz.

Geçen hafta çok kötü idim bulantı ve kusmaktan hiç enerjim kalmamıştı. Hafta sonu pazar gününden itibaren bulantılarım yok diyebilirim
Ne güzel canım maşallah bende kalp atısını görürsem rahatlayacagım inşallah bulantılarım devam ediyor

Çok sevindim :)

Yazdıgını simdi gördüm... her sey yolunda mı?

Çok üzüldüm canım Rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin

Evet ya cift kese gibi... Doktor ne diyor peki genel olarak?

Evet 8+1 9. hafta oluyor. Bu arada senin bebiş hızlı gelişiyor maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…