cannım ne yaptın ?Once pembe geldi az birşey bir saat sonra kan kan geldismdi gidiyorum
Kesenin şekli bozulmuş dedi 98 ihtimalle sağlıksız dedi istirahat et vücut kendi atmaSa kurtas dedi
Rabbim tez vakitte sağlıkla kucağına alacağın hamilelik nasip etsinTeşekkür ederim kızlar.
Söz herseferinde aynı yere geliyor hayırlısı boyleymis. İlk konduramadim doktorada bir çaresi olması gerek dedim ama yoğun kanamam var umarım operasyonsuz kendiliğinden gider .
Kurtajdan korkuyorum sizde olumlu düşünün gebeliğin başından beri hep kötüyü çağırdım
Kalp atışını 6+2de özel hastaneye gittiğimde karından gördü ve dinletti. Bugün devlet hastanesinde doktorun cihazı sanırım çok da yeni değil. Kalp atışı görülüyor dedi. Sıkıntı sorun yok dedi. 3 gündür mide bulantılarım hafifledi. Eski günlerime geri döndüm sanki. Acaba bebeğe mi birşey oldu diye merak etmiştim ama çok şükür bu hamilelik ilk hamileliğime göre rahat geçecek demekki dedim sonraKalp atışını vajinal mi gördünüz canım biz daha göremedik haftaya bakıcak doktor
Geçen hafta çok kötü idim bulantı ve kusmaktan hiç enerjim kalmamıştı. Hafta sonu pazar gününden itibaren bulantılarım yok diyebilirimBendede bulantı cok oluyor kalp atısını duydunmu canım
Aynıyız sizinle. Adenya Alanya'da bir otel ismi değil mi ☺Merhaba arkadaşlar bende 7+0 haftalık hamileyim 2.gebeligim..3 ay önce karar vermiştik ama nasip şubat ayındaymış..14 kasım doğum görünüyo..hayırlısıyla Inşallah
Hakkında hayırlısı olsun cnm, progestan alıyorsan bırak kürtaj yarım doğum gibi bişey, kese bozulduysa kendiliğinden düşük yapman en iyi olasılık şuanda güçlü ol herşey olacağına varır..Teşekkür ederim kızlar.
Söz herseferinde aynı yere geliyor hayırlısı boyleymis. İlk konduramadim doktorada bir çaresi olması gerek dedim ama yoğun kanamam var umarım operasyonsuz kendiliğinden gider .
Kurtajdan korkuyorum sizde olumlu düşünün gebeliğin başından beri hep kötüyü çağırdım
Çok üzüldüm,allah tekrar aynı acıyı yasatmasin.Artik malesef kasim annesi degilim artik. Yarin 7. Haftaya giricektim doktoe ustten goremedi alttan bakti kesem 39mm embriyo 0.94mm fakat kalp atisi gorunmedi gecen gittigimizdede ustten embriyo gorunmemisti kalp atisi varmis ama durmus dedi uzuldum ama daha buyudugunde basima gelse daha cok uzulurdum. Pazartesine kurtaja gidicem anestezili kurtaj yaptiricam. Insallah sizler hayirli sekilde kucaginiza alirsiniz.
:)))) Allahtan sigarayı bırakmışızBnde 1.64um kiz yalnz degilsin :) bnde sigarayi birakip kilo almistim..ve oyle de hamile kaldm :) bilmiyrm kaca dayanicam kiloda korkuyrm vala
Ay çok üzüldüm yaArtik malesef kasim annesi degilim artik. Yarin 7. Haftaya giricektim doktoe ustten goremedi alttan bakti kesem 39mm embriyo 0.94mm fakat kalp atisi gorunmedi gecen gittigimizdede ustten embriyo gorunmemisti kalp atisi varmis ama durmus dedi uzuldum ama daha buyudugunde basima gelse daha cok uzulurdum. Pazartesine kurtaja gidicem anestezili kurtaj yaptiricam. Insallah sizler hayirli sekilde kucaginiza alirsiniz.
Ne güzel canım maşallah bende kalp atısını görürsem rahatlayacagım inşallah bulantılarım devam ediyorGeçen hafta çok kötü idim bulantı ve kusmaktan hiç enerjim kalmamıştı. Hafta sonu pazar gününden itibaren bulantılarım yok diyebilirim
Çok sevindim :)Benim beklenen
benim beklenen adet tarihimden 6 gün sonra 135 çıkmıştı aynı şekilde doktor çok olumsuz konuşmuştu ama şimdi çöm şükür herşey yolunda keseyi gördük haftaya kalp atışlarını duymak için gideceğiz
Yazdıgını simdi gördüm... her sey yolunda mı?Kızlar iş yerindeyim tatlı tatlı takılır sizle sohbet ederken lavobada pembe kan geldiğini gördüm şuan çıldırmak üzereyim
İç çamaşırımda siyah akıntı olmuş mu görmedim peçete koydum birazdan tekrar bakıcam.
Bebeğimi kaybediyor olabilir miyim?
Çok üzüldüm canım Rabbim tez vakitte tekrar nasip etsinArtik malesef kasim annesi degilim artik. Yarin 7. Haftaya giricektim doktoe ustten goremedi alttan bakti kesem 39mm embriyo 0.94mm fakat kalp atisi gorunmedi gecen gittigimizdede ustten embriyo gorunmemisti kalp atisi varmis ama durmus dedi uzuldum ama daha buyudugunde basima gelse daha cok uzulurdum. Pazartesine kurtaja gidicem anestezili kurtaj yaptiricam. Insallah sizler hayirli sekilde kucaginiza alirsiniz.
Evet ya cift kese gibi... Doktor ne diyor peki genel olarak?Arkadaşlar bugün doktora gittim. ultrason görüntüsü bu şekilde. Sizce de çok acayip değil mi? Kesenin yanındaki yine keseye benzeyen garip şeyler de var anlamadım doktor da birşey demedi. Bebek Nerede tam belli olmuyor
Evet 8+1 9. hafta oluyor. Bu arada senin bebiş hızlı gelişiyor maşallah.Ben o "w d" olayını şimdi öğrendim
Salı günü ultrasyona girmiştim şimdi baktım 8w0d yazıyor yani 8 hafta 0 günlük dimi..
yani bugün ultrasyona göre 8+2 oluyor
Benim sat 1 şubat telefondan uygulamadan bakiyorum 7+6 günlük diyor
Bir de bir şey sormak istiyorum 7+1 diyelim 8.hafta mı oluyor
ya da 8+1 .. 9.hafta mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?