2019 Kasim anneleri buraya:)

Üzüldüm.. Böyle durumlarda bir şey diyemiyorum... Ne teselli eder ki..? Tek diyebileceğim şey Allahım tez zamanda gönlüne göre sağlıklı bir bebek versin...Geçmiş olur inşllah..

Kızlar geceden beri sıtma tutuyor. 10 gün önce de böyle oldum demekki enfeksiyon var dediö bişey olmadı. Dün geceden beri yine sıtma tutuyor resmen titriyorum. Okula gidip sınav yaptım bu halde bir de.
İzin alsan bir kaç gün. Bana da üşüme geliyor bir anda içim titremeye başlıyor. El ayak buz kesiyor. Kat kat battaniye örtüp ısınıyorum...

Üzüldüm desem ne fayda... Sizden daha çok üzülemeyiz elbet... Hakkınızda hayırlısı olsun..

Tek tek olumsuz mesajlar gelince çok üzğldüm
İzin alsan bir kaç gün. Bana da üşüme geliyor bir anda içim titremeye başlıyor. El ayak buz kesiyor. Kat kat battaniye örtüp ısınıyorum...
Yarın boş günüm pazartesi de tatil çok şükür canım. Ama tir tir titriyorum resmen. Sırtıma kar yağıyor gibi.

Çok geçmiş olsun seni şuan çok iyi anlıyorum benimde bugün kesem tutunamadı 6 haftaliktim

Teselli cümleleri hiç bir işe yaramıyor çok iyi biliyorum. Allah en güzel şekilde yenisini nasip etsin

Şuan kanamam devam ediyor yarın tekrar gidicem konuşurum doktorla sorarım hapi.
Şuanda benim.durumumdakiler operasyonsuz düşünmüşler zaten küçüktü kese
Yatıyorum şuanda haftasinu aile yemeği yapicaktik haber vericektik iptal edicez yemeğinde

İnş hiç gerek olmaz. Dinlenmeye bak, ayakta geçirilecek gibi olmamıştı benim. Kanama artıyor sonra azalıyor benim on gün sürmüştü ve çok halsiz kalmıştım. Allah tekrar nasip etsin sağlıklı evlatlar versin inş

Karnında ag

karnında agrıyor muydu? neden oluyormus kanama?

sat a göre tam 6+0 ım. ofisde sebebsizce aglamaya başladım tekrar gittim lavobaya gittim pembe kan devam ediyor izin alıp doktora mı gitsem ?
Korkma canımpanik yapma ilk 3 ay leke ve kanama normalmiş tedbir amaçlı gidebilirsin doktor bana şuan dişeti gibi dedi çok fircaladigin zaman kanama yapar ya orasida öyle dedi

Gozunuz aydin..Ben de cumartesi gidecegim.Bebegimi gormek icin.Insallah ben de guzel haberlerle dönerim.

Seni çok iyi anlıyorum. Aynısını geçen yaz haziran ayında yaşamıştım Benimki de 6. Haftaydı...
2 hafta ne olacak diye sürünmüştüm sonu da kanama olmuştu
biz bir de çok erken öğreniyoruz. Çoğu gebelik böyle sonlanıyormuş. Kadınlar regl oldum sanıp anlamıyorlarmış.

Doğru diyorsun da işte ilk insanin canını acıtıyor.
Ne mutlu ama sana tekrar hamile kalmissin :)

Mesajinizi okuyunca uzuldum gercekten..Ama dediginiz gibi hayirlisi boyleymis.Umarim en kisa ve en kolay sekilde atlatirsiniz bu sureci.En kisa zamanda tekrar bu heyecani saha saglikli sekilde yasarsiniz insallah..

O üzüldüm canım ama doktorlara iyiki düşükler var diyorlar Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla hepimize en kısa zamanda tekrar olur bu duyguyu hiç yaşayamayan var ben derdim düşük yapmak bile mucize insan çok üzülüyor illaki

Acıtmaz mı ben de çok acı çekmiştim.
Ben de şimdi ya kalbi durursa da farketmezsem diye korku içindeyim
Ayrıca sen de tekrar hamile kalacaksın:) buna hep inan.

Kızlar ben tüp bebeğimi aylarca taşıyıp sonra bir anda suyu bitip kaybetmiştim. Evet çok acı ama ilerleyen aylarda olan kayıp çok zor. Ondan 3 ay sonra kızıma hamile kalmıştım. Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çok zor biliyorum ama herşeyin hayırlısı.

Canım kalbini ferah tutmaya çalış nolur allahım bidahaki olicak bebegini sana bağışlasın icim gitti yazını okuyunca allahım sabır versin sanada ama unutma bak herkesin dedigi gibi hic bu duyguyu yasayamamıslar var sen bu deneyiminle en azından saglıklı oldugunu öğrenmis oldun benimde icimde kotu bi his var sanki bebegim gidicekmis gibi hissediyorum ama ona bisey olursa hamile olabildigime sevinmis olacagim hepimiz demezmiyiz hayırlısıyla sağlıklı olsun diye vardın bundada bi hayr cook cook gecmis olsun bize yine habersiz bırakma kendinede cok cok iyi bak ki yeni gelicek bebislerini etkilemesin sende kalıcı bi hasar mutsuzluk bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…