Üzüldüm.. Böyle durumlarda bir şey diyemiyorum... Ne teselli eder ki..? Tek diyebileceğim şey Allahım tez zamanda gönlüne göre sağlıklı bir bebek versin...Geçmiş olur inşllah..Teşekkür ederim kızlar.
Söz herseferinde aynı yere geliyor hayırlısı boyleymis. İlk konduramadim doktorada bir çaresi olması gerek dedim ama yoğun kanamam var umarım operasyonsuz kendiliğinden gider .
Kurtajdan korkuyorum sizde olumlu düşünün gebeliğin başından beri hep kötüyü çağırdım
İzin alsan bir kaç gün. Bana da üşüme geliyor bir anda içim titremeye başlıyor. El ayak buz kesiyor. Kat kat battaniye örtüp ısınıyorum...Kızlar geceden beri sıtma tutuyor. 10 gün önce de böyle oldum demekki enfeksiyon var dediö bişey olmadı. Dün geceden beri yine sıtma tutuyor resmen titriyorum. Okula gidip sınav yaptım bu halde bir de.
Artik malesef kasim annesi degilim artik. Yarin 7. Haftaya giricektim doktoe ustten goremedi alttan bakti kesem 39mm embriyo 0.94mm fakat kalp atisi gorunmedi gecen gittigimizdede ustten embriyo gorunmemisti kalp atisi varmis ama durmus dedi uzuldum ama daha buyudugunde basima gelse daha cok uzulurdum. Pazartesine kurtaja gidicem anestezili kurtaj yaptiricam. Insallah sizler hayirli sekilde kucaginiza alirsiniz.
Tsk ederim keşke öle olsa sağlıksız dedi kese kayıyor dedi ilaç bile versem süreci uzatıriz dinlen kendi atar vücut yada cumartesi bakarız dedi
Yarın boş günüm pazartesi de tatil çok şükür canım. Ama tir tir titriyorum resmen. Sırtıma kar yağıyor gibi.İzin alsan bir kaç gün. Bana da üşüme geliyor bir anda içim titremeye başlıyor. El ayak buz kesiyor. Kat kat battaniye örtüp ısınıyorum...
Ayy ole olucak 10la sinirli kalir kuzum umarim :) Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)))) Allahtan sigarayı bırakmışızartık saglıklı dogarlarsa dogumdan sonra vericez mecbur benim hedefim maksimum 10kg almak. Zaten dr izin vermeyecek... :)))))
Çok geçmiş olsun seni şuan çok iyi anlıyorumArtik malesef kasim annesi degilim artik. Yarin 7. Haftaya giricektim doktoe ustten goremedi alttan bakti kesem 39mm embriyo 0.94mm fakat kalp atisi gorunmedi gecen gittigimizdede ustten embriyo gorunmemisti kalp atisi varmis ama durmus dedi uzuldum ama daha buyudugunde basima gelse daha cok uzulurdum. Pazartesine kurtaja gidicem anestezili kurtaj yaptiricam. Insallah sizler hayirli sekilde kucaginiza alirsiniz.
Nuriyecim sana yazdığımı gördün mü gözünden mi kaçtıÇok geçmiş olsun seni şuan çok iyi anlıyorumbenimde bugün kesem tutunamadı 6 haftaliktim
Teselli cümleleri hiç bir işe yaramıyor çok iyi biliyorum. Allah en güzel şekilde yenisini nasip etsinArtik malesef kasim annesi degilim artik. Yarin 7. Haftaya giricektim doktoe ustten goremedi alttan bakti kesem 39mm embriyo 0.94mm fakat kalp atisi gorunmedi gecen gittigimizdede ustten embriyo gorunmemisti kalp atisi varmis ama durmus dedi uzuldum ama daha buyudugunde basima gelse daha cok uzulurdum. Pazartesine kurtaja gidicem anestezili kurtaj yaptiricam. Insallah sizler hayirli sekilde kucaginiza alirsiniz.
Şuan kanamam devam ediyor yarın tekrar gidicem konuşurum doktorla6 ay önce bende aynı süreci yaşadım kanamayla gittim kese şekli bozulmuştu. Doktorum sağolsun hemen kürtaj diyen doktorlardan değilim önce kendimiz düşürmeye çalışalım dedi. Bana dışarıda satışı yasak olan sadece hastanelerde sayıyla verdikleri bi hap verdi doktorum. O hapı kullandım ve kürtaja gerek olmadan tüm kalanlar temizlendi içimden. Doktorum bu çok güzel bir mide hapıdır aslında dedi ama yan etkisi düşüğe sebep olduğunu fark ediyorlar ve karaborsaya falan düşüyor hap, bundan dolayı dışarda satışı yasak. Yani arkadaşım doktorundan bu hapı talep et 2.ihtimal kürtaja gir derim. Bi araştır sende istersen
İnş hiç gerek olmaz. Dinlenmeye bak, ayakta geçirilecek gibi olmamıştı benim. Kanama artıyor sonra azalıyor benim on gün sürmüştü ve çok halsiz kalmıştım. Allah tekrar nasip etsin sağlıklı evlatlar versin inşŞuan kanamam devam ediyor yarın tekrar gidicem konuşurum doktorlasorarım hapi.
Şuanda benim.durumumdakiler operasyonsuz düşünmüşler zaten küçüktü kese
Yatıyorum şuanda haftasinu aile yemeği yapicaktik haber vericektik iptal edicez yemeğinde
Korkma canımpanik yapma ilk 3 ay leke ve kanama normalmiş tedbir amaçlı gidebilirsin doktor bana şuan dişeti gibi dedi çok fircaladigin zaman kanama yapar ya orasida öyle dediKarnında ag
karnında agrıyor muydu? neden oluyormus kanama?
sat a göre tam 6+0 ım. ofisde sebebsizce aglamaya başladımtekrar gittim lavobaya gittim pembe kan devam ediyor izin alıp doktora mı gitsem ?
Gozunuz aydin..Ben de cumartesi gidecegim.Bebegimi gormek icin.Insallah ben de guzel haberlerle dönerim.Benim asıl randv. 2 nisanda ama ben dayanamayıp geçen hafta salı günü başka doktora gittim keseyi bebeği kalp atisini duydu..
Bana duyurmadı ama kalp atisi var dedi.
Bu salı da yine gidip tahlillerimi yaptırdım yine gözüktü kalp atışı
Duyamazsan sıkıntı etme benim asıl doktorum 8.haftadan önce gelme demişti bana.. şansıma duyuldu ama bir çok kişi 8.haftasında duyuyor
Seni çok iyi anlıyorum. Aynısını geçen yaz haziran ayında yaşamıştımŞuan kanamam devam ediyor yarın tekrar gidicem konuşurum doktorlasorarım hapi.
Şuanda benim.durumumdakiler operasyonsuz düşünmüşler zaten küçüktü kese
Yatıyorum şuanda haftasinu aile yemeği yapicaktik haber vericektik iptal edicez yemeğinde
Doğru diyorsun da işte ilk insanin canını acıtıyor.Seni çok iyi anlıyorum. Aynısını geçen yaz haziran ayında yaşamıştımBenimki de 6. Haftaydı...
2 hafta ne olacak diye sürünmüştümsonu da kanama olmuştu
biz bir de çok erken öğreniyoruz. Çoğu gebelik böyle sonlanıyormuş. Kadınlar regl oldum sanıp anlamıyorlarmış.
Mesajinizi okuyunca uzuldum gercekten..Ama dediginiz gibi hayirlisi boyleymis.Umarim en kisa ve en kolay sekilde atlatirsiniz bu sureci.En kisa zamanda tekrar bu heyecani saha saglikli sekilde yasarsiniz insallah..Teşekkür ederim kızlar.
Söz herseferinde aynı yere geliyor hayırlısı boyleymis. İlk konduramadim doktorada bir çaresi olması gerek dedim ama yoğun kanamam var umarım operasyonsuz kendiliğinden gider .
Kurtajdan korkuyorum sizde olumlu düşünün gebeliğin başından beri hep kötüyü çağırdım
O üzüldüm canım ama doktorlara iyiki düşükler var diyorlar Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla hepimize en kısa zamanda tekrar olur bu duyguyu hiç yaşayamayan var ben derdim düşük yapmak bile mucize insan çok üzülüyor illakiDoğru diyorsun da işte ilk insanin canını acıtıyor.
Ne mutlu ama sana tekrar hamile kalmissin :)
Acıtmaz mıDoğru diyorsun da işte ilk insanin canını acıtıyor.
Ne mutlu ama sana tekrar hamile kalmissin :)
Canım kalbini ferah tutmaya çalış nolur allahım bidahaki olicak bebegini sana bağışlasın icim gitti yazını okuyunca allahım sabır versin sanada ama unutma bak herkesin dedigi gibi hic bu duyguyu yasayamamıslar var sen bu deneyiminle en azından saglıklı oldugunu öğrenmis oldun benimde icimde kotu bi his var sanki bebegim gidicekmis gibi hissediyorum ama ona bisey olursa hamile olabildigime sevinmis olacagim hepimiz demezmiyiz hayırlısıyla sağlıklı olsun diye vardın bundada bi hayr cook cook gecmis olsun bize yine habersiz bırakma kendinede cok cok iyi bak ki yeni gelicek bebislerini etkilemesin sende kalıcı bi hasar mutsuzluk bırakmasınArtik malesef kasim annesi degilim artik. Yarin 7. Haftaya giricektim doktoe ustten goremedi alttan bakti kesem 39mm embriyo 0.94mm fakat kalp atisi gorunmedi gecen gittigimizdede ustten embriyo gorunmemisti kalp atisi varmis ama durmus dedi uzuldum ama daha buyudugunde basima gelse daha cok uzulurdum. Pazartesine kurtaja gidicem anestezili kurtaj yaptiricam. Insallah sizler hayirli sekilde kucaginiza alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?