Emin ol sen de kalıcaksın. Bak bu benim 4-5 ay arayla üçüncü. Bu sefer olacak inşallah diye düşünüyorum. Ama ilkinin acısını unutamıyorum. Bir de biz aile yemeği yapmıştık herkese haber verip...Doğru diyorsun da işte ilk insanin canını acıtıyor.
Ne mutlu ama sana tekrar hamile kalmissin :)
Tek kese diyorlarEvet ya cift kese gibi... Doktor ne diyor peki genel olarak?
Çok üzüldüm,allah tekrar aynı acıyı yasatmasin.
Çok teşekkür ederim burda çok güzel arkadaşlıklar oldu ilk gebelikte böyle olmasınna uzuldim insanın içine doğuyor bence ya ben hissetmiştim nedense geçen hafta 20mm civarı kese ve hala embriyo karından görünmüyordu icime kusku düşmüştü aileme söylememiştim iyi ki de söylememişim diyorum.Ay çok üzüldüm yainşallah bir an önce yeni ve güzel bir haber verirsin bize. Acını paylaşıyoruz.
Benim kesem 4cm kendiliginden dusmesi durumunda parça olabilirmiş devlette anestezisiz yapıyormuş kötü ani olarak kalsın istemiyorum bugün yeterince hayal kırıklığına uğradım zaten ama bi kürtaj 750tl bana çok geldi napicam bilemedimÇok geçmiş olsun seni şuan çok iyi anlıyorumbenimde bugün kesem tutunamadı 6 haftaliktim
O.76 cm 7.6mm ediyor. Ee uygulamada da gün gün kç cm olduğu yazıyor ztn. Hemen altında ultrason cihazı hftyıda hesaplamış otomatik.. mesela GA 6w5g yani 6 hafta beş gün demek.
Benim hem kese hem bebek vardı fakat 6+2 de bebek gelişmemişti 15/20 gün içinde kendi düştü. Sonra da parca kalmış mı diye kontrole gitmiştim, tertemizdi. Kendi haline bırakmak bana daha mantıklı geliyor. Dr da hicbir zararının olmadıgını söylemişti kendiliğinden düşüğün. Bir gece şiddetli bir ağrı ve kusmayla düşük yaptım 7-8 gün (agrısız) sürdü kanama ve gecti.Benim kesem 4cm kendiliginden dusmesi durumunda parça olabilirmiş devlette anestezisiz yapıyormuş kötü ani olarak kalsın istemiyorum bugün yeterince hayal kırıklığına uğradım zaten ama bi kürtaj 750tl bana çok geldi napicam bilemedim
Canım progestan alıyor musun? Belki progestan ignesi yaparlar acilde... kanama devam ederse git bence.Kızlar benden az once peceteye silince pembe ve seffaf akinti bulasti karnimdada degisik hareketler oldu kesildi akintida karin hareketide sanci yok gitmelimiyim acile acilden ümidim yok ama yarın sabah randevum var eger devam etmezse bekliyeyimmi yarın sabaha kadar yoksa hemen gitmelimiyim
14cm mi?Nedir 14 cm olan?Benim ultrason kağıdında 6w2d yazıyor . Doktor bana 4 haftalık dedi. 14.0 cm yazıyor. Sat 22 şubat...Kafam karıştı
Kızlar benden az once peceteye silince pembe ve seffaf akinti bulasti karnimdada degisik hareketler oldu kesildi akintida karin hareketide sanci yok gitmelimiyim acile acilden ümidim yok ama yarın sabah randevum var eger devam etmezse bekliyeyimmi yarın sabaha kadar yoksa hemen gitmelimiyim
14cm mi?Nedir 14 cm olan?
Yok vermek icin eeken daha dur bakalim demisti doktor ama devam etmiyorCanım progestan alıyor musun? Belki progestan ignesi yaparlar acilde... kanama devam ederse git bence.
Tamam o anlik oldu sadece baska hic gelmedi ben hemen yazmistim takip ediyorum simdiDevam ederse koş acile en azindan igne yaparlar
Ay çok üzüldüm hayatım ya birden bire neden böyle oldu ya daha dün konuşmuştuk.Teşekkür ederim kızlar.
Söz herseferinde aynı yere geliyor hayırlısı boyleymis. İlk konduramadim doktorada bir çaresi olması gerek dedim ama yoğun kanamam var umarım operasyonsuz kendiliğinden gider .
Kurtajdan korkuyorum sizde olumlu düşünün gebeliğin başından beri hep kötüyü çağırdım
Canım ben tam senin anlattığın gibi oldum kesede kanama varmış doktora gittim hemn düşük engelleyici iğneye başladık sadece peçeteyle gelen açık pembe bi lekeydi ve hiç bir şekilde çok şükür devamı gelmediKızlar benden az once peceteye silince pembe ve seffaf akinti bulasti karnimdada degisik hareketler oldu kesildi akintida karin hareketide sanci yok gitmelimiyim acile acilden ümidim yok ama yarın sabah randevum var eger devam etmezse bekliyeyimmi yarın sabaha kadar yoksa hemen gitmelimiyim
Canım çok geçmiş olsun daha önce kesede bebiş görünmemişmoydi yani yada ne bileyim kanama durumların hiç olmuşmuyduArkadaşlar yeni konu açmak istemedim çok moralim bozuk şuan hastanedeyim yatış verdiler. 7 haftalık hamileyim bugün banyoda gözüm karardı düştüm beta hcg yaptılar tekrar 1000 çıktı 10 gün önce 8320ydi. Nolacak şimdi yok mu bebeğim
Teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun daha önce kesede bebiş görünmemişmoydi yani yada ne bileyim kanama durumların hiç olmuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?