ACanım çok geçmiş olsun daha önce kesede bebiş görünmemişmoydi yani yada ne bileyim kanama durumların hiç olmuşmuydu
Çok geçmiş olsun canım..1 günde bu düşüş olmaz ama..Daha önce kanama falan oldu mu?Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim çok moralim bozuk şuan hastanedeyim yatış verdiler. 7 haftalık hamileyim bugün banyoda gözüm karardı düştüm beta hcg yaptılar tekrar 1000 çıktı 10 gün önce 8320ydi. Nolacak şimdi yok mu bebeğim
Allah allah çok ilginç?Ultrasonla bakıldı mı?Kesenin durumu nasilA
Kanama hiç olmadı
Kanamada olmadı ama 24 saat yatış verdi doktor sabah bakar heralde bekliyorum. Aynen düşüş yeni değildir ama normalken niye böyle oldu acabaÇok geçmiş olsun canım..1 günde bu düşüş olmaz ama..Daha önce kanama falan oldu mu?
Tamam kese var 2 hafta sonra gel dedi başkada bir şey demediAllah allah çok ilginç?Ultrasonla bakıldı mı?Kesenin durumu nasil
Hayır şimdi şu anda bakıldı mı keseye?Tamam kese var 2 hafta sonra gel dedi başkada bir şey demedi
Yok devlet hastanesindeyim sabah gelecek doktorHayır şimdi şu anda bakıldı mı keseye?
Canım naptın gittin mi doktora korkmuşsun ondandırKarnında ag
karnında agrıyor muydu? neden oluyormus kanama?
sat a göre tam 6+0 ım. ofisde sebebsizce aglamaya başladımtekrar gittim lavobaya gittim pembe kan devam ediyor izin alıp doktora mı gitsem ?
Belki o 14 cm kese boyutunuzdur. Bilemedim. Doktorunuza güvenin. Sonuçta o gördü o söyledi boşa kafanızı karıştırmayınBenim ultrason kağıdında 6w2d yazıyor . Doktor bana 4 haftalık dedi. 14.0 cm yazıyor. Sat 22 şubat...Kafam karıştı
Ayağınızı kaldırıp yatın. Varsa progestan alın . Gidebilseniz acile iyi olur ama. Yarına kadar en azından dikkat edinKızlar benden az once peceteye silince pembe ve seffaf akinti bulasti karnimdada degisik hareketler oldu kesildi akintida karin hareketide sanci yok gitmelimiyim acile acilden ümidim yok ama yarın sabah randevum var eger devam etmezse bekliyeyimmi yarın sabaha kadar yoksa hemen gitmelimiyim
Canım o değer 10000 olmasin iyi gordunmuYok devlet hastanesindeyim sabah gelecek doktor
Evet iyi gördüm
1000den büyük yazıyor 1000 yazmıyorEvet iyi gördüm
İşte bende onu anlayamadımYalnız 10 gün önce 8000lerdeyse şu an 100000(yüzbin) lerin üzerinde olması beklenir. Nasıl ölcüm yaptılar çözemedim...?
İşte bende onu anlayamadım
İnşallah öyledirBence ölçümlerde sıkıntı var.. canınızı sıkmayın hemen. Baska bir yere gitme imkanınız varsa gidin güzelce bir kontrol etsinler
Hastanenin internet sitesinde labaratuar sonuçlar kısmı vardır ordan sonucunuza bakabilirsinizİnşallah öyledirşuan yatıyorum hiç takatim yok bacağımada dikiş attılar bi sabah olsunda gelsin doktor bakalım
Allah Allah ya... Sorabilecegin kimse yok mu orda? Sen yine içini ferah tut. Sen gebe oldugunu soylemiştin di mi acile gidince?İşte bende onu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?