2019 Kasim anneleri buraya:)

İnşallah öyledir şuan yatıyorum hiç takatim yok bacağımada dikiş attılar bi sabah olsunda gelsin doktor bakalım
Aaaa o derece mi düştünüz? Kıyamam ya siz şimdi hiç olumsuz düşünmeyin. Bence de ölçümde bir sorun var. Sabah ultrasonla bakılır bebegi de gorursunüz insallah. Şimdi hiç canınızı sıkmayın.

Amin inşallah banyoda düştüm ama bacağımın üstüne düşmediğimi hatırlıyorum düşerken kova kırılmıştı cıkmaya calışırken o battı galiba

Evet söyledim doktorumu aradılar yatış verdi düştüğüm için
Canım bak ne diycem benim degerim 10000 cıktı 3 gün sonra doktora gittim kese göründü dediki lana bakalım düzenli artmışmı kanı ver git dedi ara konusuruz gerri gelme dedi tamam dedim sonra aradım evden asistan baktı donuca bilgisayardan dediki 10000 ama işeret koymuşlar yanı dedi 10 binden yüksek oldugunu gösteriyor canım için rahat olsun dedi nasıl olur 3 gün önce 10 bindi dedim evet canım dur yeniden koysunlar kanı bize tam sayı lazım 2 saat sonra ara dedi 2 saat sonra aradım 3 günde 44.000olmus çok şükür doktor iyi dedi yani bence o sayı daha yüksek 1000 den fazla olarak eklenmiştir içini ferah tut

Ah inşallah öyle olur bekliyorum

Benim iki gebeliğimde tsh hızla yükseliyordu. Hemen bir endokrin uzmanına gidin cok acil. İlac verecek sorun kalmayacak. Ama erken mudahale edilmesi gerekiyor.

merhaba ben hep Euthyrox 12.5 kullanıyordum tsh değerim 2.5-3 arasında seyrediyordu. t3 ve t4 değerim normaldi. şuan 33 haftalık hamileyim t3 t4 değerim normal ama tsh değerim 3.73 çıkmış. doktoruma henüz ulaşamadım panik oldum biraz. bi sorun olur mu?

Siz zaten 33. Haftaya gelmişsiniz ve hep kontrol edilmiş. Artık bebek kendi troit hormonunu üretiyor. Dozunuz ayarlanır ve tekrar düzelir endişe etmeyin.

ben de sali gunu tahlil verdim 3.21 yazıyor düşük mü ki

Siz zaten 33. Haftaya gelmişsiniz ve hep kontrol edilmiş. Artık bebek kendi troit hormonunu üretiyor. Dozunuz ayarlanır ve tekrar düzelir endişe etmeyin.

8 ay kontrol ettik ettik normaldi de son anda bi problem çıkmasına tsh değerimde üzüldüm açıkcası. teşekkür ederim

Benimde 3.21 doktor ilaç verdi. Gebeliktr 2.5 altında olması isteniyor. Öyle korkulcak bi yükseklik değil ama ilaç kullanıcaz düşene kadar.

Tahlillerin yanında yeşil tık olunca birde referans ağırlığına göre iyi gözükünce önemsemedim..
Şimdi gördüm yorumda görünce baktım Allah bilir diğerleri nasıl çok sağol
Muhtemelen salı günü bana da doktor verir o zaman

Zaten yetişkin düzeyine göre tsh ımızda sıkıntı yok,hamileliğe özel bir referans olarak 2.5 en yüksek kabul ediyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…