Evet referans aralığında olduğu için dikkat çekmiyor. Dahiliye veya endokrine gitmek gerekiyor. Bebeğin zeka gelişiminde çok etkili. Zaten ciddi bir yükseklik yok.Tahlillerin yanında yeşil tık olunca birde referans ağırlığına göre iyi gözükünce önemsemedim..
Şimdi gördüm yorumda görünce baktım Allah bilir diğerleri nasıl çok sağol
Muhtemelen salı günü bana da doktor verir o zaman
Diğer tahlil değerlerinde böyle bir durum yok bildiğim kadarıyla. Sınırlar içindeyse tamamdır yaniTahlillerin yanında yeşil tık olunca birde referans ağırlığına göre iyi gözükünce önemsemedim..
Şimdi gördüm yorumda görünce baktım Allah bilir diğerleri nasıl çok sağol
Muhtemelen salı günü bana da doktor verir o zaman
Evet referans aralığında olduğu için dikkat çekmiyor. Dahiliye veya endokrine gitmek gerekiyor. Bebeğin zeka gelişiminde çok etkili. Zaten ciddi bir yükseklik yok.
Diğer tahlil değerlerinde böyle bir durum yok bildiğim kadarıyla. Sınırlar içindeyse tamamdır yani
Tam sınırda yine kontrol ettirirsiniz. Yükselmediyse belki de düşer sorun olmazYa kızlar bnm de 2.70 cıkmış ama doktorum ilaç falan vermedi gebelikten once düşüktü bnm tsh
Belki o 14 cm kese boyutunuzdur. Bilemedim. Doktorunuza güvenin. Sonuçta o gördü o söyledi boşa kafanızı karıştırmayın
Ayyyynılarını yaşıyorum birebirKızlar bugün burun tıkanıklığım cok abarttı hiç uyuyamadım.
Mevsim geçişine bağlıyordum ama bir çoğumuzda varsa hamilelikten o zaman.
Sabah yataktan kalkınca hapşırmaya başlıyorum şürekli.. o da kasıklarıma ağrı yapıyor öyle sert hapşırma sonra geçiyor tıkanıklık bir de afedersiniz bugün kanda geldi burnundan
Resmen ağzım açık uyumaya çalıştım
Çözüm bulursanız bana da söyleyin
Sanmıyorum ilk 3 ay 2.5 altında olmalı sonra 4 diye biliyorum. 3.73 buyuk bir deger degil zaten 8 10a cıkanlar var.... Endişe etmeyin dr ulaşınca ilaç dozunu ayarlar belkimerhaba ben hep Euthyrox 12.5 kullanıyordum tsh değerim 2.5-3 arasında seyrediyordu. t3 ve t4 değerim normaldi. şuan 33 haftalık hamileyim t3 t4 değerim normal ama tsh değerim 3.73 çıkmış. doktoruma henüz ulaşamadım panik oldum biraz. bi sorun olur mu?
Düzenli takip eder muhtemelen. 1 hafta sonra bir daha ölctürseniz...Ya kızlar bnm de 2.70 cıkmış ama doktorum ilaç falan vermedi gebelikten once düşüktü bnm tsh
Canım naptın? Dr geldi mi? Her sey yolunda mı?Evet söyledim doktorumu aradılar yatış verdi düştüğüm için
Doktor geldide bir şeye bakmadı ya öğle arası ultrasona alacakmış değer düşmüş dedim neye göre diyorsun dedi 1000 değil o binden yüksek 100000de olabilir dedi inşallah normaldir her şeyCanım naptın? Dr geldi mi? Her sey yolunda mı?
Bnm olctüreli 2 hafta oldu doktorum değerlerin iyi demisti ben de bakmamıştımDüzenli takip eder muhtemelen. 1 hafta sonra bir daha ölctürseniz...
Ya canım bnce o hastaneden cik özele git ne kdr sacma ya belkilerle konuşuyor doktor sonucta sen gebesin ve stres altinda birakiliyorsun. Yani bu kadar ağırdan alarak belirsiz davranılması hic hoş değil.Doktor geldide bir şeye bakmadı ya öğle arası ultrasona alacakmış değer düşmüş dedim neye göre diyorsun dedi 1000 değil o binden yüksek 100000de olabilir dedi inşallah normaldir her şey24 saati dolduracakmışım akşama kadar burdqyım galiba
canım ben özelde en son test yaptırdığımda 1478 di. daha sonra gebeliği sağlık ocağına bildirmek için tekrar test yapıldı ve orda >1000 yazıyordu. seninle aynı tedirginliği bende yaşadım. ebe hemşireme sordum hemen. hiç korkma zaten 1000 den büyük sağlıklı bir gebeliğin var dedi. bazı hastanelerde net ölçüm yaazmıyorlar.Doktor geldide bir şeye bakmadı ya öğle arası ultrasona alacakmış değer düşmüş dedim neye göre diyorsun dedi 1000 değil o binden yüksek 100000de olabilir dedi inşallah normaldir her şey24 saati dolduracakmışım akşama kadar burdqyım galiba
Hah iyi bari dr telaş yapmadıysa bir sorun yoktur kuvvetle muhtemel. Cok az kaldı 1-2 saat içinde bebişin saglıgını ögreniceksin. Güzel düşün. Ordasın diye kendini üzme bunaltma bebegi germe. Dinlenmene bak, elini karnına koy konuş onunla. Güzel haber bekliyoruz, dualarımız seninle.Doktor geldide bir şeye bakmadı ya öğle arası ultrasona alacakmış değer düşmüş dedim neye göre diyorsun dedi 1000 değil o binden yüksek 100000de olabilir dedi inşallah normaldir her şey24 saati dolduracakmışım akşama kadar burdqyım galiba
Benim arttıgı için ilk 12 hafta 2 haftada 1 saglık ocagında ölcüm yaptıracagım. Sonra ayda 1 takip edilir. Ama ilk haftalar bebek tiroid üretemedigi için eksik olması sorun yaratır diye endişe ediyorum.Bnm olctüreli 2 hafta oldu doktorum değerlerin iyi demisti ben de bakmamıştım
Bence siz yine de ölçtürün, yükselir falan nolur nolmaz..Bnm olctüreli 2 hafta oldu doktorum değerlerin iyi demisti ben de bakmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?