2019 Kasim anneleri buraya:)

Evet referans aralığında olduğu için dikkat çekmiyor. Dahiliye veya endokrine gitmek gerekiyor. Bebeğin zeka gelişiminde çok etkili. Zaten ciddi bir yükseklik yok.

Diğer tahlil değerlerinde böyle bir durum yok bildiğim kadarıyla. Sınırlar içindeyse tamamdır yani

Ya kızlar bnm de 2.70 cıkmış ama doktorum ilaç falan vermedi gebelikten once düşüktü bnm tsh

Kızlar bugün burun tıkanıklığım cok abarttı hiç uyuyamadım.
Mevsim geçişine bağlıyordum ama bir çoğumuzda varsa hamilelikten o zaman.
Sabah yataktan kalkınca hapşırmaya başlıyorum şürekli.. o da kasıklarıma ağrı yapıyor öyle sert hapşırma sonra geçiyor tıkanıklık bir de afedersiniz bugün kanda geldi burnundan
Resmen ağzım açık uyumaya çalıştım
Çözüm bulursanız bana da söyleyin

Ayyyynılarını yaşıyorum birebir

Sanmıyorum ilk 3 ay 2.5 altında olmalı sonra 4 diye biliyorum. 3.73 buyuk bir deger degil zaten 8 10a cıkanlar var.... Endişe etmeyin dr ulaşınca ilaç dozunu ayarlar belki

Canım naptın? Dr geldi mi? Her sey yolunda mı?
Doktor geldide bir şeye bakmadı ya öğle arası ultrasona alacakmış değer düşmüş dedim neye göre diyorsun dedi 1000 değil o binden yüksek 100000de olabilir dedi inşallah normaldir her şey 24 saati dolduracakmışım akşama kadar burdqyım galiba

Ya canım bnce o hastaneden cik özele git ne kdr sacma ya belkilerle konuşuyor doktor sonucta sen gebesin ve stres altinda birakiliyorsun. Yani bu kadar ağırdan alarak belirsiz davranılması hic hoş değil.

canım ben özelde en son test yaptırdığımda 1478 di. daha sonra gebeliği sağlık ocağına bildirmek için tekrar test yapıldı ve orda >1000 yazıyordu. seninle aynı tedirginliği bende yaşadım. ebe hemşireme sordum hemen. hiç korkma zaten 1000 den büyük sağlıklı bir gebeliğin var dedi. bazı hastanelerde net ölçüm yaazmıyorlar.

Hah iyi bari dr telaş yapmadıysa bir sorun yoktur kuvvetle muhtemel. Cok az kaldı 1-2 saat içinde bebişin saglıgını ögreniceksin. Güzel düşün. Ordasın diye kendini üzme bunaltma bebegi germe. Dinlenmene bak, elini karnına koy konuş onunla. Güzel haber bekliyoruz, dualarımız seninle.

Bnm olctüreli 2 hafta oldu doktorum değerlerin iyi demisti ben de bakmamıştım
Benim arttıgı için ilk 12 hafta 2 haftada 1 saglık ocagında ölcüm yaptıracagım. Sonra ayda 1 takip edilir. Ama ilk haftalar bebek tiroid üretemedigi için eksik olması sorun yaratır diye endişe ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…