2019 Kasim anneleri buraya:)

Baktı keseye kanama falan yok normal dedi :) bebek yine gözükmüyor ama haftayaki randevuna kadar hiç kalkma haftaya bakalım tekrar dedi 24 saat dolunca eve gönderecekmiş

Bende kasım annesi olacağım kızlar bişi diyeceğim bende 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bende lekelenme olmadı :/ normal dimi yani okudumda herkes oldu demiş. bende olmadı ya da olacak mı :/

Bende kasım annesi olacağım kızlar bişi diyeceğim bende 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bende lekelenme olmadı :/ normal dimi yani okudumda herkes oldu demiş. bende olmadı ya da olacak mı :/
Bende de olmadı,merak etme.Olmaması değil olması korkutuyor anne adaylarını.

Baktı keseye kanama falan yok normal dedi :) bebek yine gözükmüyor ama haftayaki randevuna kadar hiç kalkma haftaya bakalım tekrar dedi 24 saat dolunca eve gönderecekmiş
Onunla gelmiş geçmiş canım,inslalh haftaya kalp atışlarını diyar rahatlarsın

Kızlar bugun kan degerlerime baktik yine artmamis doktor hemen yatis verdi kürtaj yapıcaz icini temizlicez sebebini ogrenmis olucaz bu saglikli kese degil dedi neye ugradigimi sasirdim biraz bekliyelim dedim anneye zarar verme rizki cokbu durumda dedi yattim bekliyorum hastanede kurtaj olucam

bende aynısını yaşıyorum =( burnum çok tıkalı

Bendede hiç olmadı canım zaten sağlıklı olan olmaması,yerleşme lekelenmeleri dışında tabi.
Bende merak edıp sordum doktorum kese etrafında kanama yok o yüzden kanama,yada lekelemem olmadi dedi
Inşallah hep öyle devam eder

Allah yardimcin olsun canim,tez vakitte sağlıklı bir gebelikle evladını kucaklasın inşalalh
Çok çok üzgünüm...

inşallah iyi o zaman bari canım =) benimde haftaya randevum var bakalım kalp atışlarını duyacağım inşallah

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim tez vakitte sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.

Ayy canım yaa üzüldüm ne oldu bu kasım anneleri aksilikler üst üstte canım hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim bir hafta gecikmişti reglim bugün ancak test yaptım acele davranmak istemedim doktora bir iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ikinci bebeğim olacak inşallah ilkinde çok heyecanlıydım çok paniktim hemen doktora gitmiştim falan bu sefer daha sakinim burda nisan 2016 annelerini sürekli takip ediyodum artık orda çok yazan yok ama özelden hâlâ konuştuğum çok kaliteli arkadaşlarım var bu grubada bakmaya çalışacağım eskisi gibi tüm mesajları takip edemem muhtemelen memurum bu arada bi yandan korkularım var inşallah altından kalkabilirim

Allah yardımcın olsun canım =( Sen sağlıklı ol önemli olan bu şu an. Sonrasında ise inşallah yine bebeğin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…