- 29 Mart 2019
- 25
- 18
- 3
Baktı keseye kanama falan yok normal dedi :) bebek yine gözükmüyor ama haftayaki randevuna kadar hiç kalkma haftaya bakalım tekrar dedi 24 saat dolunca eve gönderecekmişHah iyi bari dr telaş yapmadıysa bir sorun yoktur kuvvetle muhtemel. Cok az kaldı 1-2 saat içinde bebişin saglıgını ögreniceksin. Güzel düşün. Ordasın diye kendini üzme bunaltma bebegi germe. Dinlenmene bak, elini karnına koy konuş onunla. Güzel haber bekliyoruz, dualarımız seninle.
Ay ck sukurrr cok sevindimm cok gecms olsnnBaktı keseye kanama falan yok normal dedi :) bebek yine gözükmüyor ama haftayaki randevuna kadar hiç kalkma haftaya bakalım tekrar dedi 24 saat dolunca eve gönderecekmiş
Teşekkür ederimAy ck sukurrr cok sevindimm cok gecms olsnn
Bende de olmadı,merak etme.Olmaması değil olması korkutuyor anne adaylarını.Bende kasım annesi olacağım kızlar bişi diyeceğim bende 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bende lekelenme olmadı :/ normal dimi yani okudumda herkes oldu demiş. bende olmadı ya da olacak mı :/
Onunla gelmiş geçmiş canım,inslalh haftaya kalp atışlarını diyar rahatlarsınBaktı keseye kanama falan yok normal dedi :) bebek yine gözükmüyor ama haftayaki randevuna kadar hiç kalkma haftaya bakalım tekrar dedi 24 saat dolunca eve gönderecekmiş
Bende de olmadı,merak etme.Olmaması değil olması korkutuyor anne adaylarını.
Aman olmasin bosver Allah o korkuyu endiseyi yasatmasin. Ben yasadim hic hos degil :))Bende kasım annesi olacağım kızlar bişi diyeceğim bende 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bende lekelenme olmadı :/ normal dimi yani okudumda herkes oldu demiş. bende olmadı ya da olacak mı :/
Aman olmasin bosver Allah o korkuyu endiseyi yasatmasin. Ben yasadim hic hos degil :))
Kızlar bugün burun tıkanıklığım cok abarttı hiç uyuyamadım.
Mevsim geçişine bağlıyordum ama bir çoğumuzda varsa hamilelikten o zaman.
Sabah yataktan kalkınca hapşırmaya başlıyorum şürekli.. o da kasıklarıma ağrı yapıyor öyle sert hapşırma sonra geçiyor tıkanıklık bir de afedersiniz bugün kanda geldi burnundan
Resmen ağzım açık uyumaya çalıştım
Çözüm bulursanız bana da söyleyin
Bendede hiç olmadı canım zaten sağlıklı olan olmaması,yerleşme lekelenmeleri dışında tabi.Bende kasım annesi olacağım kızlar bişi diyeceğim bende 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bende lekelenme olmadı :/ normal dimi yani okudumda herkes oldu demiş. bende olmadı ya da olacak mı :/
Ayyyynılarını yaşıyorum birebir
bende aynısını yaşıyorum =( burnum çok tıkalı
Allah yardimcin olsun canim,tez vakitte sağlıklı bir gebelikle evladını kucaklasın inşalalhKızlar bugun kan degerlerime baktik yine artmamis doktor hemen yatis verdi kürtaj yapıcaz icini temizlicez sebebini ogrenmis olucaz bu saglikli kese degil dedi neye ugradigimi sasirdim biraz bekliyelim dedim anneye zarar verme rizki cokbu durumda dedi yattim bekliyorum hastanede kurtaj olucam
Bendede hiç olmadı canım zaten sağlıklı olan olmaması,yerleşme lekelenmeleri dışında tabi.
Bende merak edıp sordum doktorum kese etrafında kanama yok o yüzden kanama,yada lekelemem olmadi dedi
Inşallah hep öyle devam eder
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim tez vakitte sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.Kızlar bugun kan degerlerime baktik yine artmamis doktor hemen yatis verdi kürtaj yapıcaz icini temizlicez sebebini ogrenmis olucaz bu saglikli kese degil dedi neye ugradigimi sasirdim biraz bekliyelim dedim anneye zarar verme rizki cokbu durumda dedi yattim bekliyorum hastanede kurtaj olucam
Ayy canım yaa üzüldüm ne oldu bu kasım anneleri aksilikler üst üstte canım hakkında hayırlısı olsunKızlar bugun kan degerlerime baktik yine artmamis doktor hemen yatis verdi kürtaj yapıcaz icini temizlicez sebebini ogrenmis olucaz bu saglikli kese degil dedi neye ugradigimi sasirdim biraz bekliyelim dedim anneye zarar verme rizki cokbu durumda dedi yattim bekliyorum hastanede kurtaj olucam
Kızlar bugun kan degerlerime baktik yine artmamis doktor hemen yatis verdi kürtaj yapıcaz icini temizlicez sebebini ogrenmis olucaz bu saglikli kese degil dedi neye ugradigimi sasirdim biraz bekliyelim dedim anneye zarar verme rizki cokbu durumda dedi yattim bekliyorum hastanede kurtaj olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?