Kızlar şimdi saglık ocagına gittim doktorumuz gebelik kan tahlilleri yapıldımı dedi hayır dedim 3 tüp kan aldırdı gebelikte yapılması bakılması gereken tahlillermiş bakalım ne cıkacak salı günüde doktora gidecegim inşallahhhh kalp atısını duyarımcok tedirginim
Doktora sonucu gösteririm tekrar isterse gerek görürse özel hastane zaten birde o baktırır ben saglık ocagına kan vitamin durumum için gitmiştim düşükmü diye çok halsizim ama doktor bundan bahsetti aldıSaglik ocaklari hepsini tam yapmiyor hastanede de yaptir bence
yaa bide o var çok korkuyorum iğneden bayılıveriyorum ben direk hastanede veririm herşeye baksınlar sağlık ocağınada gösteririm onu aç mı gitmek lazım tokmu kan içinKızlar şimdi saglık ocagına gittim doktorumuz gebelik kan tahlilleri yapıldımı dedi hayır dedim 3 tüp kan aldırdı gebelikte yapılması bakılması gereken tahlillermiş bakalım ne cıkacak salı günüde doktora gidecegim inşallahhhh kalp atısını duyarımcok tedirginim
Evet kuzum doktorunun istemesi gerekirdi,kan tahlilleri ve idrar kültür testi çok önemli.Kızlar şimdi saglık ocagına gittim doktorumuz gebelik kan tahlilleri yapıldımı dedi hayır dedim 3 tüp kan aldırdı gebelikte yapılması bakılması gereken tahlillermiş bakalım ne cıkacak salı günüde doktora gidecegim inşallahhhh kalp atısını duyarımcok tedirginim
Aynennnn... Her sabah uyanınca ve her akşam yatınca illa ki hapşıryorım ama defalarca.... Diyorum fırtlatcam şimdi çocuğu.... O kadar hapşıryorım ki... Demek ki hamişlikle ilgisi varmışKızlar bugün burun tıkanıklığım cok abarttı hiç uyuyamadım.
Mevsim geçişine bağlıyordum ama bir çoğumuzda varsa hamilelikten o zaman.
Sabah yataktan kalkınca hapşırmaya başlıyorum şürekli.. o da kasıklarıma ağrı yapıyor öyle sert hapşırma sonra geçiyor tıkanıklık bir de afedersiniz bugün kanda geldi burnundan
Resmen ağzım açık uyumaya çalıştım
Çözüm bulursanız bana da söyleyin
Mide bulantıma iyi geldiğinde ağzıma atıp duruyorum ara ara iyi bari bunu okuduğuma sevindimKızlar ben bir yandan beslenmeme dikkat etmeye calısıyorum. Şu sayfayı okudum, sizlerle paylaşayım mutlaka zeytin yiyoruz
Hamilelikte zeytin faydalı mı, zeytinin zararı var mı?
Hastalık Tedavisi, sağlık, bitkiler, bebek, çocuk, yetişkinler kilo, zayıflama, hastalık ve tedaviler konusunda bilgiler vermektedir.www.hastaliktedavisi.net
Bende 2016 nisan annesiyim berdinc ismini anımsargibiyim ben nickimi değiştirdim sebnemmn idi belki hatırlarsın. Hatta gebe eğitimindeki bilgilerimi gelip size yazıyorul diye grubun fahri ebesine çıkmıştı adımArkadaşlar merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim bir hafta gecikmişti reglim bugün ancak test yaptım acele davranmak istemedim doktora bir iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorumikinci bebeğim olacak inşallah ilkinde çok heyecanlıydım çok paniktim hemen doktora gitmiştim falan bu sefer daha sakinim burda nisan 2016 annelerini sürekli takip ediyodum artık orda çok yazan yok ama özelden hâlâ konuştuğum çok kaliteli arkadaşlarım var bu grubada bakmaya çalışacağım eskisi gibi tüm mesajları takip edemem muhtemelen memurum bu arada bi yandan korkularım var inşallah altından kalkabilirim
Aynennnn... Her sabah uyanınca ve her akşam yatınca illa ki hapşıryorım ama defalarca.... Diyorum fırtlatcam şimdi çocuğu.... O kadar hapşıryorım ki... Demek ki hamişlikle ilgisi varmış
Doktora sonucu gösteririm tekrar isterse gerek görürse özel hastane zaten birde o baktırır ben saglık ocagına kan vitamin durumum için gitmiştim düşükmü diye çok halsizim ama doktor bundan bahsetti aldı
Ben kan degerlerim için hep aç gidersim aç gittim canım aç git sendeyaa bide o var çok korkuyorum iğneden bayılıveriyorum ben direk hastanede veririm herşeye baksınlar sağlık ocağınada gösteririm onu aç mı gitmek lazım tokmu kan için
Sadece kan verdim idrar istemedi canım doktorda kalp atısını duyupmu isteyecekti acaba bilmiyorum kiEvet kuzum doktorunun istemesi gerekirdi,kan tahlilleri ve idrar kültür testi çok önemli.
Bende idrar yolları enfeksiyonu çıktı,bakalım yarin doktor ne diyecek
Sadece kan mı verdin canım 3 tüp kan alındı bendenBen de ozele gidiyorum ama doktorum boşuna bir sürü para verme buraya dedi istedigi tahlilleri bi kagida yazdi elime verdi. Bunu saglik ocagina gotur bu testleri orda ücretsiz yapılıyor dedi. Saglik ocagi hatta doktorun istediginden bile detayli yapmis testleri. Hem para vermemis oldum hem de guzelce her seye baktirmis oldum kizlar. Aklinizda bulunsun
Ayy aynı seyler bendede oldu hapşurma karnımı tutuyordum korkuyordum düşecek sanki elimle tutacamAynennnn... Her sabah uyanınca ve her akşam yatınca illa ki hapşıryorım ama defalarca.... Diyorum fırtlatcam şimdi çocuğu.... O kadar hapşıryorım ki... Demek ki hamişlikle ilgisi varmış
Evet canım aklımda yoktu saglık ocagındaki doktorumuz dedi tahlillerin yapıldımı hayır dedim 3tüp kan aldırdı hepsi içinde olcakmıs salı günü kalp atısı için giderken götürürüm kalp atısını görsem rahatlıcam inşallah hayırlısıyla canımBende özele gidiyorum tahlillerimi devlette yaptırıyorum öyle yaparsin sende.. boş yere özele para vermemiş olursun
ElbetteAynen bende korkuyorum hapsırdıktan sonraÇok zor ya gece hiç uyuyamadim bir çözüm bulabilirseniz bizede haber verirsiniz
Sadece kan verdim idrar istemedi canım doktorda kalp atısını duyupmu isteyecekti acaba bilmiyorum ki
Hah iyi bari, oh gecmiş olsun, yalnız sen kacıncı haftadasın? Bir de özele mi gitsen acaba? Üstten mi baktı?Baktı keseye kanama falan yok normal dedi :) bebek yine gözükmüyor ama haftayaki randevuna kadar hiç kalkma haftaya bakalım tekrar dedi 24 saat dolunca eve gönderecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?