2019 Kasim anneleri buraya:)

Limon için sevindim süt için benim dr inek sütü dedi. Paket almıyoruz dedi. Ama ben kendi yaptıgım yogurdu yiyemedim. Midem almadı... bence vücut biliyor sanki ne yemeli ne yememeli.

Benimki de limon, nar, greyfurt bunlari yemekte sakinca olmadigini bazi doktorlarin isin fantazisine girdiğini ve abarttigini soyledi:)

Grip gibiyim ama değilim... Çıldırıciiiiiimmm.. Hapşu hapşu iki öhö öhö... Ostrojen hormonu yapıyormuş bunu... Vay arkadaş.. Hamilelikte artınca burundaki kılcal damarlar genişliyormuş bla bla blaaaaa.... Geçti mi sizin hapşırıklar

Çok teşekkür edrim canım
seninkinede az kalmış salı günü müjdeli haberlerle geleceksin inşallah
yaza bomba gibi gireceğiz bu moralle
Insallah cnm.bnmm yaa o kdr heyecanliyimki anlatamam..ne umutlarla gittigim tup bebek merkezine bu kez bebegim icin gidecegim ne kdr degisik duygular..cok cok sukur Rabbime..bu yaz daha guzel olucak bizim icin Allahin izniyle :))

Limon için sevindim süt için benim dr inek sütü dedi. Paket almıyoruz dedi. Ama ben kendi yaptıgım yogurdu yiyemedim. Midem almadı... bence vücut biliyor sanki ne yemeli ne yememeli.
Allah allah kime inanacağız biz şimdi
Kafam karıştı ama ben şimdilik günlük sütlerden içeyim,yada bir kaç doktor görüşü daha alayım

Artarsa acile gidicem ama düşüyosa yapabilecekleri bir şey yok ki çok korkuyorum... hiç yoktu kanamam. Nerden cıktı simdi! Ne şanssızım ben ya...
Dur bir bakalım... Hemen karaları bağlama. Hemen gitsene doktora.. Belki normaldir.. Bekleme bence.. İyi şeyşer duyacaksın bence... Hadi..

Artarsa acile gidicem ama düşüyosa yapabilecekleri bir şey yok ki çok korkuyorum... hiç yoktu kanamam. Nerden cıktı simdi! Ne şanssızım ben ya...
Hayır hayir hemen kötüyü düşünme çağırma canım,belki ters bir hareket yaptın belki kesede ufak bir kanama var.
Acile git için rahat olsun canım,bol bol dua et ne olur

Artarsa gidicem kızlar. 3-4 damla oldu şimdi yok. Kontrol edip duruyorum.
Dua edin lütfen
Dualarımız seninle... Bence bir şey yok... Hiç içimden öyle bişe geçmiyo... İyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…