Limon için sevindimBu arada limon zararlı değil tam tersi yararlı dedi doktorum istediğim kadar tüketebilirmişim.
Ama taze inek sütüne hayır dedi pastörize süt olacakmış,yoğurtuda yapacaksan hazır sütten yap dedi
Sizde doktorlarıniza danışın arkadaşlar,bakalım çoğunluk ne diyecek ona gore ilerlemeyelim
Benimki de limon, nar, greyfurt bunlari yemekte sakinca olmadigini bazi doktorlarin isin fantazisine girdiğini ve abarttigini soyledi:)Bu arada limon zararlı değil tam tersi yararlı dedi doktorum istediğim kadar tüketebilirmişim.
Ama taze inek sütüne hayır dedi pastörize süt olacakmış,yoğurtuda yapacaksan hazır sütten yap dedi
Sizde doktorlarıniza danışın arkadaşlar,bakalım çoğunluk ne diyecek ona gore ilerlemeyelim
Insallah cnm.bnmm yaa o kdr heyecanliyimki anlatamam..ne umutlarla gittigim tup bebek merkezine bu kez bebegim icin gidecegim ne kdr degisik duygular..cok cok sukur Rabbime..bu yaz daha guzel olucak bizim icin Allahin izniyle :))Çok teşekkür edrim canım
seninkinede az kalmış salı günü müjdeli haberlerle geleceksin inşallah
yaza bomba gibi gireceğiz bu moralle
Allah allah kime inanacağız biz şimdiLimon için sevindimsüt için benim dr inek sütü dedi. Paket almıyoruz dedi. Ama ben kendi yaptıgım yogurdu yiyemedim. Midem almadı... bence vücut biliyor sanki ne yemeli ne yememeli.
Cnm ne kdr kanaman gittinmi dr.aKızlar kanamam var((
Hayir olsun cnmKızlar yaa konuşmaya ihtiyacım var
Kızlar kanamam var((
2-3 damla geldi. PembeCnm ne kdr kanaman gittinmi dr.a
Kuzum devam ederse mi gidiceksin rahat etmiceksen bi acile git istersen2-3 damla geldi. Pembe( yok gitmedim...
Artarsa acile gidicem ama düşüyosa yapabilecekleri bir şey yok kiKuzum devam ederse mi gidiceksin rahat etmiceksen bi acile git istersendevami gelmesin insallah
Dur bir bakalım... Hemen karaları bağlama. Hemen gitsene doktora.. Belki normaldir.. Bekleme bence.. İyi şeyşer duyacaksın bence... Hadi..Artarsa acile gidicem ama düşüyosa yapabilecekleri bir şey yok kiçok korkuyorum... hiç yoktu kanamam. Nerden cıktı simdi! Ne şanssızım ben ya...
Dur kuzum panik yapma gelmez insallah devami..Artarsa acile gidicem ama düşüyosa yapabilecekleri bir şey yok kiçok korkuyorum... hiç yoktu kanamam. Nerden cıktı simdi! Ne şanssızım ben ya...
Hayır hayir hemen kötüyü düşünme çağırma canım,belki ters bir hareket yaptın belki kesede ufak bir kanama var.Artarsa acile gidicem ama düşüyosa yapabilecekleri bir şey yok kiçok korkuyorum... hiç yoktu kanamam. Nerden cıktı simdi! Ne şanssızım ben ya...
Dualarımız seninle... Bence bir şey yok... Hiç içimden öyle bişe geçmiyo... İyi düşünelim iyi olsunArtarsa gidicem kızlar. 3-4 damla oldu şimdi yok. Kontrol edip duruyorum.
Dua edin lütfen
aminnnnn canım aminDualarımız seninle... Bence bir şey yok... Hiç içimden öyle bişe geçmiyo... İyi düşünelim iyi olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?