Kızlar bir şey sorcam kaç gündür göbek deliğim acıyor sanki çekiliyor kızım baya hareketli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Ondan mı ağrıyordur bunun içinde hasteneye gitmek istemiyorum
Bana de geçen hafta salı hiç açıklık yok dedi inşallah bu hafta salı gittiğimde en azından açılmam çıkar. 1 cm 1 cm'dir tebrikler yine de.Şu sancıları baya merak ediyorum kasılma ve adet sancısı bi arada hiç gelmedi artık sabırsızlanıyorum resmen...
Birsey olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etsin dersen görün doktora çok sarsıldın mı kastıysan kendini ondan ağrıyordu r korkma inş Birsry yoktur içerisi o kadar sağlam ki
Canim bir sey oldu mu diye sitrese girdiysen agri olmustur.Ben de daha 5 haftalik falan hamileydim.Hastaneye giderken kaza yaptim.Karnimi carpmadigim halde o gun agrim olmustu.Korkudan..
Acile gittim geldim bu akşam..Durup duruken dilimin sağ tarafı top gibi şişti.Korktum bende noluyoruz dedim.Dr.yediğin bişey dokunmuş olabilir yada fark etmeden ısırmış olabilirsin dedi.Gitmişken ultrasona girdim,nst ye girdim tabii yine sancı yok.Alttan muayene etti gene,açıklık hâlâ 3 cm..Alttan baka baka 10 cm'e kadar açacaklar zaten bu gidişle :) Salı günü tekrar gel dedi.
Selam kızlar
Ben de kasım sonu veya Aralık başı annesi olacağım inş
Size bir soru internetten alt açma minderi alıp memnun olan var mı kalınlığından ? Link atarsanız çok sevinirim
Selam kızlar
Ben de kasım sonu veya Aralık başı annesi olacağım inş
Size bir soru internetten alt açma minderi alıp memnun olan var mı kalınlığından ? Link atarsanız çok sevinirim
Kızlar bir şey sorcam kaç gündür göbek deliğim acıyor sanki çekiliyor kızım baya hareketli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Ondan mı ağrıyordur bunun içinde hasteneye gitmek istemiyorum
Benim haftalardır ağrıyor dediğin şekilde ben de başlarda korkmuştum ama doktor bebek hareketinden ve esnemeden dolayı demişti orası daha hassas bi deri olduğu için canım bilgin olsun yine de sen bilirsin dayanılmayacak gibiyse...
Hadi ya ben de artık bi yere toplansın karnım sertleşsin istiyorum hiç sertleşmiyor gibi geliyor sadece aşırı adet ağrısı saplanıyor arada gaz sancısı gibi karışık bir ağrı ama karnım sertleşmeyince umursamamaya çalışıyorum.
Benim haftalardır ağrıyor dediğin şekilde ben de başlarda korkmuştum ama doktor bebek hareketinden ve esnemeden dolayı demişti orası daha hassas bi deri olduğu için canım bilgin olsun yine de sen bilirsin dayanılmayacak gibiyse...
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Dayanıyorum bir şekilde herzaman olmuyor ama işte bazen bir ağrı oluyor. Hareketten o zaman doğrudur kızım baya bir hareketli dediğim gibi