2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar iyi geceler Bayadır girmedim doğum yapan arkadaşların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza bende gün gttim hastaneye 1.5 cm açılmam var bebeğimde 2800 kg. Bakalım dr bekle heran gelebilir dedi. Gelsin artık çünkü bugün kendini topluyor bir yere artık canım yanıyor kasıklarım da ağrı oluyor kısacası artık resmen çıksın istiyorum

Cnm düzenliyse doğum sancısıdır zaten önce çok şiddetli olmuyor daha sonra şiddetleniyor zamanını takip et
Canim duzenli degil cok duzensiz ve şu an hicbir sey yok..Yanlis alarm:)))Hafif hafif oluyor ama duzenli degil malesef.Siddeti de artmiyor..

Canim duzenli degil cok duzensiz ve şu an hicbir sey yok..Yanlis alarm:)))Hafif hafif oluyor ama duzenli degil malesef.Siddeti de artmiyor
benim de durum aynı. dün doktara gittim bu sancıyı anlattım. çok güzel bu doğuma hazırlık sancıları doğum yakındır dedi. senin gibi bende sabırsızlıkla sancıları bekliyorum artık. perşembeye kadar bekleriz olmazsa suni sancı veririz 40 dan sonra güvenle bekleyemiyoruz riske atamam dedi doktor. ilk doğumum da suni sancıylaydı bu inşallah kendi sancımla olur

Mesajinizi gorunce biraz rahatladim.Benim.gunum yarin doluyor.Benim.de sancim gelmezse sali sabah yatis yapacagim.Suni sanci verilecek..Doktorum 42 ye kadar bekliyoruz istersen dedi ama ben beklemek istemedim.o da cok bekleme taraftari degildi.Zaten 40 hafta dolduktan sonra bebegin anne karninda durmasinin bebege de faydasi yok.Dediginiz gibi riski var hatta.Ben de israr etmedim.

dün bu konuyu doktorumla çok uzun konuştuk. istersen 3 gün daha bekleriz ama ben kesinlikle önermiyorum dedi. ilk doğumumu da aynı doktorda yaptım tecrübesine çok güvendiğim bir doktor. ilk doğumumda da hiç sancı yoktu tamen suni sancıyla oldu. evet zordu ama normal sancıyı bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum. artık gelmezse suniyi kabul edeceğim perşembe günü. önemli olan sağlıkla gelmesi.

Salı günü bende kontrole gidicem.Gelen giden,ağrı,sancı olmazsa bende suni sancı isticem mecbur..Dün gece bebeğim çok hareketliydi,kasıldım sık sık..Heh geliyor galiba dedim ama tık yok.Hakkımızda hayırlısı..

Merhaba
Bebek bezi kaç tane düşünüyorsunuz koymayı .

Ben 15 tane koydum çantama bebek bezi rahat yetmezse alabilirsin benim sezeryan olacak o yüzden o kadar koydum yoksa 5 yeterli normal doğumda aynı gün taburcu ediyorlar genelde
Açıkçası ben de mantıken düşünüp 5 koymuştum , muhtemelen normal Doğum olacak , bikaç saatliğine yeter , maksat çantada ıvır zıvır olup zorluk olmasın .
Ama şimdi hastanede kalma durumunu düşününce 10 taneye karar verdim

Alt açma minderi alıp da tavsiyesi olan var mı acaba

Tesekkur ederim..Bilgilendirdigin icin.Aklimda biraz da olsa soru isareti vardi beklesemiydim diye ama silindi simdi..Dediginiz gibi bebegin sagligi her seyden onemli.Saglikla kucagimiza alalim da sekli onemli degil artik.

Ben de de oluyor canım kalp doktoruna gittim etti sıkıntı yok dedi sende önce kalp doktoruna git evde tansiyon ölç nabız 100 ün üstünde genelde benim kansızlık tanda olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…