2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de ilkndogumdan sonra olmuştu doktor fitil ve bir toz vermişti bağırsak calistirmak icin.simdiki hamileliğim de de senin gibi oldu iki üç ay önce kadın doğum doktorum bana genel cerrahiye gitmemi söyledi ihmal ettim bir hafta içinde geçti.acikcasi kırmızı kantoron yağı cok.etkiliymis aklında olsun bende doğumda tekrar olur korkusu yaşıyorum.acikcasi

Nasil acıyor anlatamam.cok tuhaf şimdiye kadar böyle sorun yokken doğuma günler kala birden bire çıkması..arkadasimda da olmuş normal doğumda çok zorlanirsin ikinamazsin bile acıdan demişti aklım karman çorman oldu.kirmizi kantaron denicem çok sağol

Masallah sizeee kilosuna boyuna gore hastane cikislari oldu mu bebise cok merak ettim

Nasil kullaniliyor kantaron

Normal doğum sancisi çeken arkadaşlar yaklaşık iki saattir devamlı hissettiğim.bel.ve tam kasık değilde alt tarafında hafif bir ağrı var sizce bu sancı olabilir.mi
Benim de sabah 5 den beri aralikli sekilde var kasiklarimda ama siddeti artmiyor.Takip ediyorum.Ben de emin olamiyorum.

Sancının geldiği zamanları not etmenizi tavsiye ederim. Belli olur böylece.

Normal doğumdan korkmaya başladım vakum falan yazmış arkadaş etrafımda ki kadınlar da hep böle şeyler anlatıyor çok kötü çok zor bilmem ne.

Normal doğumdan korkmaya başladım vakum falan yazmış arkadaş etrafımda ki kadınlar da hep böle şeyler anlatıyor çok kötü çok zor bilmem ne.
her doğum kendine özeldir. iyi düşünün iyi olsun elbette çok kolay değil zorlukları olacak ama bebeğin ağlama sesini duyduğunuz anda herşey bitiyor ve çektiğiniz her sancıyı acıyı unutuyorsunuz. böyle olmasa insanlar 2. çocuğuna hamile kalmayı aklının ucundan geçirmezdi. ilk doğumum normaldi Allah nasip ederse bunun da normal olmasını çok istiyorum. önemli olan elbette ki sağlıkla doğması sezaryen normal hiç farketmez ama kesinlikle normal doğum kafanızda canlanan kadar kötü bir olay değil. yalnız değilsiniz ebeler doktorlar başınızda olumsuz giden bir durumda müdahale edeceklerini bilerek, sağlık ekibine güvenerek daha kolay bir doğum yapabilirsiniz. insanlık varolduğundan beri insanlar doğuruyor herkes başarmış bunu gözünüzde büyütmeyin. sağlıkla doğsunlar inşallah

Güzel düşüncelerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. İlk doğum olacak kısmetse ister istemez korku geliyor artık. İnşallah bende normal doğum yaparım.

Canim benim de ilk dogumum olacak.Suni sanci verilecek bana yarin sabah.Suni sanci alanlarin dogum hikayelerini okudum hepsi korkunç ama iyi hikayeler de dinledim bizzat.Herkesin agri eşigi farkli..Bence o an bebegimizi kucagimiza alacagimiz ana odaklaniriz..Oyle dusunmek istiyorum..Vakuma falan da herkesde gerek kalmiyor.

Cok guzel yazmissiniz..Icime su serptiniz..Ben de yarin sabah giricem doguma..Allah hepimizi,bebeklerimizi saglikla kurtarsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…