- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Sağ ol canım,yok çarpma falan yok.Ya özele de gidebilirim hâlâ randevu sürem dolmadi bile ama önce sağlık ocağına gidip kalp sesini duymak istiyorum.Ozeldeki dinletmiyor.Kalbini duysam rahat edicem.11 haftadır birkez bile duymadım,dinletmediler.Sağlık ocağında dinleyip özele gideyim dedimHay allah canım benim yagecmiş olsun çok. Carpma vb yok diil mi? Devlet acile mi gitsen acaba?
Telefonla bi sorun,sağlık ocaklarında alet var ama erken haftada ses duyulabilirmi bilemedim.Sağ ol canım,yok çarpma falan yok.Ya özele de gidebilirim hâlâ randevu sürem dolmadi bile ama önce sağlık ocağına gidip kalp sesini duymak istiyorum.Ozeldeki dinletmiyor.Kalbini duysam rahat edicem.11 haftadır birkez bile duymadım,dinletmediler.Sağlık ocağında dinleyip özele gideyim dedim
49 kiloydum 47ye düşmüşüm bulantıdan, bizim kilomuz bebeğin gelişimini etkilemez merak etmeyin, kendisi için ne gerekirse anne vucudundan sorgusuz çekip alır, yetersizlik durumunda bebekten ziyade annede eksiklik oluşur.Ya kizlar konu acilmis ben de soracaktim.Ben de 11. haftadayim.Hic kilo almadim.Kilom sabit.Hatta 1 kilo verdim..Bu bebegimin zihinsel ya da bedensel gelisimini etkiler mi?Okuyorum benim haftamda olanlar 6 kilo ,8 kilo ,4 kilo aldiklarindan bahsediyorlar.Ben sabit kilodayim.
bizde 12+0 ızcanım benimki geç döllenme oldugu için imzadaki tarihten 5 gün sonra ya tekabül ediyor. ama tabi allahın dediği olur. inşallah o günlerede sağlıkla ilerlerizo zaman sen ikili testi yaptırdın mı , biz bugün 11+4 üz
bende dinlemedim canım 6 haftalıkta duyulur diyorlar ama devlete gittiğimde bile dinlemek istemedi zarar verir dedi önermiyoruz dedi 12 haftalık olduk ama hala duymadım inşallah 30 nisanda randevum var duyarımSağ ol canım,yok çarpma falan yok.Ya özele de gidebilirim hâlâ randevu sürem dolmadi bile ama önce sağlık ocağına gidip kalp sesini duymak istiyorum.Ozeldeki dinletmiyor.Kalbini duysam rahat edicem.11 haftadır birkez bile duymadım,dinletmediler.Sağlık ocağında dinleyip özele gideyim dedim
Cevabiniz icin tesekkur ederim.Herkes oyle soyluyor ama yine de hicbir sey yiyemeyince tedirgin oluyorum.Bir de az once bir sitede resim gordum 10 haftalik bir hamile karni cok belirgindi.Benim karnim hic belli olmuyor 11. haftadayim.Onu da gorunce moralim.bozuldu yazdim.Cok sagolun.49 kiloydum 47ye düşmüşüm bulantıdan, bizim kilomuz bebeğin gelişimini etkilemez merak etmeyin, kendisi için ne gerekirse anne vucudundan sorgusuz çekip alır, yetersizlik durumunda bebekten ziyade annede eksiklik oluşur.
içini ferah tut canım inşallah herşey yolundadır , bende çarşamba günü gideceğim. bakalım ne diyecek inşallah sorunsuz atlatırımm. bence sana net demese de tahminde bulunur 10+5 te bana erkek gibi demişti canım :)bizde 12+0 ızinşallah canım çok korkuyorum hemen gideyimde ne durumdayım öğreneyim istiyorum.yok daha yapmadım en son 9 haftlıktım kontrole gittiğimde 30 nisana gün verdi o zaman yapar herhalde cinsiyetide söyler mi bilmiyorum meraktayım
Canim dedigin gibi bulantim.cok fazla oldu.Ne yesem cikariyordum.Sukurler olsun dun ve bugun biraz daha iyiyim.Istifra etmedim hic.canım bulantın falan varsa ondanda kilo veriyor yad almıyor olabilirsin, ama benim bulantım ve kusmam olmadıgı için habire yiyorum o zamanda kilo alıyorum. bence alıp almamak bebeği şimdilik etkilemez diye düşünüyorum. benim arkadaşım ilk 4 ay 4 kilo vermişti bebekle ilgili herhangi bi sıkıntısı olmadı yani.
sorun yok canım bebişi etkilemez zaten,düşünüpte strese girme boştan yere elbet biter bulantın sende doya doya yersin inşallahhh :)Canim dedigin gibi bulantim.cok fazla oldu.Ne yesem cikariyordum.Sukurler olsun dun ve bugun biraz daha iyiyim.Istifra etmedim hic.
Insallah canim.Benim moralimi bozan az once bir sitede hamile birini gordum 10 haftalik hamile imis ve karni cok belirgindi.Benim ise hicbir belirginlik yok ve 11. haftadayim.O yuzden biraz tedirgin oldum acikcasi.sorun yok canım bebişi etkilemez zaten,düşünüpte strese girme boştan yere elbet biter bulantın sende doya doya yersin inşallahhh :)
herkezin farklı cnm öyle düşünme zaten daha beli olmaz kendini uzmeInsallah canim.Benim moralimi bozan az once bir sitede hamile birini gordum 10 haftalik hamile imis ve karni cok belirgindi.Benim ise hicbir belirginlik yok ve 11. haftadayim.O yuzden biraz tedirgin oldum acikcasi.
Canım bizim burdaki sağlık ocağında sesi dinliyorlar ama ileriki aylarda bebek büyüdüğünde bizimkiler küçük sanırim o cihazlar içinKızlar sağlık ocağında kalp sesi dinleniyordu eskiden.Hâlâ var mı bu uygulama?Giden oldu mu hiç?Dün akşam ufak çaplı bi trafik tartışması yaşadık.Eşim baya sinirlendi ,tartıştılar başka bi sürücüyle.Kendimi nasıl kastıysam akşamdan beri belim ağrıyor.
Kan hacmimiz artıyor ve bu haftalardan sonra nabzımız daha hızlı atıyor diye okumuştum ama seninki uzun sürüyormuş canım. Kansızlıkta olabiliyordu bu kan değerlerin nasıldı?kızlar kontrolde doktoruma da soracağım , fakat belki sizin de bi fikriniz vardır. bazen kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor bazen kesintsiz yarım saat ve 1 saat boyunca ne yaparsam yapayım geçmiyor soonra kendiliğinden gidiyor. daha önce böyle bi şikayetim yoktu.
ha derseniz ki yorucu bi iş veya merdiven çıkına oluyordur belki, hayır kızlar oturduğum hareket etmediğim yerde oluyor. inşallah kötü bişey değildir
Aynen ya bende bi kot almıştım şimdi 2.pantolonumu da alayım diyorum. İki ay sonra falan külotlarda rahatsız ediyor o zamanda hamile külodu giyince aynı hissi yaşıyor insan niye şimdiye kadad giymemişim dünya varmış diyorsunbu arada kızlar kendime hamile pantolonu aldım iyiki de almışım neydi o öyle otur düğmeyi aç kalk kapat, sıkıyordu karnımı falan , böyle çok rahatım
Geçmiş olsun canım, hiç korkma kolay kolay bişey olmaz onlara onlar çok güvenli bi yerdeler öyle demişti doktorum. Sağlık ocağında dinliyorlar ama bi daha 4-6 aydan sonra falan diye biliyorum. Onlardaki cihazlar şuan bizimkilerin kalbini duymaya yeterli olmuyor. Bir arkadaş bi kere çok korkmuştu kalp atışı alamadık falan demişlerdi ona da doktoruna koşa koşa gitmişti meğer cihazları yetersiz kalmış ki o ilerleyen aylardaydı.Kızlar sağlık ocağında kalp sesi dinleniyordu eskiden.Hâlâ var mı bu uygulama?Giden oldu mu hiç?Dün akşam ufak çaplı bi trafik tartışması yaşadık.Eşim baya sinirlendi ,tartıştılar başka bi sürücüyle.Kendimi nasıl kastıysam akşamdan beri belim ağrıyor.
İlk 3 ay hiç kilo almamak normal canım. Kilo vermek bile normal. Doktor kızımda bana sen hiç bişey yemesende o ilk 3 ay vücudunda ne varsa sömürür demişti neye ihtiyacı varsa senden alır demişti. Merak etmeYa kizlar konu acilmis ben de soracaktim.Ben de 11. haftadayim.Hic kilo almadim.Kilom sabit.Hatta 1 kilo verdim..Bu bebegimin zihinsel ya da bedensel gelisimini etkiler mi?Okuyorum benim haftamda olanlar 6 kilo ,8 kilo ,4 kilo aldiklarindan bahsediyorlar.Ben sabit kilodayim.
Hormonlar değişti, organlar kenarlara çekilip bebeğe yer açıyor. Vücudumuzda herşey alt üst şuan gayet normalKızlar bu hamilelik benim dengemi bozdu hergun bi rüyalar bi rüyalar başkabir alemde yaşıyorum sanki bu gün de doktor kontrolüne gitmişim beğeniniz yuzde yüz demiyorum ama erkek gibi diyor benim de de haftaya kontrolüm var bakalım neler olacak heyacanı şimdiden sardı
Selamlar arkadaşlar ikili testin güvenirliği yüzde kaç bilen var mı
emek80, o test riskli gruba girip-girmediğini gösteriyor. tanı koymuyor.
Yok 11 hafta 6 günlükken yapıyoruz dedi11l0
kanda aldımı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?