2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar kendimi tutamadım bebek alışverişi yaptım birkaç parça :) tecrübesizlik ne kadar kötü bişeymiş anlamış oldum (yazlık kışlık ve beden olarak) belki erken dyeceksiniz ama heveslendim belli bi zamana kadar almayacağım zaten allahım bebegimi içinde de görmeyi nasip etsin inşallahhhh durun resmini de atayım

Pazartesi gunu icin randevu aldim cok sukur artik sayili gun kaldi 11+3 oluyorum o gun ikili testi de diger hafta yapar iki hafta ust uste gormus olurum minik faremi

Esmer arkadasimizindi cnm bnde merakla bekliyrm kesinlikle kizlar yazin yaa merak ediyrz vala hep guzel habeeler alalim insallah

Ya kizlar randevulara kimle gidiyorsunuz siz ? Ben bazi randevulara yalniz gitmek istiyorum mesela cinsiyet ogrendigimde yalniz olayim kiz veya erkek haberi ben vermek istiyorum esime ama her randevu da geliyor . Bu randevuya gelme isini birakma diger hafta ikili testte gelirsin diyorum .olsun ona da gelirim diyor :/

Maşallah cinsiyet hemen belli oldu mu sizin
erkeğe benzetmişti ama çarşamba gnü kontrolüm var belki netleşir. renk olarak diyorsan bu takım çok hoşuma gitmişti kız da giyebilir diye düşündüm canım , yoksa da birilerine hediye olarak veririrm dedim :)

Benimde 12. de randevum var cinsiyet belli olabilir dediler heveslendim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok güzel şeyler bunlar

canım benimde eşim geliyor bana sormadan işini ayarlıyor bende yalnız olmak istiyorum cinsiyette, zaten doktor pat diye tahminde bulundu söyledi artık gelmese de boş , hatta annesini annemi ablasını ablamı getirmenin peşinde :) bende sıra sıra gelsinler öyle hurraaa olmaz dedim :)

Ahahhaha yerim yaa basladin mi aman al ya niye kasiyorsun kendini ben ogrenir ogrenmez battaniyelerden baslicam hemen
canım bunları aldım ya sanki çok büyük suç işlemiş gibi hissediyorum, işyerinde koliyi saklıyorum arkadaşlar görürde aman daha erken der diye :) cinsiyet netleşsin allahın izniyle bende başlıycam o zaman durduramaz kimse beni :)

Benimde 12. de randevum var cinsiyet belli olabilir dediler heveslendim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok güzel şeyler bunlar
belki öğrenebilirsin canım dr una bağlı, amin canım inşallah allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…